Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bastuś, o samotności i jej znoszeniu przez psa to gadaj z Hanią.

Ona, stara Gucwińska.

Policz ile ten psiak byłby w domu sam.

Chłopcy rosna to niedługo beda wracać do domu sami i być z psem wcześniej niz Wy.

Mozna by tez tak jak Hania, kupic mu kolegów lub pod wasza nieobecność, latał by po ogródku.

W skrajnych przypadkach, mozna by mu zatrudnic , nianię ;)

Bastki nie wiem co z psią samotnością bo moje psiaki nie bywają za długo same. Duża bernardynka jak czuła się samotna jesienią i zimą jak mniej czasu spędzamy w ogrodzie to dostała koleżankę z ADHD do towarzystwa i teraz to widać jak jej było to potrzebne. Małą zabieramy praktycznie wszędzie. Jak potrzeba to i 10 godzin sama spędza w domu ale to jest sporadyczne. Musisz poczytać o rasach bo niektórym to nie przeszkadza.

buldożki i inne pieski nie teraz, muszę być na 100% pewna że tego chcę. Fajne są ale to dla mnie będzie kolejny obowiązek.

Miałam psa przez 16 lat i wiem jak to jest, moje dzieci niestety nie wiedzą i tak co jakiś czas nas naciągają :)

a co to za bogdan ? niech no tylko Mari cię dojrzy z tą reklama :p

Aleście nastukały!!!

Ania - dawaj Fakturę VAT! Budowę będę rozliczać to se wrzucę w koszty!

Haniu, no psa z ADHD mam. W ciążę zajść nie mogliśmy to sobie psa kupiliśmy (dziewczynkę). Potem się urodziła Hania i mamy dwie dziewczynki z ADHD :D

A niebieściucha i ja posiadam. Dowód na to jutro, bo nie mogę znaleźć. Ale za to do pary taki:

IMG_2345.jpg?gl=PL

Alo,jestem ,jestem.Podczytywałam was przez cały czas mego,, odwyku'', bo wiedziałam ,że inaczej nie dam rady was przelecieć:lol2: Wybaczcie ,że siedziałam cicho jak mysz pod miotłą, ale weny nie miałam.

W telegraficznym skrócie-lekarz wysłał mnie na diagnostykę do szpitala i tak im się spodobałam,że zostawili mnie na dwa tygodnie:bas

W każdym razie serdeczności przesyłam ,solenizantkom ,jubilatkom,tym co już przeprowadzone na nowe lokum ,tym co stuknęła 1000 strona, zakatarzonym,zasmarkanym,zaśnieżonym,zawianym...itd..itd....:D

Ala ! :evil:

Kiedy ostatni raz dostałaś w palnik ? W tzw. poczochraną ?

Nie powiem spokojną Twoją ,bo juz spokojna to ona nie będzie !!! :evil:

Ja sie o to postaram !!! :evil:

Co to znaczy podczytuję Was ?

Jaki odwyk ?

Jaki brak weny ?

Że niby co ?

Jaki szpital ?

Co im sie tak u Ciebie spodobało ?

Co jest grane ?

Dół ?

Z jakiego powodu ?

Nie wiem jak reszta, ale Ja strzelam gigantycznego focha jak stąd do Paryża !!!