bogumil 13.12.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Melisko...tort zajebiaszczy....sysunia jak prawdziwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Chyba dziewuszki zarobione przedświątecznie???!!!Ja dzisiaj pomyłam wszystkie okna, bo zaczęłam stroić chatę w świąteczne dekoracje i coś mi się nie spodobały te okna po tych deszczach....a niedawno myłam. No i obleciałam wszystkie jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.12.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Właśnie dziś byłam na zakupach. Nakupowałam wszystkim, nawet sprawnie poszło. Czytam sobie was i nagle... O fuck zapomniałam o małżu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.12.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Hop Hop jest tu ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 13.12.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Cześć ja mogę być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 13.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Dziewczyny zajęte przed świątecznie, ja dziś okna myłam po szafach skakałam, zmywarce wycisk dałam i dopiero usiadłam.Dziś już nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Migotko, dawaj liste zakupów. Może zerżniemy Bastuś, kto wygrał ? Jak urodziny ? Haniu, MOWA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No widzisz Haniu...my takie sprzątające panie dzisiaj:D Hej Bastuśka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ooooo Anulka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 13.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Bo my to chyba w genach mamy, masakra:D A założę się że M. wróci i nawet nie zauważy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja wszystkim kupiłam już prezenty tylko..... ciekawe czy mi już kupili Starszy synuś dostanie buty do kosza a młody strój piłkarski Fc Barcelona . Mężowaty hym... maszynkę Philipsa do mokrego i suchego golenia i wodę toaletową clinique Happy For Men ale nie wiem czy dostanie do na razie nie zasłużył ps. może i ja będę miała KA bo coś mi nabąkiwał (bo mu pokazałam wcześniej) ale że on oszczędny bardzo, bardzo to pewnie zamówił lub zamówi z przesyłką z hameryki (a nie z polskiej strony kitchenaid) i doleci to do mnie za rok zobaczymy może i on wtedy dostanie swój prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Bastuś to czekaj aż dostaniesz swój prezent...nie bądź wyrywna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.12.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Stary przegrał mecz " :(" i teraz pojechał po młodego. Ja siedzę na kanapie i bardzo mam ochotę na drinka , wino a nie mogę Ja tez dziewczynki dzisiaj przeleciałam okna ale jeszcze mi jedno zostało na jutro plus prasowanie zasłon. Wiecie że mam już choinkę tzn stoi na polu/dworze bo jeszcze musi poczekać tydzień, kupiłam do niej ogromną donicę plastikową więc mąż musi ją tam przesadzić i wnieść do domu a to nie wiem jak zrobi chyba właśnie zzielenieje z wysiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.12.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Pomysły jak pomysły. Np płyty. Ale odpowiednia płyta dla konretnej osoby to może być TO. Czy się udało zobaczymy. Największa radocha z kupowania dzieciom. Moja mała też pragnie wszystkiego, więc nie ma kłopotu. No i odkrywam radość posiadania dzieci płci różnej - zaliczam nieznane mi dotąd alejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kurcze, jak pomyślę o choince to mam nerwy, znowu będzie kłótnia, ja chcę dużą a Bnie, najlepiej taką średnią albo małą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.12.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mi się właśnie wydaje że dla chłopców to nie ma prezentów, dziewczyny jednak lepiej obdarowywać, większy wybór, ciuch ja nawet zadowoli a chłopcy Beciu moja choinka ma coś ponad 2 m więc też wielka nie jest no i jeszcze jest w donicy. Ciekawe czy przyjmie się wiosną w ogrodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Powinna się przyjąć , zależy jak ją wsadzili do donicy, czy z korzeniami nie pokaleczonymi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.12.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 właśnie nie wiem jak wyglądają korzenie ale czy ja to rozpoznam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 jakoś to widać podobno, ja nigdy nie kupowałąm w donicy, bo nie mam już gdzie sadzić....rosną u mnie dwie od samego początku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.12.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Beatko a dzieciaki kiedy przyjeżdżają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts