Bastki 07.12.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Asiula - Żono Miejskiego DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI, 10000 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.12.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Żono M. wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i pogody ducha :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.12.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Cześć Dziewczyny moje kochane dopiero przed chwilą pomarańczowa zaraza oddała nam internet:bash: Cały dzień bez, jak żyć, jak żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 07.12.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Ranking życzeń wygrywa Anka. Babcię biorę w ciemno : ))) U nas przewalił się dziś tabun luda... Generalnie całkiem wesoło bylo... Na ten przykład narzeczony pierworodnej wkroczył w skromne progi z bukietem róż. Głupawa:bash: nieustająco mnie uczepiona kazała krzyknąć: Syynuu... nie trzeba byłoo!! Kwiaty oczywiście dla córki, bo pierwszą mrocznicę świętowali a tu peszek... starzy nie na budowie, tylko na kanapie się szczerzą Ot...siurpryza taka... Orkan odpuścił? Wszystkie w jednym kawałku? Meliska? Becia? Żyjecie? Kolejność przypadkowa... reszta też może cóś kliknąć : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.12.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Cześć dziewczynki. U mnie, podobnie zresztą jak u Ciebie Moniu...wiatr się uspokoił.Nuda, dzieciaki znowu chore, mąz mnie wku......Jak tak dalej pójdzie...kiepsko to widzę. Wybaczcie, ale nie mam nastroju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.12.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Oooooo....wszystkie nagrody zbierze Ania...... Moniu...."Ksawery" przeszedł bezboleśnie...ale strachu było dużo!!!! Świec nagromadziłam jak w Kościole:D....ale u nas nie były potrzebne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Ania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 07.12.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Becia świece zostawmy w kościole Anka, spoko... (Aśki nie wołam, bo świętuje) Co się dzieje z resztą ekipy? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Dzoana, wszystkiego wszystkiego NAJ. Pociechy z Miejskiego i Dzieciaków. A tak z innej beczki. Zaganiam Starszą do wieczornego sprzątania, kiepsko mi idzie więc poirytowana pytam: na co czekasz? A dziecię moje lat 3 i pół: na powóz mamo.Ja chyba oszaleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Witam spiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej Dziewczyny....życzę wszystkim miłej i spokojnej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 08.12.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej kobiety! Donoszę uprzejmie, że mieszkamy już od tygodnia, Tydzień wypełniony był samymi chorobami (rotawirusy i alergie), które przesłoniły cały proces przeprowadzki. Mościmy się na razie i rozpakowujemy pudełka. Przyjechała kuchnia. Wrzucę wieczorkiem jakieś zdjęcia:) Macham i uciekam:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej Karramciu....fajnie, ze już mieszkacie:D czekam na fotki, zresztą chyba nie tylko ja:D Wklejam, bo fajna Babcia:D http://img812.imageshack.us/img812/4392/vv4v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Karramciu, przeprowadzka i bez orkiestry ???? Dawaj fotki, zdaj relację, jak wrażenia, ile ryczałaś, jak pierwsza nocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.12.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dzieki Wam kochane, potraficie rozśmieszyć człowieka. Ja sobie to przemyślałam, przespałam się z problemem i doszłam do wniosku, że mam 18 lat i 22 lata doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Heloł !!! Zasypało nas, przez noc z piątku na sobotę jakieś 30-50cm przybyło, a zaspy w niektórych miejscach do 2 metrów dochodzą. Kuzyn z Gdyni do Kościerzyny w piątek jechał 9h (65km). Do działki prawie się da dojechać, dzisiaj ładna pogoda, to pojechaliśmy zobaczyć jak wygląda po wichurze - wszystko na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Karram gratuluję przeprowadzki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 08.12.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 mam 18 lat i 22 lata doświadczenia. żono - jak to dobrze, że doszłaś do takich wniosków - od razu czuję się 22 lata młodsza Ściskam mocno z okazji osiągnięcia dorosłości - teraz to i alkohol w sklepie będziesz mogła kupić bez problemu!!! P.S. Czytam cichaczem, ale ja nie VIP to i ujawniać się bałam. Ale taka okazja... Gorzej, że potem przeczytałam: Jak Ja nie znosze tych zboczeńców co cichaczem podpatruja i słowem sie nie odezwą :bash: i teraz to już sama nie wiem: zostawać czy brać nogi za pas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 O proszę ! Nowa koleżanka ! Witam serdecznie i od razu odganiam wszystkie boje.... Mysle jednak, że Ty z tych nie strachliwych, skoro odważyłas się wyjść z dziury i tak ładnie z zyczeniami do naszej Asi. Znacie się ? Powiem szczerze, jakos nie kojarzę Twojego nicka Jakaś mała wizytóweczka, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 cześć dziewczyny Żono, za rok będziesz miała 18 lat + VAT :lol2: A ja dalej pociągająca i kaszląca jestem , chyba jutro pójdę znowu do lekarza bo to jakiś absurd że tyle dni biorę już antybiotyk a nie ma poprawy. Dzisiaj w nocy jak się rozkaszlałam to zasnęłam chyba nad ranem. Zasnęłam z powodu większej dawki środków przeciw kaszlowych których skutkiem ubocznym jest senność . A tak poza tym to nic takiego zrobiłam to ciasto z linka. Pycha ale boję się co będzie po moim leniuchowaniu w domu. Jem, dogadzam sobie no i nie kurzę ( z powodu stany moich oskrzeli) więc boję się stawać na wadze. Idę gluta wytrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts