pnna migotka 14.12.2013 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 :lol2: a no tak... gdzie indziej na str31 jest sysunia a na nastepnej bedzie tort.. Sama znalazłam:P tort bossski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.12.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Hej dziewczyny Melisko - tort świetny, udanej imprezy http://www.pic4ever.com/images/Vishenka_04.gif My w święta z mężem mamy zamiar leniuchować, nigdzie się nie wybieramy i spędzimy je sami, no może siostrzeniec wpadnie, ale on zawsze mile widziany, w końcu prawie jak syn Strasznie nie lubię zjazdów rodzinnych oragnizowanych na siłę, wszyscy się męczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Hej Romciu Czy Ty sypiasz czasem ? Nie spedzacie świat z rodziną ? Czemu ? Macie przecież ich pod rękę, nie ? A może cos pochrzaniłam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 14.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dziewczęta Od wczoraj nie wyrabiam się na zakrętach, więc tylko się przywitam! I jeszcze tylko powiem, że tort świetny! U nas na urodzinach był taki: ale na następne urodziny (to już w styczniu) pozwolę sobie Melisko skopiować od Ciebie lecę! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Sylwio, fajny ten serowy torcik A czemu nie zagladasz do swojego wuntka, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 14.12.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Oj Anek - zaglądnęłam właśnie, ale od wczoraj robota tak mnie skutecznie przydusiła, że tylko miotłę w d**ę wsadzić żeby za sobą zamiatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A co cię tak pogoniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 14.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Pudła wszędobylskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Jednym słowem, macie wszędzie IPN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.12.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Hej Romciu Czy Ty sypiasz czasem ? Nie spedzacie świat z rodziną ? Czemu ? Macie przecież ich pod rękę, nie ? A może cos pochrzaniłam ??? Sypiam i to całkiem dobrze, bo w przeciwieństwie do Was chodzę wcześnie spać - graniczna godzina to 23:P Rodzinę mam blisko, ale z moim ojcem nie bardzo się dogaduję, a za jego nową panią nie przepadam. Brat mieszka z ojcem, więc siłą rzeczy z nim też się nie spotkamy i niestety staje się bardzo podobny do ojca. Z siostrą niedawno się widziałam, po chyba 2 latach i wystarczy. Mąż za swoją rodziną również nie przepada i nie bardzo przejawia chęć spotkania z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Matko ! Myslałam, że u mnie jest do dupy, ale widzę, że niekoniecznie...tylko u mnie Wniosek z tego taki, ze Państwo Romaństwo, spędzi kolejne ( pomódlmy się ) świeta w Wawie Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.12.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Już kiedyś pisałam, że chyba podrzucona zostałam, bo jakoś tak nie pasuję do swojej rodziny, mąż ma podobnie, to może dlatego już tyle ze sobą wytrzymaliśmy i nadal jakoś się dogadujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.12.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wniosek z tego taki, ze Państwo Romaństwo, spędzi kolejne ( pomódlmy się ) świeta w Wawie Oby Czy mam to traktować jako zaproszenie ? Kto wie, kto wie, co do tego czasu się wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.12.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Muszę powiedzieć, że chyba najlepsze święta spędziliśmy w górach, w Bukowinie Tatrzańskiej z obcymi ludźmi, atmosfera była przesympatyczna, bez żadnego napinania, sztywności. Dawno temu to było, bo nasz siostrzeniec jeszcze malutki był - chyba z 7 lat miał i do dziś pamiętam jaki był szczęśliwy, jak dostał hula-hop. No wierzyć nam się nie chciało, że taki drobny prezent sprawił mu tyle radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Fajnie No pewnie, ze zaproszenie A jak inaczej ? Przygarne wszystkich mających dosyć...Bastki o Tobie tez ciepło myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.12.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Cześć Dziewczynki:bye: Ależ miałam noc i przedpołudnie:( O 1 w nocy mężowi popsuł się samochód na trasie katowickiej więc musiałam jechać i bidę zaciągnąć na stację benzynową. Od rana latanie holownik warsztat no i nie mam auta na poniedziałek:bash: A takie miałam plany. Ale na dziś koniec będę siedzieć i nic nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.12.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 I lecę klasówki sprawdzać. Zajrzę. Ale doczytać nie obiecuję . A, dziewczyny, masakrycznie przytyłam!!!! Macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby zrzucić choć trochę sadełka? Na razie - drugi dzień - robię brzuszki - sztuk 50. I ledwo żyję. RAtujcie!!!! W żadne portki się nie mieszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 jezeli moge doradzic to brzuszki nic nie pomoga,lepiej biegi ,rowerek albo szybki spacer min 50 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.12.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Pralinko, co tu dużo gadać.... Mniej żreć Olinku...mniej żreć Zresztą co Ja tam wiem.....dupa jak hangar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 15.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Hej babeczki Olinku łączę się w bólu - mi jakoś też się trochę przytyło , ale ja to całe życie 5kg do przodu, 5 kg do tyłu i tak w kółko, jak tylko chwilę się nie pilnuję, to od razu tyję. Pralinka ma rację bieg, rower, szybki spacer, to najlepsza metoda, tylko aura za oknem nie zachęca. Jak masz możliwość i basen niedaleko, to polecam pływanie. I tak na szybko zmień nawyki żywieniowe, smażone mięso na gotowane, najlepiej zrezygnuj z makaronów, ziemniaków, chleba, zero słodyczy, więcej warzyw. Na początku jest trudno, ale po 3 dniach organizm nie ma ochoty na niezdrowe węglowodany i poziom cukru się normuje - nie ma się ochoty na podjadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts