Bastki 09.12.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 fotki były nowej Vipki a ja się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ania - to my prawie jeden rocznik! Becia - już się chcesz z licealistek wyalienować? Bastka - nie żałuj bo i oglądać nie było co. Naśmiały się ze mnie i tyle! Aaaa - Becia, ja Ci na pocieszenie powiem, że jak tapetę na twarz zarzucę to i parę lat poważniej wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia...napisałam ci na privku....bo tu i tak Ania śmieje się, że ja emerycja:rotfl::rotfl: Hej Bastusia....co słychać? Fajną mamy nową koleżankę....widać z twarzy...fajna:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Becia - obejrzałam zdjęcia! Ja pierdziu!!! I Ty mówisz, że stara jesteś??? Zaraz tu na Ciebie nakrzyczę! Ale to pierwsze zdjęcie, to przyznaj się: jednak z liceum, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nieeee....z 2011 roku... Drugie z teraz:D z października:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nikt się nie śmiał....naprawdę młodziutko wyglądasz!!!!!Nie mówię, że jestem stara tylko ciut starsza....a Ania mówi że emerycja:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Aaaaa, zapomniałam dodać, że Anka to gówniara:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No i znowu sama ze sobą piszę....ehhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A dziękuję u mnie nawet lepiej. Jutro sprzątam w szafkach kuchennych :yes:czyli zaczynam świąteczne szaleństwo . Dzisiaj już powyciągałam parę ozdób świątecznych i tak miło się zrobiło w domku. Mąż zamówił dzisiaj w ogrodach, choinkę tzn świerka ok 2 m w donicy. Przywiozą nam go w środę ale będzie na razie stał na zewnątrz . Cena nie ładna ;)ale nie mogę mieć na podłogówce drzewka ciętego bo pada po tygodniu a sztuczna? jakoś nie umiem się na taką zdecydować. Sylwia chętnie bym i ja Cię zobaczyła może dopasujesz się chociaż do foci którą Becia wstawiła wczoraj ps zjadłam dzisiaj sama całą paczkę :jawdrop: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9xjmzz8Rp1r2fqb0o1_400.jpg a teraz mam wyrzuty sumienia bo dzieciom się przypomniało że jeszcze są, a nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Pitu-pitu! Akurat Ci uwierzę! Hahahaha! Znaczy - to było do tego 2011r. :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A gdzie się podziewa nasza Haneczka???? Co tam dzisiaj u ciebie??? Prądu nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wystarczy na ciebie spojrzeć....... Tylko się cieszyć...taką masz urodę, długo będziesz młoda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia chętnie bym i ja Cię zobaczyła może dopasujesz się chociaż do foci którą Becia wstawiła wczoraj Bastka - ale nie tej pt."Faceci w rajtuzach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ej no ej no zanim ja naskrobię to strona więcej i już nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no nie wiem ocenię hahahhahaha:lol2::lol2: w sumie od kolan w dół to wszystkie tak samo w tych rajtkach wyglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bastusia...super, ze lepiej się już czujesz:D Ja dzisiaj nalepiłam 120 pierogów...z kapustą i grzybami i ruskie:D.....heh...mam z głowy:DU mnie też zawsze choinka żywa....i wybieram zawsze sama...najpierw się wykłócam z ludźmi handlującymi choinkami, bo żal patrzeć co wycinają....takie kikuty...i jeszcze cenę wystawiają taką, że klękajcie narody!!!! i z moim m.....bo ja chcę inną i on chce inną, i zawsze jest.....MOJA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Bastusia, to dla Ciebie tym razem. My prawie w komplecie, brakuje syna (wymiksował się) i kotów. Zdjęcie sprzed dwóch lat. ciach, ciach, ciach Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Becia - 120 pierogów??? Jak to dobrze, że ja mam kochaną teściową Na starym se możecie poużywać. Dla ułatwienia dodam, że 6 września skończył 40 lat ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 och super może mi podeślesz kilkadziesiąt? :lol2: Pierogi i uszka do barszczu zrobi moja mama, więc mam o tyle mniej ja muszę sobie zrobić listę jak co roku, co mam zrobić i kiedy no i co ma zrobić mój mąż bo bez harmonogramu to mogę się obudzić 24 grudnia i stwierdzić że nie mam zakupów zrobionych A ceny drzewek masakra :jawdrop:i jeszcze jak byś miała dokupić ozdoby czy zmienić koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts