Sylwia_LBN 09.12.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwio, a to co ???? Robić zrzutkę na okulary ? Okularów Ci u mnie pod dostatkiem - ja okularnik jestem Myślałam, że po wizytóweczce na jakąś akceptującą zgodę trza czekać Że pasi albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Pasi jak najbardziej. Jeśli potrzebujesz bardziej wylewnego powitania to proszę. WITAJ KOCHANA SYLWIO ! SERDECZNIE CIĘ WITAMY, ZAPRASZAMY I CMOKAMY A czym się zajmujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No pewnie, że wylewnego potrzebuję! I kiziania! I miziania! Pracuję w księgowości, studiuję prawo i wychowuję męża i dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Studiujesz ? Że Ci cię chce !!!! A teraz pora na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wcale mi się nie chce! Ale jak ostatnia głupia ekonomię skończyłam a w cyferkach siedzieć nie znoszę. To i na stare lata jeszcze do szkoły trzeba było pójść Fotka obowiązkowa? Bo pokazywać to za bardzo nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dawaj fotę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Myślę, że obowiązkowa:D i na pewno jest co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.12.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A my siedzimy w domu 3 tydzien. Pediatra nakazała jeszcze posiedzieć, antybiotyk wybrać do końca. Dobrze, ze babcia może podjechać bo inaczej klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Dawaj fotę !!!! Ostra babka - nie ma co! A masz: Ciach! Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ależ fajna z ciebie babeczka!!!!!!:hug:i jaka młodziutka!!!!! to teraźniejsza fota czy z liceum??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Taaaa, jasne! Naśmiewaj się, naśmiewaj. Fotek z ub. roku. Potem już tylko były fotki budowy i dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Asiulka, a siedźcie nawet i 8 ! Najważniejsze, żeby nie było gorzej. Ściskam Was mocno. Skoro siedzusz tyle w domu to czemu się nie udzielasz, co ? co ? hym? hym ? Sylwio, nie wiem czemu, ale myślałam, że Ty dużo starsza jesteś ... Toś Ty moja rówiesniczka ( chyba) Pisz tu szybko jaki rocznik ! Fajna z Ciebie babka I łasuch jak na VIp-a przystało Czemu pisałas do Żonki naszej o tych latach 18, o vacie i innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ależ fajna z ciebie babeczka!!!!!!:hug:i jaka młodziutka!!!!! to teraźniejsza fota czy z liceum??????? Zabiłas mnie Beciu !!! To z niemowlęctwa !!! Rok pański 1679 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 kurde....śmiejcie się....ale Sylwia tak młodziutko tu wygląda dla mnie....świetnie i nie żartuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To z niemowlęctwa !!! Rok pański 1679 :rotfl::rotfl: Ania - niedużo się pomyliłaś: rocznik 1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Asiu żono......no kurujcie się, oby do świąt wyzdrowieć....i tak jak Ania napisała, czemu ciebie tak tu mało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dobra, to jak już się napatrzyły to kasuję I dziękuję - a Wy babeczki jakie roczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia...ja ciut starsza od ciebie.....no, może większy ciut:rotfl: taki, o którym już się nie pisze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Beciu wiem, że nie żartujesz, ale przeczytaj co napisałaś. Jaka fajna z Ciebie babeczka...czy to fotka z liceum ? :rotfl: Syla, no prawie, prawie... Ja rocznik 76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts