marimag 08.12.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A jeszcze w sprawie pieca kaflowego... Nasza Monia, dała mi linka do dziennika gościa, który ma bardzo fajny piec kaflowy.Może się z nim skontaktuj i podpytaj co i jak.Jemu za całośc wyszło 10 tysi. - kafle, zdun i te zduńskie gadżety. Poczekaj, poszukam na skajpie i wkleję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Niedzielny poranek. Budzi się dziewczyna u poznanego dzień wcześniej na dyskotece chłopaka. Rozgląda się po pokoju i mówi: - O, a mieszkanie też masz malutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Leje pijany facet w parku. Przechodzi obok niego kobieta i mówi: - Jakie bydle! A on na to: - Spokojnie, trzymam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 To ten. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?139820-NIECH-ŻYJE-BAL/page8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Romciu...świetne :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.12.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ostro! Dobrze, że siku byłam, bo można popuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) To ten. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?139820-NIECH-ŻYJE-BAL/page8 Znam ten wątek, ale obawiam się, że ta kwota to i tak za duża na teraz, zresztą ich piec powstał parę lat temu i ceny kafli były zupełnie inne. Liczę co koniecznie musimy zrobić i jest tego sporo. Może kiedyś będzie nas stać, teraz odpuszczamy. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.12.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Romciu, co autor miał na mysli ?Zdublowany post bez zadnego komenta.To znaczy, że co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wklejam tekst i się nie wyświetla Było: Znam ten wątek, ale obawiam się, że ta kwota to i tak za duża na teraz, zresztą ich piec powstał parę lat temu i ceny kafli były zupełnie inne. Liczę co koniecznie musimy zrobić i jest tego sporo. Może kiedyś będzie nas stać, teraz odpuszczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 08.12.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej Karramciu....fajnie, ze już mieszkacie:D czekam na fotki, zresztą chyba nie tylko ja:D Karramciu, przeprowadzka i bez orkiestry ???? Dawaj fotki, zdaj relację, jak wrażenia, ile ryczałaś, jak pierwsza nocka ? Karram gratuluję przeprowadzki i czekam na zdjęcia Karram ja zapomniałam poprzednio napisać - Gratuluję Ci i czekam na foteczki :popcorn: Dzięki Kochane Kobiety! Przeprowadzka za nami, w sumie z miesiąc przewoziliśmy rzeczy więc w zeszły piątek firma przeprowadzkowa wrzuciła tylko meble dzieci i było po wszystkim. Jesteśmy trochę rozpakowani chociaż pralnia zarzucona jest rzeczami do rozłożenia. Tydzień żyliśmy bez kuchni plus rotawirus krążący po całej rodzinie spowodował u mnie -3kg w tydzień:wave: Wrzucam kuchnię (nie jestem do końca zadowolona, muszę popracować lampą, dodatkami, kolorowymi hokerami i będzie gites): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 08.12.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jest też kupiony stół do jadalni (rozkładany), nie mam dalej krzeseł, foteli, miliona rzeczy, ale mieszka się świetnie, wygodnie, dobrze, mam wrażenie że mieszkam tam z rok albo i dwa, dzieci weszły w dom jak w masło.Nie wiem czemu, ale nie mogę dodać więcej zdjęć - wrzucę później:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Karram kuchnia wyszła bardzo fajnie, jest lekko, a jak dojdą dodatki, lampy, kolory to będzie jeszcze piękniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 I zazdroszczę 3 kg mniej - ja nie mogę zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 U nas znowu sypie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki. Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony. Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył. Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli. Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek. Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka. Rano żona z mordą budzi go: - Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś! :lol2::lol2: Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 o kurde pomyłka , ten o plasterkach fajny bardzo ale chodziło mi o tą choinkę i bombeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Karram no PIĘKNIE u CIEBIE, super gratulacje. Teraz będziesz urządzać , ale Ci zazdroszczę bo ja bym tak mogła bez końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Choinka i bombeczki jest świetny - już wcześniej go słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 08.12.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Karram kuchnia wyszła bardzo fajnie, jest lekko, a jak dojdą dodatki, lampy, kolory to będzie jeszcze piękniej. Dzięki:) muszę jej dodać charrrrrakterrrru! I zazdroszczę 3 kg mniej - ja nie mogę zgubić zawsze możesz jak ja - przeprowadź się bez kuchni:lol2: Karram gartuluje :wave: zdjec mozna dodac max 5 na posta no wiem, ale w odrębnym poście też mi nie chce dodać zdjęć Karram no PIĘKNIE u CIEBIE, super gratulacje. Teraz będziesz urządzać , ale Ci zazdroszczę bo ja bym tak mogła bez końca dużo za nami, sporo przed nami, dzisiaj tk maxxie pierwszy raz podeszłam do działu domowego i wyszperałam kilka dodatków:rolleyes: DZIĘKI! Próba kolejna ze zdjęciami stołu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Karramciu...jak to...nie do końca zadowolona???? Kuchnia wyszła prześlicznie....lekko, czysto...dodatki dojdą i będzie extra!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts