bionda 13.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 witajcie! Własnie dostałam sms ,że mój zupełnie nie dizajnerski robot czeka na mnie w sklepie:pJutro mam gosci na dekorowanie pierników to wieczorkiem go wypróbuję na jakies ciacho.\ Romanko,do Rzeszowa to na ilu kółkach się wybierasz?? Dziewczyny,co kupujecie mężom na gwiazdkę???Bo ja jak co roku mam problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Wczoraj byłam na wywiadówce i powiem Wam,że mi bardzo smutno po niej.Pani nic dobrego na temat klasy nie miała do powiedzenia,apelowała,żeby pracować z dziećmi w domu bo dodają na palcach ,mnożyć nie potrafią i generalnie co zapamiętają na lekcji to potrafią .Klasa Filipa cienka jak weselny rosół,z matmy tylko dwie piątki na semestr. W ogóle mam wrażenie,że naród nam głupieje...ech,tylko dzieci szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Dziewczyny,co kupujecie mężom na gwiazdkę???Bo ja jak co roku mam problem:( Ja w grudniu/styczniu mam do kupienia 6 męskich prezentów, to dopiero mam zgryz. Na razie kupiłam czapkę (haha), dokupię chyba jeszcze drugą (haha, haha) i etui na piloty. Miał być jeszcze kalendarz Mercedesa, ale już chyba nie zdążę zamówić i dalej to już klops, klops, klops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No własnie Asiu.KLOPS:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.12.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Romanko,do Rzeszowa to na ilu kółkach się wybierasz?? Wyjazd służbowy, więc na 4 kółkach, ale rowerkiem już tamte okolice zwiedziłam. Jakby mi dali z 5 dni na dojazd, to kto wie, tym bardziej, że jakiś czas temu dostałam rower służbowy, bo nie chciałam samochodu służbowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.12.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A mój mąż prezentu nie dostanie, bo się focham. W zeszłym roku na 40-te urodziny kupiłam mu skok spadochronowy w tandemie, a on mi krem 40+ , to koniec z prezentami - za dobra byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No, Roma nie dziwię się:lol2:ja myslałam,że tacy mężowie to tylko w kawałach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Chyba,że pomyslał,że chcesz się go pozbyć to i tak delikatna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 13.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Romana - uuuu, żeby chociaż to był karnet do spa, kosmetyczki czy coś... Dał ciała. My w tym roku robimy sobie wspólne prezenty do domu czyli Mikołaj (czytaj JA) przynosi prezent "domowy" dla nas obojga. Oczywiście Mikołaj (czytaj JA) przynosi również prezenty dzieciom, babciom, bratankom, śmamkom i całej reszcie rodziny:mad: Zastanawiam się czemu to tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Atena,ja wolę się nie pytać co mąż by chciał I tak znam odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Marzenie mojego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Taki mały sportowy mustang:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 To powie,że do tej kwoty to wszystko ma,gadka szmatka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No własnie ! Też Was miałam zapytac o prezenty. U mnie problemem są wszyscy oprócz dzieci, które chcą......wszystko Odbyłam rozmowę z małzonkiem i odpowiedział mi krótko i zwięźle : Nie stać Cię ! No i teraz się zastanawiam...co w związku z tym ? Akcja KA chyba jednak wyjdzie. Musze tylko pochodzic po prosbie i napożyczać jak ten głupi, bo my Golec Orkiestra i nawet kilka groszy w skarbonce nie posiadamy :cry: W tym roku, jak jeszcze chyba nigdy dotąd, nie miałam tak wszystkiego w poważaniu. Jestem w doopie głębokiej ze wszystkim, nie czuje blusa, nie czuję parcia, stresa, że się nie wyrobię.... Nakryć się na łeb i przespać to wariactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.12.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A nie możesz jej wrzucić do garażu, żeby mieć dodatkowe miejsce w razie świąt (mi to dodatkowy zamrażalnik przydał by się przez cały rok ) a na ekspozycję wystawić nową? Właśnie o to toczę z mężulkiem boje - że chcę nową, póki ta żyje to jeszcze się przyda w piwnicy na jego piffko czy dodatkowe gary okołoimprezowe.... No ale jak to facet..... po co? przecież ta jest dobra, na razie jest - działa i są ważniejsze tematy do kupienia. Ech, faceci są niereformowalni Przynajmniej mój:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.12.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja w grudniu/styczniu mam do kupienia 6 męskich prezentów, to dopiero mam zgryz. Na razie kupiłam czapkę (haha), dokupię chyba jeszcze drugą (haha, haha) i etui na piloty. Miał być jeszcze kalendarz Mercedesa, ale już chyba nie zdążę zamówić i dalej to już klops, klops, klops... Ja w tym roku małżowi kupiłam szlafrok, a teściowi skrzynkę na drobne narzędzia Więcej chłopa nie mam to się nie wysilę z pomysłami i nie pomogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 13.12.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mmelisko kochana czy to plotki czy prawda, że u Was znów szaleje huragan??? tym razem Ivar się zwie... Wyczytałam, że być może do nas też dojdzie, a jest ponoć gorszy od Ksawerego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Odsyłam Was jeszcze TU bo u mnie na wątku dyskusja na ten temat się już odbyła. A pomysł z gadżetami samochodowymi jest całkiem uniwersalny jak na facetów. Dobra miotełka do omiatania śniegu, płyn do spyskiwaczy, gąbka, środek do czyszczenia kokpitu, skrobaczka (polecam taką co się nazywa MURSKA), wosk to karoserii i co by tam jeszcze nie wymyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jak to do innego miasta ? Po co ? Tort widziałam. ZAJEBISTY !!! Ma dziewczyna talent ! Strój mocno antykoncepcyjny, ale jak kto lubi... No patrz ! Twoja ciotka ma siostrę bliźniaczkę ! FUCK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Przyszłam się przywitać w piątkowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts