marimag 02.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 hej Reruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ala, nie uwierzę jak nie zobaczę ! No dobra, ,,naumien''się wklejać te diabelne zdjęcie:bash:,tylko muszę aparat odnaleźć u syna,bo wiecznie go podpiernicza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Nie uwierzę, że odnajdziesz pokój syna !Potem nie uwierzę, że go zapytasz o ten cholerny aparat !Wątpię, żeby udało Ci się znaleźć rzeczony obiekt !W życiu nie naumiesz się wklejac zdjęć ! O czym My mówimy ????!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Nie uwierzę, że odnajdziesz pokój syna ! Potem nie uwierzę, że go zapytasz o ten cholerny aparat ! Wątpię, żeby udało Ci się znaleźć rzeczony obiekt ! W życiu nie naumiesz się wklejac zdjęć ! O czym My mówimy ????!!!!!! A tak sobie pitolimy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A teraz mów czy mąż zdobył książkę urodzinową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A i pytanie zasadnicze,czy ja te zdjęcia muszę wrzucać na jakiegoś,, picassa'', czy inne diabelstwo,czy mogę ze,, swego zbioru zdjęciowego'? To tak na wszelki jak przekopię sie przez pokój synusia, po uprzednim jego odnalezieniu, i odkopaniu aparatu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Bo znalazłam na forum instrukcje wklejana zdjęć i chyba jestem matoł totalny bo nic nie pojmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ala, dałam Co mojego skypa ! Zadzwoń do mnie o ?????????????? I na żywca Cię poinstruuję Rozumiem frustrację bo sama wielu rzeczy nie umiem lub nie wiem jak cos zrobić, ale zdjęcia kumam ! Nie umiem natomiast zgrywać z aparatu lub telefonu na komp i tu nie pomogę... Dostałam od męża bukiecisko tulipanów w 3 kolorach. Zawsze dostawałam róże Sztuk 37 of kors ! Książka będzie jak dojedzie bo zamówiona skądś tam . W sumie to nie wiem czy to będzie książka...M powiedział, że prezent główny dojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.03.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jak Aniu samopoczucie?? Ala , powiedz synowi to Ci wklei te zdjęcia , ja też nie umiem dużych i z tej instrukcji też nic nie kumam ,trzeba przekopać się przez były wątek Ani tam chyba ktoś dawał istrukcję łopatologicznie. Miłej niedzieli , duuuuużo słoneczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Bry Dziś idziemy na podwójny obiad urodzinowy. Odezwę się wieczorem..jak nie padnę. Samopoczucie ? Cholera zaczęłam 38 ....Z czego się tu cieszyć ? Ojciec składał mi wczoraj życzenia. Efekt ? Ból brzucha. Życzył mi spełnienia wszystkich marzeń i jak najszybszej wyprowadzki do starego - nowego domu czyli do nich. :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam niedzielnie! Ojciec składał mi wczoraj życzenia. Efekt ? Ból brzucha. Życzył mi spełnienia wszystkich marzeń i jak najszybszej wyprowadzki do starego - nowego domu czyli do nich. Rewelacyjne życzenia http://emoty.blox.pl/resource/blee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.03.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Na rodzinę zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jak Aniu samopoczucie?? Ala , powiedz synowi to Ci wklei te zdjęcia , ja też nie umiem dużych i z tej instrukcji też nic nie kumam ,trzeba przekopać się przez były wątek Ani tam chyba ktoś dawał istrukcję łopatologicznie. Miłej niedzieli , duuuuużo słoneczka! Nie mam innego wyjścia,muszę ujawnić się przed synem ,że matka ciemniaczka i czytać ze zrozumieniem nie potrafi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 03.03.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 ale tu dzisiaj cicho:), no to poczekamy aż Anna skończy się stołować ja tradycyjnie w pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dychasz jeszcze ,czy padłaś po obżarstwie urodzinowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jezu................ Wróciłam ! Jestem wkurw...jak osa więc prosze do mnie bez kija nie podchodzić. Impreza taka se. Towarzystwo przyjechało, nawpieprzało sie i pojechało. My zostaliśmy dłużej no bo trzeba posprzątać iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii włamać się do własnego samochodu !!!! :bash: Dobrze, że mąż idzie niedługo na badania. Naocznie sie przekona, że poziom KRETYNINY ma wysoki jak K2. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.03.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Czyli było tak jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Czasem jest gorzej. Gdy tylko weszłam z dziećmi, ojciec rozpoczął akcje propagandową. Chodż, chodź coś Ci pokażę i ciągnie mnie do piwnicy. Stoimy na spoczniku a on do mnie : Tu się zamuruje, na schodach położymy jakieś fajne dechy, w tej ścianie wybijemy drzwi....Pytam go po co ? A on, że tu się zrobi wejście do bawialni dla dzieciaków. Nawet nie zapytał co Ja na to. On już kuźwa wszystko sobie obmyslił i zaczyna nam urządzać ten cholerny dom. Potem jeszcze, padały teksty..... oj już Boże Narodzenie to Wy będziecie tu urządzać. Zabacz, jak dzieci kochaja ten dom. Tłumaczę, że one kochają wszystko co ma więcej metrów niż 60 i można latać w te i na zad. Gdy już wszyscy poszli, powiedziałam mu, żeby dał sobie spokój z tymi gadkami, żeby pozwolił nam życ po swojemu, przestał nam nawet meble wstawiać i że chcemy mieszkac w Kątach i sie kuźwa zaczęło..... Jego pracownik dojeżdża do pracy ponad 40 km. i klnie, że po co mu to było, że nadal mam pierdolca i mrzonki we łbie, że chcę zrobic krzywdę dzieciom, że chcę nas skazać na życie na zadupiu, że to nierealne, że posrana jestem.... Czuję, że on specjalnie wszystko opóźnia. Zrobi wszystko, żeby nie udało się nam wyprowadzić tam gdzie chcemy tylko tam gdzie nam tatuś wskaże łaskawie paluszkiem. Nic nie moge zrobić. Już dawno, pieprznęłabym to w piz...u i wyjechała w sina dal, ale moje mieszkanie nie jest moje ! i brak kasy na wykończenie. POTRZEBUJEMY - 300 tys. ma ktos pożyczyć ? Oddam na warunkach ustalonych przez mecenasa ....................... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ania, widzę, że się na imprezkę spóźniłam. To chociaż życzenia złożę ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... Wypełnij powyższe kropki sama, czym tylko chcesz Resztę pominę. No bo cóż można powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Nie mam żadnego kija niemniej jednak:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts