Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba dziewuszki zarobione przedświątecznie???!!!

Ja dzisiaj pomyłam wszystkie okna, bo zaczęłam stroić chatę w świąteczne dekoracje i coś mi się nie spodobały te okna po tych deszczach....a niedawno myłam. No i obleciałam wszystkie jeszcze raz!

Ja wszystkim kupiłam już prezenty tylko..... ciekawe czy mi już kupili :D Starszy synuś dostanie buty do kosza a młody strój piłkarski Fc Barcelona .

Mężowaty hym... maszynkę Philipsa do mokrego i suchego golenia i wodę toaletową clinique Happy For Men :)

ale nie wiem czy dostanie do na razie nie zasłużył :p

ps. może i ja będę miała KA :yes: bo coś mi nabąkiwał (bo mu pokazałam wcześniej) ale że on oszczędny bardzo, bardzo to pewnie zamówił lub zamówi z przesyłką z hameryki (a nie z polskiej strony kitchenaid) i doleci to do mnie za rok ;)

zobaczymy może i on wtedy dostanie swój prezent ;)

Stary przegrał mecz " :(" :lol2: i teraz pojechał po młodego. Ja siedzę na kanapie i bardzo mam ochotę na drinka , wino a nie mogę :cry:

Ja tez dziewczynki dzisiaj przeleciałam okna ale jeszcze mi jedno zostało na jutro plus prasowanie zasłon.

Wiecie że mam już choinkę :) tzn stoi na polu/dworze bo jeszcze musi poczekać tydzień, kupiłam do niej ogromną donicę plastikową więc mąż musi ją tam przesadzić i wnieść do domu a to nie wiem jak zrobi :sick: chyba właśnie zzielenieje z wysiłku :D

Pomysły jak pomysły. Np płyty. Ale odpowiednia płyta dla konretnej osoby to może być TO. Czy się udało zobaczymy. Największa radocha z kupowania dzieciom. Moja mała też pragnie wszystkiego, więc nie ma kłopotu. No i odkrywam radość posiadania dzieci płci różnej - zaliczam nieznane mi dotąd alejki...