Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

A jeszcze w sprawie pieca kaflowego...

Nasza Monia, dała mi linka do dziennika gościa, który ma bardzo fajny piec kaflowy.

Może się z nim skontaktuj i podpytaj co i jak.

Jemu za całośc wyszło 10 tysi. - kafle, zdun i te zduńskie gadżety.

Poczekaj, poszukam na skajpie i wkleję Ci.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znam ten wątek, ale obawiam się, że ta kwota to i tak za duża na teraz, zresztą ich piec powstał parę lat temu i ceny kafli były zupełnie inne. Liczę co koniecznie musimy zrobić i jest tego sporo. Może kiedyś będzie nas stać, teraz odpuszczamy.

Edytowane przez Romana101

Wklejam tekst i się nie wyświetla :mad:

Było: Znam ten wątek, ale obawiam się, że ta kwota to i tak za duża na teraz, zresztą ich piec powstał parę lat temu i ceny kafli były zupełnie inne. Liczę co koniecznie musimy zrobić i jest tego sporo. Może kiedyś będzie nas stać, teraz odpuszczamy.

Hej Karramciu....fajnie, ze już mieszkacie:D czekam na fotki, zresztą chyba nie tylko ja:D

Karramciu, przeprowadzka i bez orkiestry ????

Dawaj fotki, zdaj relację, jak wrażenia, ile ryczałaś, jak pierwsza nocka ? :D

Karram gratuluję przeprowadzki :wave: i czekam na zdjęcia :popcorn:

Karram ja zapomniałam poprzednio napisać - Gratuluję Ci i czekam na foteczki :popcorn::popcorn::popcorn:

Dzięki Kochane Kobiety!

Przeprowadzka za nami, w sumie z miesiąc przewoziliśmy rzeczy więc w zeszły piątek firma przeprowadzkowa wrzuciła tylko meble dzieci i było po wszystkim.

Jesteśmy trochę rozpakowani chociaż pralnia zarzucona jest rzeczami do rozłożenia. Tydzień żyliśmy bez kuchni plus rotawirus krążący po całej rodzinie spowodował u mnie -3kg w tydzień:wave::wave::wave:

Wrzucam kuchnię (nie jestem do końca zadowolona, muszę popracować lampą, dodatkami, kolorowymi hokerami i będzie gites):

4 (5).jpg

6.jpg

5 (3).jpg

2 (5).jpg

7.jpg

Jest też kupiony stół do jadalni (rozkładany), nie mam dalej krzeseł, foteli, miliona rzeczy, ale mieszka się świetnie, wygodnie, dobrze, mam wrażenie że mieszkam tam z rok albo i dwa, dzieci weszły w dom jak w masło.

Nie wiem czemu, ale nie mogę dodać więcej zdjęć - wrzucę później:(

Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki.

Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.

Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.

Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli.

Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.

Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.

Rano żona z mordą budzi go:

- Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez Bastki

Karram kuchnia wyszła bardzo fajnie, jest lekko, a jak dojdą dodatki, lampy, kolory to będzie jeszcze piękniej.

Dzięki:) muszę jej dodać charrrrrakterrrru!

I zazdroszczę 3 kg mniej - ja nie mogę zgubić :bash:

zawsze możesz jak ja - przeprowadź się bez kuchni:lol2::lol2:

Karram gartuluje :D:wave:

zdjec mozna dodac max 5 na posta ;)

no wiem, ale w odrębnym poście też mi nie chce dodać zdjęć:confused:

Karram no PIĘKNIE u CIEBIE, super gratulacje. Teraz będziesz urządzać:rolleyes: , ale Ci zazdroszczę bo ja bym tak mogła bez końca

dużo za nami, sporo przed nami, dzisiaj tk maxxie pierwszy raz podeszłam do działu domowego i wyszperałam kilka dodatków:rolleyes:

DZIĘKI!

Próba kolejna ze zdjęciami stołu:

1.jpg

2.jpg