_Chloe_ 11.12.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Istotne jest też to, czym się pali. Szmaty i stare buty raczej dymia Z tego, co kojarzę butów im nie ubywało, jest szansa że palili drewnem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Może komus podbierali ? Skojarzyło mi się z tym dowcipem. Z góry przepraszam wszystkie wrażliwe, ale....no nie mogę..... Mejka doceni http://i1.ryjbuk.pl/404476ff951665ada7077a3946207ccba272dffd/rumun-jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.12.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 hejo ja dzień do du..py, młody zarażony i kaszlelek już ma. Popieprzone wieśniaki palą śmieci, co to kur@#$@%!%!! za ustawa śmieciowa co nic nie zmieniła. Niech ludziom walą kary po 10 tyś za palenie śmieci bo nawet nie mogę okna otworzyć na chwilkę taki smród, ledwo co doszłam z auta do domu i się rozchyrlałam od nowa . Oprócz powyższego byłam na wywiadówce na całe szczęście moja starsza młodzież, oceny i zachowanie b. ładne ale rodzice w tej nowej szkole do bani (nikogo nie znam i nikt nie chce mnie poznać) , pani też się trzęsie i nie potrafi rodzicom od dzieci rozbójników nic powiedzieć ofen , plącze, ścienia a wiadomo o co i o kogo chodzi. Takie niedomówienia a ci rodzice konkretnych i wiadomych dzieci, rozglądają się po sali, udają głupków i szeptają miedzy sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.12.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Heloł! ja jak zza światów . Teraz to już chyba będę tylko w ilościach homeopatycznych ale próbuje.. Próbuję... oczywiscie, ze doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.12.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mejka kurcze ty to dajesz czadu co tam u Ciebie na budowie ? a może już mieszkacie? ty jak ten Orkan może ten ostatni to Twoja sprawka;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Bastus, zamieszkamy jakoś styczeń/ luty. Dzieje się , dzieje. Czekamy na kasę to będzie jeszcze wiecej się działo. Na razie nie mam pojęcia jak zsynchronizowac front robot . Przed nami szybka organizacja domu, przeprowadzka do domu, odswiezenie obecnego mieszkania i przeprowadzka moich rodziców, do mojego obecnego lokum. W tym czasie mamy nie ma, tata filozof, z zawodu dyrektor, ja mam koniec roku, początek roku, święta .. Potem w styczniu dwa razy szkole, raz cyklowke firmową i debilny wyraz twarzy No i koniec semestru u dziecka w 3 gimnazjum, więc po krótce pożar burdelu w czasie powodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ty chcociaż na wywiadowki chodzisz bez stresu...zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.12.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mejka u mnie w pracy też koniec roku intensywny, mam nadzieje że się nie wyłożę i dam rade jak co roku Trzymam kciuki za realizację wszystkich założonych zadań i rób nam sprawozdanie, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.12.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dziękuje Bastus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Czeeeść. Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mejka chyba jest bo się świeci, ale Ja raczej stawiam na to, ze raczyła paść twarzą w klawiszach. Niech sobie śpi bidula. Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jestem równiez Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 11.12.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja właśnie skończyłam ze stertą prasowania i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku siadłam do komputera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 11.12.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Mayday dzielna kobieto jak Ty to ogarniasz szacun dzielna babo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 12.12.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Witam z rana babeczki Jak nie miałam co robić w pracy, to teraz też zawalona, ale w końcu przynajmniej czas mi szybko leci Bigos jeszcze dzisiaj chwilę pogotuję i potem do słoików, buraczki już też ukiszone na barszcz, została do zmarynowania szynka, ale to jeszcze za szybko. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.12.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jak to jest - wstałam niecałe 3 godziny temu i znowu chce mi się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 zostawiam odcisk klawisza na dzień dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Heloł! Macham w przelocie Idę na rynek….chłop mi zaniemógł i zadokował się w chacie ewakuaaaacjaaaaa !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Hej ho ! Co tam, jak tam ? Od rana telefon się rozdzwonił. Klienci. Matko bosko...takiego czubka to jeszcze nie miałam. Pan zaczął marudzić, ze mieszkam po ruskiej stronie Warszawy i gdyby cos to mam przesrane Potem poinformował, ze jak widzi ochronę na osiedlu to az go trzęsie bo to znak ze kradną. Na pytanie : Kto kradnie ? Pan odpowiedział: Jak to kto ? Ochrona ! Kto budował ten blok ? - kolejne pytanie. Nie wiem....spółdzielnia. Eeee Ja się nie znam ale widzę, że tragedia.... Czyzby, trafił mi sie kolejny ekspert Macierewicza ? Boże !!!! Za jakie grzechy ???? Czy na moim banerze, widnieje napis : Debile i idioci, dzwońcie do mnie ! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Cześć dziewczęta! Chwilę mnie nie było ale do egzama trzeba było przysiąść Sylwia, a o co chodzi z tym koteckiem ? Bo u mnie na stanie posiadania rosjanin niebieski takoż. Zdjęcie chciałam wrzucić ale nic nie mogłam znaleźć na szybko, za to wrzuciłam drugiego bo u mnie parka. Zrobię im dziś zdjęcie ale teraz panowie stolarze szaleją i koty sie pochowały. Hania - imię ładne to jak ja córce mogłam dać inaczej? gdy ktoś ma ochotę szpanować robotem na blacie. Nosz kurka flaczek! Biondzia, u mnie ciasto co 2-3 dni, surówka prawie codziennie. I ja bym miała go na okrągło tachać ze spiżarki? Przecież toto waży z 10 kilo! To nie kwestia szpanu tylko wygody! A jak ktoś ma czajników, czy innych ekspresów nastawiane to też szpanuje? Ja całą resztę mam w spiżarce bo nie znoszę jak coś jest nastawiane. Kawę w ekspresie robię w spiżarce, wodę też tam zagotuję, ale nijak rozłożyć się tam z ciastem. A wyciągać KA za każdym razem? No, ja dziękuję. A że ładny - fakt! Ja codziennie go głasiam! (...)trzymanie w szafce to profanacja(...) O to to!!! P.S. Na wylaszczoną osiemnastkę też się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Sylwia, MASZ KA ???????? Poka, poka, poka, poka, poka, poka, poka, !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts