bogumil 09.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ale fajna rodzinka!!!!!...., a piesia takiego samego ma Hanka:D No tyle pierogów, ale u mnie ma kto jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dziewczyny - a ja w tym roku po raz pierwszy w życiu robię wigilię. Zawsze wcześniej u babci, u mamy, u teściowej. I przyznam się cichcem, że trochę się bojam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bastusia...u mnie zakupami zajmuje się mąż...lista zrobiona , on znosi a ja gotuję Zresztą u mnie pomagają w kuchni i mąż i dzieci....a najbardziej działa ze mną w kuchni starszy syn jak przyjeżdża i córcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia od 20 lat wigilia jest u mnie....i są moi rodzice, mój brat z rodzinką, jak żyła to jeszcze teściowa... I ty nie bój nic, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia fajna rodzinka , mąż przystojny i śliczna córeczka no i bestia super. Ile mają teraz twoje dzieciaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dasz radę Sylwuś, ale serio trzeba mieć pomoc bo jak wszystko sama to na wigilii i przez święta będziesz zmęczona w sumie zależy to też od tego ile was będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bastusiu - syn lat 20, córka lat 3 I ja głupia jeszcze o jednym myślę, bo niby dwoje dzieci a każde jakby jedynakiem było. Na wigilię będzie nas tylko 10 osób, a moja ukochana babcia powiedziała, że przyjedzie do mnie zamieszkać kilka dni przed świętami i we wszystkim mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ooooo,ty masz takiego dorosłego syna???????? Matko i córko!!!!! taka młodziutka i takie dziecko!!!!.... to różnica wieku między synem a córeczką spora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 09.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia śliczną rodzinkę masz! A wigilii się nie bój , zaprzęgnij rodzinkę całą do pomocy;) U mnie jest wigilia od 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no to super jak taka pomoc będzie to sama przyjemność szykować dla najbliższych no serio serio ja też pomyślałam przez chwilę o trzecim jak zobaczyłam w sklepie piękne ciuszki dla dziewczynek, ja mam dwójkę chłopców ale cudownych i kochanych bardzo. Właśnie jeden mnie tu męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Becia, jak ja sobie pomyślę, że on jest w tym wieku kiedy ja go urodziłam, a co za tym idzie możliwość, że mogłabym zostać babcią jest to mię dreszcz przechodzi A różnica między nimi duża bo: jak już się syn urodził to trzeba się było za szkołę wziąć, potem praca itd. Ani się obejrzałam a już byłam po 30. Decyzja o dziecku podjęta a tu kiszka, kilka lat nie mogliśmy zajść w ciążę. I gdyby nie nowoczesne technologie te może by naszej Handzi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dziewczyny...nic straconego ....ja mam trójkę ...nic trudnego:rotfl::rotfl: do tych chłopaków Bastusia, pasowałaby córcia:D Ja tak mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Tak pasowałaby mi bardzo tylko jak ją zrobić? Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 I fajnie się stało, że Haneczka jest....córcia to jest fajna sprawa:D Sylwia, ja rodziłam pierwszego gdy miałam 22...teraz już dorosły..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mój m jest fachowcem...strasznie się puszył...gdy po dwóch chłopakach zrobił córcię:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Beciu to popytaj co i jak może mojego przekabacę? hahhahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bastusia, nic się nie martw. Sam,a widzisz, że Becia już Ci swojego FACHOWCA poleca :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wiesz jakbym miała mieć taką piękną córeczkę jak ma Beatka to może .... ;);) żartuję oczywiście :lol2::lol2: Becia mi taką drugą urodzi :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dobry wieczór! Sylwio to Twój mąż w tym samym dniu urodzony co i ja:rolleyes:Fajny jest na pewno ,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Beatka i tym oto prostym sposobem przyszła kolej na Ciebie jeszcze raz Bionda to o Twoich urodzinach już nigdy nie zapomnę Ty musisz być taki dobry człowiek jak mój mąż! I jeszcze dodam, że kocham go bardzo! A niech ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts