Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl: Ranking życzeń wygrywa Anka. Babcię biorę w ciemno : )))

U nas przewalił się dziś tabun luda... Generalnie całkiem wesoło bylo...

Na ten przykład narzeczony pierworodnej wkroczył w skromne progi z bukietem róż. Głupawa:bash: nieustająco mnie uczepiona kazała krzyknąć: Syynuu... nie trzeba byłoo!! Kwiaty oczywiście dla córki, bo pierwszą mrocznicę świętowali a tu peszek... starzy nie na budowie, tylko na kanapie się szczerzą :D Ot...siurpryza taka...

Orkan odpuścił? Wszystkie w jednym kawałku? Meliska? Becia? Żyjecie?

Kolejność przypadkowa... reszta też może cóś kliknąć : ))

Cześć dziewczynki.

U mnie, podobnie zresztą jak u Ciebie Moniu...wiatr się uspokoił.

Nuda, dzieciaki znowu chore, mąz mnie wku......

Jak tak dalej pójdzie...kiepsko to widzę.

Wybaczcie, ale nie mam nastroju...

Oooooo....wszystkie nagrody zbierze Ania......:bash:

Moniu...."Ksawery" przeszedł bezboleśnie...ale strachu było dużo!!!! Świec nagromadziłam jak w Kościole:D....ale u nas nie były potrzebne:D

Hej kobiety!

Donoszę uprzejmie, że mieszkamy już od tygodnia, Tydzień wypełniony był samymi chorobami (rotawirusy i alergie), które przesłoniły cały proces przeprowadzki. Mościmy się na razie i rozpakowujemy pudełka. Przyjechała kuchnia. Wrzucę wieczorkiem jakieś zdjęcia:)

Macham i uciekam:bye::bye::bye:

Heloł !!!

Zasypało nas, przez noc z piątku na sobotę jakieś 30-50cm przybyło, a zaspy w niektórych miejscach do 2 metrów dochodzą. Kuzyn z Gdyni do Kościerzyny w piątek jechał 9h (65km). Do działki prawie się da dojechać, dzisiaj ładna pogoda, to pojechaliśmy zobaczyć jak wygląda po wichurze - wszystko na swoim miejscu :)

mam 18 lat i 22 lata doświadczenia.

żono - jak to dobrze, że doszłaś do takich wniosków - od razu czuję się 22 lata młodsza :D

Ściskam mocno z okazji osiągnięcia dorosłości - teraz to i alkohol w sklepie będziesz mogła kupić bez problemu!!!:p

P.S. Czytam cichaczem, ale ja nie VIP to i ujawniać się bałam. Ale taka okazja...

Gorzej, że potem przeczytałam:

Jak Ja nie znosze tych zboczeńców co cichaczem podpatruja i słowem sie nie odezwą :bash::bash::bash:
i teraz to już sama nie wiem: zostawać czy brać nogi za pas? :D

O proszę !

Nowa koleżanka !

Witam serdecznie i od razu odganiam wszystkie boje....

Mysle jednak, że Ty z tych nie strachliwych, skoro odważyłas się wyjść z dziury i tak ładnie z zyczeniami do naszej Asi.

Znacie się ?

Powiem szczerze, jakos nie kojarzę Twojego nicka :(

Jakaś mała wizytóweczka, co ? ;)

cześć dziewczyny :)

Żono, za rok będziesz miała 18 lat + VAT :lol2::lol2:

A ja dalej pociągająca i kaszląca jestem :eek:, chyba jutro pójdę znowu do lekarza bo to jakiś absurd że tyle dni biorę już antybiotyk a nie ma poprawy. Dzisiaj w nocy jak się rozkaszlałam to zasnęłam chyba nad ranem. Zasnęłam z powodu większej dawki środków przeciw kaszlowych których skutkiem ubocznym jest senność :confused:.

A tak poza tym to nic takiego ;) zrobiłam to ciasto z linka. Pycha ale boję się co będzie po moim leniuchowaniu w domu. Jem, dogadzam sobie no i nie kurzę ( z powodu stany moich oskrzeli) więc boję się stawać na wadze.

Idę gluta wytrzeć ;)