Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

HEj babeczki....Bastusia...idź faktycznie do lekarza, bo to już trochę czasu trwa, a nic ci nie lepiej, może z antybiotykiem nie trafili....a niedługo święta i jak ty bidulko będziesz świętować???:hug:

Sylwia.....ale fajnie, że tu trafiłaś.....tak po cichu ci powiem, FAJNE BABECZKI TUTAJ SĄ :wiggle::wiggle::wiggle:

Cześć Dziewczyki:bye:

To i ja się przywitam w to niedzielne popołudnie, zasypał nas śnieg tak trochę i pokarało mnie za lenistwo, nie chciało mi się auta do garażu wstawić to go dziś godzinę odśnieżałam ale dobry mąż pomógł i do garażu wstawił.

Olka przeziębiona i siedzi w domu a ja mam znowu katar:bash:

Karam gratulacje i czekamy na fotograficzną relację:D

Jakaś mała wizytóweczka, co ? ;)

Tak jest!

- na forum od 2009,

- bezwstydna podczytywaczka i podglądaczka różnych wątków,

- VIP-Club podgląda od lata b.r.

- nie udziela się bo nikogo nie zna,

- i czasu brak,

- w domu mąż, dwoje dzieci (a w zasadzie jedno bo drugie już dorosłe), dwa koty, pies

- wybudowała dom, teraz usiłuje go urządzić,

- zołzę zna z forum bo też jej wątek podczytywała (ale wtedy jeszcze nie była zołzą - przynajmniej nie z nicka;)) - rówieśniczka

Ahoj!

P.S. Beatko - ja już jakiś czas temu zauważyłam, że babeczki fajne. Jak humor nie dopisuje to wystarczy Was poczytać. Czasem do łez się śmiałam :D

o a u nas nie ma śniegu tylko zimno jak to w grudniu ;)

Mąż mi dzisiaj kupił (bo go prosiłam) płytę Roda Stewarda " Merry Christmas" i jadę z tym świątecznym klimatem od godziny

Mam plan że jutro powyciągam ozdoby świąteczne i zrobię ich przegląd. Chciałam wczoraj mój stary wianek na drzwi zawiesić i okazało się że jest do naprawy ale brakuje mi pistoletu do ciepłego klejenia. Chociaż nie wiem czy wytrzyma ten klej kolejną zimę i mróz?

Beciu chyba faktycznie pójdę bo męczę się w nocy strasznie, wszyscy śpią a ja "chyrlam jak stary gruźlik"

Karram ja zapomniałam poprzednio napisać - Gratuluję Ci i czekam na foteczki :popcorn::popcorn::popcorn:

Haniu, chyba setka nas postawi na nogi ;):lol2::lol2::lol2:

Beatko no próbujemy się nie dawać ale coś kiepsko nam idzie. Ale w piątek jak za oknem burza śnieżna szalała to szczęśliwa byłam że dziecko kataru dostało i zostało w domu:yes:

No jeszcze jutro areszt domowy i zobaczymy co dalej.

Sylwia LBN witamy witamy:bye::bye::bye: Zostań z nami bo tu fajnie jest i pośmiać się można a czasami wzruszyć i kobitki zajedwabiste (że zacytuję moje dziecko):D

Bastusiau, masz rację....kurcze....czytaczy jest mnóstwo....nawet boję się myśleć:D A my tu takie historie snujemy nieraz:rotfl::rotfl::rotfl:

Haniu...ja jestem cała szczęśliwa, że już za nami te huragany i orkany....strasznie się takich rzeczy boję, jak się naoglądam tych wieści z kraju a to o pozrywanych dachach, a to drzewa spadające na samochody....to kolana się uginają, masakra. Strasznie współczuję tym ludziom, nie wyobrażam sobie....usiąść i płakać....nie daj Boże!!!!