Bastki 08.12.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No i choć to nie mój Vipątek to witam Sylwię i ja twój nick już gdzieś kiedyś widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Mari a twojej stonce co dolega ? Matko... niech już będzie albo prawdziwa zima czyli mrozik i śnieg albo wiosna niech zawita szybciej bo te choróbska paskudne mnie wkurzają. Moje młode już tez pod kaszluje a drugi pociągaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 dobra piszę do sia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 HEj babeczki....Bastusia...idź faktycznie do lekarza, bo to już trochę czasu trwa, a nic ci nie lepiej, może z antybiotykiem nie trafili....a niedługo święta i jak ty bidulko będziesz świętować??? Sylwia.....ale fajnie, że tu trafiłaś.....tak po cichu ci powiem, FAJNE BABECZKI TUTAJ SĄ :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.12.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Cześć Dziewczyki:bye: To i ja się przywitam w to niedzielne popołudnie, zasypał nas śnieg tak trochę i pokarało mnie za lenistwo, nie chciało mi się auta do garażu wstawić to go dziś godzinę odśnieżałam ale dobry mąż pomógł i do garażu wstawił. Olka przeziębiona i siedzi w domu a ja mam znowu katar:bash: Karam gratulacje i czekamy na fotograficzną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 08.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jakaś mała wizytóweczka, co ? Tak jest! - na forum od 2009, - bezwstydna podczytywaczka i podglądaczka różnych wątków, - VIP-Club podgląda od lata b.r. - nie udziela się bo nikogo nie zna, - i czasu brak, - w domu mąż, dwoje dzieci (a w zasadzie jedno bo drugie już dorosłe), dwa koty, pies - wybudowała dom, teraz usiłuje go urządzić, - zołzę zna z forum bo też jej wątek podczytywała (ale wtedy jeszcze nie była zołzą - przynajmniej nie z nicka;)) - rówieśniczka Ahoj! P.S. Beatko - ja już jakiś czas temu zauważyłam, że babeczki fajne. Jak humor nie dopisuje to wystarczy Was poczytać. Czasem do łez się śmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwia....rówieśniczka....ale czyja??????????????? Gospodyni???????? czy nas młodszych, nie Haniu????:rotfl::rotfl: Hej Haneczko, nie dajcie się choróbskom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwia ja nie tylko się popłakałam tutaj czasami ale i...... tak wesoło tutaj niekiedy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 o a u nas nie ma śniegu tylko zimno jak to w grudniu Mąż mi dzisiaj kupił (bo go prosiłam) płytę Roda Stewarda " Merry Christmas" i jadę z tym świątecznym klimatem od godziny Mam plan że jutro powyciągam ozdoby świąteczne i zrobię ich przegląd. Chciałam wczoraj mój stary wianek na drzwi zawiesić i okazało się że jest do naprawy ale brakuje mi pistoletu do ciepłego klejenia. Chociaż nie wiem czy wytrzyma ten klej kolejną zimę i mróz? Beciu chyba faktycznie pójdę bo męczę się w nocy strasznie, wszyscy śpią a ja "chyrlam jak stary gruźlik" Karram ja zapomniałam poprzednio napisać - Gratuluję Ci i czekam na foteczki :popcorn: Haniu, chyba setka nas postawi na nogi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A ja też już zaczęłam z ozdóbkami świątecznymi....pomału wyciągam i robi się fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 O matko to ile osób czytało o majtach Mejki ? i mojej spódnicy w rajtkach ? i piciu denaturatu Beci :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.12.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Beatko no próbujemy się nie dawać ale coś kiepsko nam idzie. Ale w piątek jak za oknem burza śnieżna szalała to szczęśliwa byłam że dziecko kataru dostało i zostało w domu:yes: No jeszcze jutro areszt domowy i zobaczymy co dalej. Sylwia LBN witamy witamy:bye::bye: Zostań z nami bo tu fajnie jest i pośmiać się można a czasami wzruszyć i kobitki zajedwabiste (że zacytuję moje dziecko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A i gospodyni wątku nasza ANUSIA to taka prawdziwa matka polka jak trzeba to do piersi przytuli, pocieszy . poradzi i jak trzeba to opieprzy :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 O matko to ile osób czytało o majtach Mejki ? i mojej spódnicy w rajtkach ? i piciu denaturatu Beci :lol2::lol2::lol2: Nie chcę Was martwić ale tak z pół forum na pewno :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Bastusiau, masz rację....kurcze....czytaczy jest mnóstwo....nawet boję się myśleć A my tu takie historie snujemy nieraz:rotfl::rotfl: Haniu...ja jestem cała szczęśliwa, że już za nami te huragany i orkany....strasznie się takich rzeczy boję, jak się naoglądam tych wieści z kraju a to o pozrywanych dachach, a to drzewa spadające na samochody....to kolana się uginają, masakra. Strasznie współczuję tym ludziom, nie wyobrażam sobie....usiąść i płakać....nie daj Boże!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A jeszcze chciałam dodać, że Bastuśka ze spódnicą w rajtkach wygrała wszystko!!!!!!!!:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 to teraz tylko na priv takie newsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 eeee tam, coś ty......a niech się ludzie pośmieją....co im będziemy żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 o matko :jawdrop::jawdrop::jawdrop::sick::sick::sick::sick::rotfl: http://m8.m.staticedi.com/c/a28/a953e_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_a283903f0cb0796ea9f0030d4d7903c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) o nieeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sick::sick::sick::sick::sick: (zaraz to usunę) niesmaczne to było , oszczędzę widoku Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts