Hanka126 09.12.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A to odpoczywaj Aniu do jutra pa pa:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.12.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ok...ja też się już dzisiaj żegnam dziewczynki....padam dzisiaj na pyszczek....trochę stersów dzisiaj było!!! a i roboty też Do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Pa pa Beatko śpij dobrze:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mari właśnie czytam o tym chrapaniu i w sumie nie przeszkadzałoby mi to tylko co z jego samotnością w domu jak my w pracy i szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bastuś, o samotności i jej znoszeniu przez psa to gadaj z Hanią. Ona, stara Gucwińska. Policz ile ten psiak byłby w domu sam. Chłopcy rosna to niedługo beda wracać do domu sami i być z psem wcześniej niz Wy. Mozna by tez tak jak Hania, kupic mu kolegów lub pod wasza nieobecność, latał by po ogródku. W skrajnych przypadkach, mozna by mu zatrudnic , nianię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Taak,Gosiu samotność psa to trudny temat ale sierść na kanapach jest jeszcze trudniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bastki nie wiem co z psią samotnością bo moje psiaki nie bywają za długo same. Duża bernardynka jak czuła się samotna jesienią i zimą jak mniej czasu spędzamy w ogrodzie to dostała koleżankę z ADHD do towarzystwa i teraz to widać jak jej było to potrzebne. Małą zabieramy praktycznie wszędzie. Jak potrzeba to i 10 godzin sama spędza w domu ale to jest sporadyczne. Musisz poczytać o rasach bo niektórym to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.12.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 buldożki i inne pieski nie teraz, muszę być na 100% pewna że tego chcę. Fajne są ale to dla mnie będzie kolejny obowiązek. Miałam psa przez 16 lat i wiem jak to jest, moje dzieci niestety nie wiedzą i tak co jakiś czas nas naciągają a co to za bogdan ? niech no tylko Mari cię dojrzy z tą reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bogdan ? Dziwny post To prawda. Są rasy kanapowe. Tylko do spania, pieszczenia i wpieprzania. A może kotka ? Monia ma cudownego rosyjskiego niebiesciucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Aleście nastukały!!! Ania - dawaj Fakturę VAT! Budowę będę rozliczać to se wrzucę w koszty! Haniu, no psa z ADHD mam. W ciążę zajść nie mogliśmy to sobie psa kupiliśmy (dziewczynkę). Potem się urodziła Hania i mamy dwie dziewczynki z ADHD A niebieściucha i ja posiadam. Dowód na to jutro, bo nie mogę znaleźć. Ale za to do pary taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.12.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia nie dość że masz mojego psa (my też mamy suczkę, zresztą wszystkie 3 to baby) to jeszcze i córcię moją imienniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.12.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wasza też ma ADHD jak nasza Lexi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.12.2013 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Alo,jestem ,jestem.Podczytywałam was przez cały czas mego,, odwyku'', bo wiedziałam ,że inaczej nie dam rady was przelecieć Wybaczcie ,że siedziałam cicho jak mysz pod miotłą, ale weny nie miałam. W telegraficznym skrócie-lekarz wysłał mnie na diagnostykę do szpitala i tak im się spodobałam,że zostawili mnie na dwa tygodnie:bas W każdym razie serdeczności przesyłam ,solenizantkom ,jubilatkom,tym co już przeprowadzone na nowe lokum ,tym co stuknęła 1000 strona, zakatarzonym,zasmarkanym,zaśnieżonym,zawianym...itd..itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ala ! Kiedy ostatni raz dostałaś w palnik ? W tzw. poczochraną ? Nie powiem spokojną Twoją ,bo juz spokojna to ona nie będzie !!! Ja sie o to postaram !!! Co to znaczy podczytuję Was ? Jaki odwyk ? Jaki brak weny ? Że niby co ? Jaki szpital ? Co im sie tak u Ciebie spodobało ? Co jest grane ? Dół ? Z jakiego powodu ? Nie wiem jak reszta, ale Ja strzelam gigantycznego focha jak stąd do Paryża !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.12.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Sylwia, a o co chodzi z tym koteckiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.12.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Oj tam,oj tam...zaraz gigantycznego focha, mniej litość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.12.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hej dziewczyny, Melisko pooglądaj sobie płytki na tej stroniehttp://www.alekafelki.pl/kategoria/szukaj-wedlug-rodzaju/kamien-naturalny , seria Novabell Supreme wygląda dosyć ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.12.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 cześć Dziewczyny:bye:A gdzie Wy wszystkie jesteście? pierniczki pieczecie czy okna myjecie?Alu ale wszystko dobrze? jesteś w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.12.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Tak Haniu ,jestem w domku:wiggle: Teraz czekam na resztę wyników:confused: ,ale ,,pomyślę o tym jutro"Szef w pracy ludzki gość i pozwolił mi pracować w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.12.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Ja gotuję bigos, przed chwilą usiadłam odsapnąć - mąż kroi słodką kapustę, trochę grubo, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts