Sylwia_LBN 12.12.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Osz Ty liszko - A widziałaś zdjęcia mojej kuchni? Na blacie siedzi! Jak mogłaś go nie zobaczyć?!?!?! Znaczy z bliska Ci walnąć fotkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Oglądałam dokładnie i jak pragnę zakwitnąć !!!! nie widziałam :jawdrop::jawdrop: Idę z lupą. Znajdę go !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tadammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Tadammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [ATTACH=CONFIG]229695[/ATTACH] No i czy on się tak bardzo na oczy rzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Bo zdjęcie z daleka robione. W kuchni pewnie lsni jak ten diament ! A powiedz, który model masz i jakie końcówki i gdzie kupiłas i ile dałaś... O to czy jesteś zadowolona to nawet nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) O to czy jesteś zadowolona to nawet nie pytam To ja właśnie od tego zacznę - ja go uwielbiam po prostu! Mam Artisana 5. Dokupiłam szklaną dzieżę, maszynkę do mielenia mięsa metalową i takie przystawki do szatkowania. Teraz się przymierzam do przystawki do makaronu bo póki co to tak jak moja babcia bawię się z rozwałkowywaniem ciasta na placki i kroję. Kupiony w vivamixie, a konkretnie w ich outlet`cie (nie wiem jak to odmienić). Kosztował 2200zł bez przystawek. Ma maleńką ryskę - trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć żeby ją zobaczyć. Jak ktoś nie wie, nie ma mowy żeby zauważył. U mnie nie zauważył jej nikt. A pięć stówek w kieszeni. Tu masz ich outlet: http://outlet.vivamix.pl/items/2007# Kocham go bardzo i codziennie dotykam - nawet jak akurat nie używam A! I jeszcze jedno - spotkałam się z wieloma opiniami, że mała moc i takie tam. A on przy takiej mocy spokojnie wyrabia ciężkie ciasto drożdżowe Że nie wspomnę o cieście na makaron! Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ha ! Ja chciałabym zostać szczęśliwa posiadaczką "7".Wieksza moc i wieksza micha.Z końcówek to w zasadzie tylko:- mieszadła- praska do ravioli- końcówka makaronowa- kiełbaśnica ??? może.... Resztę sprzętów mam.Fajne jest to, ze produkuja go od lat i części zawsze mozna dokupić lub gdy inne sprzęty sie wykończą, to dokupic godnego następcę. Szwagier leci w styczniu do USA i tak kombinuję....Sprawdziłam na ebayu."7" kosztuje niecałe 400 dolców.Nie wiem tylko, czy celnicy go przepuszcza z takim prezentem no i cholera jasna...waga 13 kg robi swoje.Ma ktoś jakieś wiarygodne informacje jak to jest z przewożeniem tego typu rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 A outlet znam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Wieksza moc i wieksza micha. Ania - Ty dużą rodzinę masz? Czy kiełbasy wyrabiać będziesz? (kiełbaśnica...hm... masz zapędy!) Ja to jestem z siebie dumna, że kluski robię, ale kiełbasa?? Wyższa szkoła jazdy! Nie wiem czy tam jakiejś opłaty celnej nie będzie. A do samolotu ile kg można wziąć? Żeby nie musiał swoich rzeczy zostawiać żeby KA zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 W dupie z ciuchami.Moze się spakowac jak Jas Fasola, nie ? Dla takiej oszczędności, chyba mozna sie poświęcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie MOŻNA tylko TRZEBA! Jak się nie poświęci to jest ostatnia świnia! Jedne gatki na zmianę mu wystarczą - niech pierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No własnie.... On z tych co to dla nikogo nic nigdy nie zrobili... No chyba, że miał w tym interes...tzw. byznes. A tu jakaś głupia bratowa ma prosbę ! Nie wiem czy na to pójdzie.... Działam ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Działaj, działaj! Może zaszantażuj go czymś albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Szantaż....hmmmmm Dobry pomysł. Może ładnie go poprosze o zdjęcie miksera w walizce, na lotnisku w USA. Jak nie, to załatwie mu rewizję osobistą zaraz po wyladowaniu w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jak nie, to załatwie mu rewizję osobistą zaraz po wyladowaniu w PL No i żeby mu ją robiły jakieś wstrętne grube paluchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Sonda Sylwio, sonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.12.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 wy okropne kobiety! co Wy mi tu podrzucacie! outlet z pięknym czajnikiem w kolorze czerwonym! pasowałby do mojej kuchni jak ulał wszystkie by mi pasowały... tylko kto mi da 700zł na czajnik ja się pytam??? mnie się KA podoba, przygarnęłabym go chętnie... mamy od 10 lat zelmera fenomena, nie chce się zepsuć, zrobił setki ciast drożdżowych na ciasto drożdżowe i pizzę, kruche ciasta, babki, wszystko w nim robię i nic, zepsuła się tylko nakładka koktajlowa i do ubijania śmietany, reszta nic, nie do zdarcia, rąbnęłam kilka razy pokrywką o podłogę, miskami i nic, dalej działa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.12.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Karramciu, łączę sie z Tobą w bólu A próbowałaś go spalić w kominku ? Ukraść sobie ? Włączyć i wyjechac na wakacje ? Wyżymać bieliznę ? Wyrobić zaprawę do płytek ? Zetrzec kokosa razem z łupiną na wiórki ? Kiedy masz urodziny ? Pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.12.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Wpadam, buziaczki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.12.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Aniu nie mam kominka, powinien paść 3-4 lata temu ale się nie dajemoże beton powinnam w nim rozrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts