Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez bym nie dała rady :yes:, ciekawi mnie jeszcze sposób i czas przygotowań fizycznych do takiej wyprawy

Rowerami jeździmy na co dzień i nie przygotowujemy się jakoś specjalnie do takiej wyprawy. W ciągu roku kilka razy wyjeżdżamy z klubem z Gdańska na weekendy rowerowe, wtedy mamy sakwy, to się przyzwyczajamy do ciężaru. Jedynie tak miesiąc przed wyprawą staramy się w weekendy chociaż po 50-60km dziennie zrobić, bo na urlopie trasy zaplanowane są w przedziale 70-100km, w Irlandii zrobiliśmy rekord dnia 156km, ale płasko było i przejechaliśmy ze wschodu na zachód w najwęższym miejscu wyspy :D

nie , nie chodzi mi o idealnosc gladkosci podlogi...nie zrozumialysmy sie....

ta struktura tej wypuklosci jest piekna... tylko chodzi o roznice w wysokosci..grubosci tego lupka...

Rozumiem, że chodzi o grubość. Moim zdaniem jest to do zniwelowania warstwą kleju. Oczywiście najpierw trzeba przejrzeć całą partię płytek z danej ilości przeznaczonej na np. korytarz, wybrać najgrubszą i do niej dostosować wysokość, pod pozostałe jak będą niższe dać więcej kleju. Super idealnie może to nie wyjdzie, ale taki w końcu jest urok kamienia.

Hejka

Powróciłam z basenu, dzieciaki jedza obiad a Ja do Was z apelem.

Potrzebuję:

- rzeczownik rodzaju nijakiego na h

- rzeczownik rodzaju żeńskiego na ź

Dumam, myślę i same niecenzuralne mi wychodzą.

Pomóżcie co, bo Ja niewykształcony debil jestem.