marimag 08.12.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 http://www.chamsko.pl/demot/0_0_1537012071_Eskimos_przez_papaj192_middle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A ja dzisiaj zobaczyłam takie cudo... http://img89.imageshack.us/img89/7875/nrlc.jpg .i myślę czy by mojemu pod choinkę nie zakupić, tylko jest mały problem.....prezenty odpakowujemy z obecności dzieci i moich rodziców.....już widzę ich miny:lol2: by było, że matka zwariowała!!!!!!!:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 :rotfl::rotfl: http://www.chamsko.pl/demot/0_0_1996631200_Poronienie_przez_geraltsw_middle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.12.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 jak to wiosennego??? pytam bo byla mowa o letnim A może i letniego tylko ja taka niecierpliwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 http://www.chamsko.pl/demot/0_0_810393704_czapka_wikarego_przez_adolfhitler455_middle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 no to jak kawały to proszę..... W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną. Żona do męża widząc "stringi": - Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę? - Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać! Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi: - Może się troszkę popieścimy? No wiesz...? Żona: - Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Czy to Radio Z? - Tak. - I wszyscy mnie teraz słyszą? - Tak. Jest Pani na antenie. - W supermarketach i sklepach też mnie słyszą? - Zapewne tak. - No dobrze. ROMAN NIE KUPUJ MLEKA! MATKA KUPIŁA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Matka rano pyta syna: - Co to był za hałas wczoraj w nocy jak wróciłeś? - Nic, kurtka mi spadła. - To co tam było w tej kurtce? - Ja Facet siedzi na łózko w szpitalu i pyta go facet z sąsiedniego łóżka - co pana nawet żona nie odwiedza - bo ona też w szpitalu - to jakieś nieszczęście w rodzinie - ale to ona pierwsza zaczęła Ona była w kuchni i przygotowywała jajka na miękko. Gdy wszedł odwróciła się i powiedziała: - Musisz się ze mną kochać... natychmiast ! Jemu oczy się zaświeciły. Nie zwlekając, aby się rozmyśliła dał jej wszystko co chciała. Właśnie tam na stoliku kuchennym Potem ona powiedziała - Dziękuję I odwróciła się do swoich zajęć. Trochę bardziej niż zdziwiony zapytał: -O co chodzi? Ona wytłumaczyła: -Minutnik się popsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 -Mamo, co znaczy orgazm? -Ja nie wiem zapytaj taty. :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jasiu dostaje pod choinkę ciuchcię od ojca. Ojciec ogląda telewizję i nagle słyszy: -Wsiadać k...a, wsiadać! Idzie szybko do pokoju i mówi: -Jasiu jak jeszcze raz przeklniesz to inaczej pogadamy! Nie mija minuta, a tu słychać: -Wsiadać k...a, wsiadać! Ojciec wchodzi do pokoju zdenerwowany i mówi: -Jeśli w ciągu godziny usłyszę brzydkie słowo, zabiorę ci kolejkę! Mija 30min., mija 45min., 1h i 5sek., i słychać: -Wsiadać k...a, bo przez tego głąba mamy godzinę spóźnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.12.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jezu jakie dowcipy.......umarłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Przychodzi pijak do apteki. - Ma pani jakieś tabletki po których nie ma efektu jo - jo? Farmaceutka zmierzyła go wzrokiem, facet chudy jak patyk... - Ale po co to panu? Przecież jest pan taki szczupły? - Nie w tym rzecz. Chodzi mi o to, że co się nawalę to trzeźwieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Spotykają się dwaj faceci. - Dokąd idziesz? - Na próbę chóru. - Co wy tam robicie? - Gramy w karty, pijemy wódkę i piwo. - A kiedy śpiewacie? - Jak wracamy do domu! http://img89.imageshack.us/img89/9312/eu1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Faceci w rajtuzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Romciu, nic nie piszesz i nie wiem czy dostałas privka czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 - Tato, a gdzie żyją jeże? - Nie wiem! - Tato, a czemu jeże kłują? - Nie wiem! - Tato, a kiedy jeże pojawiły się na ziemi? - Nie wiem! - Zostaw tatę w spokoju - wtrąca się mama. - Nie, niech pyta, skąd ma się chłopak dowiedzieć wszystkiego o jeżach! Wraca chłopak do domu i mówi do ojca -Tato przeżyłem dziś swój pierwszy raz - Synu siadaj, napij się, zapal -wypić wypiję, zapalić zapalę ale usiąść nie usiąde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 :rotfl: Zbereźnico Ty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Romciu, nic nie piszesz i nie wiem czy dostałas privka czy nie ... O deskach tak - dzięki, ale jeszcze nie miałam czasu sprawdzać cen - zapiernicz w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki. Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony. Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył. Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli. Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek. Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka. Rano żona z mordą budzi go: - Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts