kachna2802 02.03.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Czekolada stężała umiarkowanie.Ale już prawie nie ma:D To dobrze ,że nam się inni faceci podobają , przynajmniej jakby przyszło co do czego to się nie pobijemy:lol2: Ja tam wolę Craiga .... A ja wolę Seana Connreya:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Aniu wszystkiego najlepsiejszego, sto lat i spełnienia wszystkich marzeń. Życzę Ci tego wszystkiego co życzyli Ci rok temu i wcześniej ale się jeszcze nie spełniło . No i mój torcik - jak się w niego wgryzę!!! to nie wiem czy Wam coś zostawię http://www.profit.gubin.pl/dimensionx/18birthday/images/torty/8a.jpg Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaktus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Dzięki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A ja tam wolę jak wszystko ma ręce i nogi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Braku głowy się nie czepiam bo wiadomo,że faceci myślą kaktusem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A mi osobiście wersja bez rąk bardzo pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Anka,bój się boga,toż aż tak zdesperowana nie jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotfl::rotfl: To może my jakąś zrzutkę zrobimy na tych chłopów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Braku głowy się nie czepiam bo wiadomo,że faceci myślą kaktusem:yes: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Dziewczyny wróciłam z Ikei ,pojechałam po pierolity. I za każdym razem jak w niej jestem szlak mnie trafia ,że towar tu inny niż u nas,że o wiele większy wybór , że nie ma nic made china,że materiały z których wszystko wykonane o niebo lepsze. Ot, sprawiedliwość!!!!!!!!!! Ot, zgniły zachód!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Po drodze zahaczyłam wiecie o co ...... i wróciłam ze stoliczkiem kwadratowym ,dębowym, bardzo masywnym, z grubaśnym blatem i jeszcze bardziej grubaśnymi nóżkami:D Stoliczek ma podniszczony blat,ale mąż oświadczył ,że wyszlifuje jak tyłek niemowlaka:D Koszt nabytku.......uwaga.......całe 5 eurosów:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A teraz lecę,pędzę na kanapę. Wpadnę wieczorkiem na imprezkę i striptiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Aniu:hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 a ja lubię blondynów i rudych, ale ciemnym też nie pogardzę.....a wybrałam łysego! i gdzie tu logika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Zajrzałam humorek poprawiłam Zmykam dzieciaki usypiać............... Dobrej nocki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 02.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 1.DUŻO ZDROWIA! 2.SPEŁNIENIA MARZEŃ3.RADOŚCI Z ŻYCIA4.DOGADANIA SIĘ Z MĘŻEM5.MIŁYCH CHWIL TYLKO DLA SIEBIE6.KASY, KASY , KASY NA PKT. NR 2 Wpadłam na chwilę złożyć życzenia:)Pędzę dalej do codziennych obowiązków i nadprogramowej roboty:sick:Miłego wieczoru życzę jubilatce w gronie kuleżanek Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A ja w domu mam blondyna ,więc nie mam wyjścia:lol2: Ale bruneci mniam,mniam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A Ja mam czarnego kaktusa Zaczyna już siwieć, więc za parę lat ( o ile wcześniej go nie zabije ) będę miała blond barbi A teraz zapraszam na imprezkę ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A tu można sie posikać.....................ze śmiechu ! Te kocie ruchy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.03.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A mi zawsze podobali się bruneci. Dlatego też wyszłam za blondyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Po drodze zahaczyłam wiecie o co ...... i wróciłam ze stoliczkiem kwadratowym ,dębowym, bardzo masywnym, z grubaśnym blatem i jeszcze bardziej grubaśnymi nóżkami:D Stoliczek ma podniszczony blat,ale mąż oświadczył ,że wyszlifuje jak tyłek niemowlaka:D Koszt nabytku.......uwaga.......całe 5 eurosów:D:D:D:D:D:D:D:D Ala, nie uwierzę jak nie zobaczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts