Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może komus podbierali ? ;)

Skojarzyło mi się z tym dowcipem.

Z góry przepraszam wszystkie wrażliwe, ale....no nie mogę.....

Mejka doceni :D

http://i1.ryjbuk.pl/404476ff951665ada7077a3946207ccba272dffd/rumun-jpg

hejo

ja dzień do du..py, młody zarażony i kaszlelek już ma. Popieprzone wieśniaki palą śmieci, co to kur@#$@%!%!! za ustawa śmieciowa co nic nie zmieniła. Niech ludziom walą kary po 10 tyś za palenie śmieci bo nawet nie mogę okna otworzyć na chwilkę taki smród, ledwo co doszłam z auta do domu i się rozchyrlałam od nowa .

Oprócz powyższego byłam na wywiadówce :sick: na całe szczęście moja starsza młodzież, oceny i zachowanie b. ładne ale rodzice w tej nowej szkole do bani (nikogo nie znam i nikt nie chce mnie poznać;)) , pani też się trzęsie i nie potrafi rodzicom od dzieci rozbójników nic powiedzieć ofen , plącze, ścienia a wiadomo o co i o kogo chodzi. Takie niedomówienia a ci rodzice konkretnych i wiadomych dzieci, rozglądają się po sali, udają głupków i szeptają miedzy sobą.

Bastus, zamieszkamy jakoś styczeń/ luty. Dzieje się , dzieje. Czekamy na kasę to będzie jeszcze wiecej się działo. Na razie nie mam pojęcia jak zsynchronizowac front robot . Przed nami szybka organizacja domu, przeprowadzka do domu, odswiezenie obecnego mieszkania i przeprowadzka moich rodziców, do mojego obecnego lokum. W tym czasie mamy nie ma, tata filozof, z zawodu dyrektor, ja mam koniec roku, początek roku, święta .. Potem w styczniu dwa razy szkole, raz cyklowke firmową i debilny wyraz twarzy :yes: No i koniec semestru u dziecka w 3 gimnazjum, więc po krótce pożar burdelu w czasie powodzi...:D

Witam z rana babeczki :bye:

Jak nie miałam co robić w pracy, to teraz też zawalona, ale w końcu przynajmniej czas mi szybko leci :)

Bigos jeszcze dzisiaj chwilę pogotuję i potem do słoików, buraczki już też ukiszone na barszcz, została do zmarynowania szynka, ale to jeszcze za szybko.

Miłego dnia.

Hej ho !

Co tam, jak tam ?

Od rana telefon się rozdzwonił.

Klienci.

Matko bosko...takiego czubka to jeszcze nie miałam.

Pan zaczął marudzić, ze mieszkam po ruskiej stronie Warszawy i gdyby cos to mam przesrane :wtf:

Potem poinformował, ze jak widzi ochronę na osiedlu to az go trzęsie bo to znak ze kradną.

Na pytanie : Kto kradnie ? Pan odpowiedział: Jak to kto ? Ochrona ! :wtf:

Kto budował ten blok ? - kolejne pytanie.

Nie wiem....spółdzielnia.

Eeee Ja się nie znam ale widzę, że tragedia.... :wtf:

Czyzby, trafił mi sie kolejny ekspert Macierewicza ? :jawdrop:

Boże !!!! Za jakie grzechy ????

Czy na moim banerze, widnieje napis : Debile i idioci, dzwońcie do mnie ! "

Cześć dziewczęta! Chwilę mnie nie było ale do egzama trzeba było przysiąść :(

Sylwia, a o co chodzi z tym koteckiem ?

Bo u mnie na stanie posiadania rosjanin niebieski takoż. Zdjęcie chciałam wrzucić ale nic nie mogłam znaleźć na szybko, za to wrzuciłam drugiego bo u mnie parka. Zrobię im dziś zdjęcie ale teraz panowie stolarze szaleją i koty sie pochowały.

Hania - imię ładne to jak ja córce mogłam dać inaczej? :D

gdy ktoś ma ochotę szpanować robotem na blacie.

Nosz kurka flaczek! Biondzia, u mnie ciasto co 2-3 dni, surówka prawie codziennie. I ja bym miała go na okrągło tachać ze spiżarki? Przecież toto waży z 10 kilo! To nie kwestia szpanu tylko wygody!

A jak ktoś ma czajników, czy innych ekspresów nastawiane to też szpanuje? Ja całą resztę mam w spiżarce bo nie znoszę jak coś jest nastawiane. Kawę w ekspresie robię w spiżarce, wodę też tam zagotuję, ale nijak rozłożyć się tam z ciastem. A wyciągać KA za każdym razem? No, ja dziękuję.

A że ładny - fakt! Ja codziennie go głasiam! :D

(...)trzymanie w szafce to profanacja(...)

O to to!!!

P.S. Na wylaszczoną osiemnastkę też się nie załapałam :(