bogumil 15.12.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Hej babeczki:D I ja dorzucę swoje pięć groszy w kwestii tycia....ja mam 2 do przodu....dwa do tyłu....i tak w kółko....jak tylko przestanę się pilnować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.12.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 to Was zaskocze z lekka ,prezszlam dluga droge z odchudzaniem ,ale efekt spektakularny -----50 kilo ze 112 do 60 ,zajelo mi to poltora roku ale udalo sie .....;sport ,sport i sport i racjonalne odzywianie ,oczywiscie wczesniej byly proby ale bledne z efektem jojo ,dlatego nie wolno sie glodzic zeby nie rozwalic metabolizmu ,pomalutku i do celu ,cierpliwosc i samodyscyplina to droga do zgrabnej sylwetki,uciekam do znajomych wiec jakby jakies pytania byly to dopiero zajrze wieczorkiem i wrzuce na chwile fotki przed i po dla niedowiarkow jezeli gospodyni pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.12.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Matko kochana....Pralinko, strasznie ci gratuluję... .http://img706.imageshack.us/img706/7673/rcs3.jpg i podziwiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.12.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Hejka. Pralinko, guru nasze ! Dawaj fotki bo nie uwierzę Ja też kiedys pieknie zjechałam. 35 kg w póltora miesiąca. Rodzina myślała, ze umieram bo dosłownie znikałam w oczach, a to wszystko dzięki nerwom. Praktycznie nie jadłam albo miałam napady...takie dziwne zachciewajki. Potrafiłam przez tydzień jeść na śniadanie tylko lody. Litr na raz i przez cały dzień juz nic. Dostałam jakiejś schizy jedzeniowej, która niestety została mi do dziś. Są dni, gdy nic praktycznie nie jem. Żyję miłością, kawą i fajkami. Następnego dnia, żarłabym tylko pop corn No nic innego mi nie przechodzi, a próby zmuszenia się do czegoś zdrowszego kończa się odruchami wymiotnymi. Są dni kabanasowe, pomidorowe, bułkowe i inne, ale zawsze monotematycznie. Gdy zjem ziemniaki, źle się czuję. Często, mam wyrzuty sumienia, żę zjadłam to czy tamto. Nie odczuwam głodu. Są też dni, ze jem normalnie i jest to dla mnie kara boska, bo nastepnego dnia czuję głód...MEGA głód. Nie lubie tego stanu. Wolę się zasuszyć i mieć swięty spokój. Nie jestem łasuchem, nie podjadam, nie buszuję w lodówce, mimo to waga jakby stanęła. Masz może pomysła, co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 hejo:) Pralinko gratuluję samozaparcia i pięknej figurki Wiem że obracam temat o 360st. ale chyba dzisiaj upiekę jakieś ciasteczka świąteczne macie jakieś fajne przepisy. Ciasteczka takie żeby młody mógł pomagać czyli łatwe hahhahaa Mari mam swój privatny dałam ci zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 15.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Aniu jak czytam jak się odżywiasz, to jestem przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 15.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pralinko gratuluję - to dopiero trzeba być zdyscyplinowanym, podziwiam I podpisuję się pod wszystkim co napisałaś, żadne cudowne diety (sama mam je za sobą, z miernym efektem), ruch i racjonalne odżywianie, to droga do sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.12.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Dzięki Bastuś Romciu no tak mam i co mam zrobić. Głowa mówi nie i co dziwne, jak jej słucham to dobrze się czuję. Wyglądam jak pączek w masle więc chyba, dawam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pralinka, mądra http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n025.gif kobieta http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n050.gif z http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/p020.gif Ciebie http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.12.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Olinku łączę się w bólu - mi jakoś też się trochę przytyło , Pralinka ma rację bieg, rower, szybki spacer, to najlepsza metoda, tylko aura za oknem nie zachęca. Jak masz możliwość i basen niedaleko, to polecam pływanie. I tak na szybko zmień nawyki żywieniowe, smażone mięso na gotowane, najlepiej zrezygnuj z makaronów, ziemniaków, chleba, zero słodyczy, więcej warzyw. Na początku jest trudno, ale po 3 dniach organizm nie ma ochoty na niezdrowe węglowodany i poziom cukru się normuje - nie ma się ochoty na podjadanie. Czyli ze wszystkiego, co lubię. w koncu udalo mi sie przytyc do mojej wagi...i nie stracic nic... zawsze taka drobniutka bylam, Zazdroszczę. Wiem że obracam temat o 360st. ale chyba dzisiaj upiekę jakieś ciasteczka świąteczne Małpiszon :hug: Mniej żreć Olinku...mniej żreć ;)QUOTE] Hmmm... tyle to ja wiem. Tylko jak tego dokonać???? to Was zaskocze z lekka ,prezszlam dluga droge z odchudzaniem ,ale efekt spektakularny -----50 kilo ze 112 do 60 ,zajelo mi to poltora roku ale udalo sie .....;sport ,sport i sport i racjonalne odzywianie (...) jakby jakies pytania byly to dopiero zajrze wieczorkiem i wrzuce na chwile fotki przed i po dla niedowiarkow jezeli gospodyni pozwoli Pralinko, gratuluję.. łał, ale efekt. I czekam(y) na zdjęcia. A ja czekam na jakiś przykładowy jadłospis, jesli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.12.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 O, ja właśnie prosze o zdjęcia, a zdjęcia już są.Pralinko, nie do wiary!!!! Ale z ciebie lachon. Dawaj no tu jadłospis, pllllliiiiisssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.12.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 O, ja właśnie prosze o zdjęcia, a zdjęcia już są. Pralinko, nie do wiary!!!! Ale z ciebie lachon. Dawaj no tu jadłospis, pllllliiiiisssss. hihi dzieki jadlospis nic szczegolnego moze na prive cos napisze bo gospodyni sie pogniewa za zasmiecanie watku ,no chyba ze pozwoli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pralinko :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: ja też chcę na priv co ty wyrabiałaś żeby tak się zmienić super wyglądasz wielkie WOW !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pralinko:bye:Wielki szacunek za konsekwencję i samozaparcie a efekt powalający:jawdrop:Masz charakter kobieto tylko podziwiać i gratulować ale efekt jaki widać na zdjęciach był tego wart:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 dziewczyny dzisiaj pierwszy raz używałam tej silikonowej "stolnicy" http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=stolnica jest rewelacyjna, nic się nie klei do niej tzn nie trzeba podsypywać mąką, fajnie odchodzą od niej wycinane ciasteczka, łatwo ją później schować zwijając w rulonik no i można ją myć w zmywarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.12.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 dziewczyny dzisiaj pierwszy raz używałam tej silikonowej "stolnicy" http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=stolnica jest rewelacyjna, nic się nie klei do niej tzn nie trzeba podsypywać mąką, fajnie odchodzą od niej wycinane ciasteczka, łatwo ją później schować zwijając w rulonik no i można ją myć w zmywarce. Gosia ja silikonową stolnicę mam od roku bo przy remoncie kuchni nie pomyślałam że blaty muszą być gładkie:lol2: Też ją uwielbiam i ma jeszcze jedną zaletę zajmuje zdecydowanie mniej miejsca niż drewniana:lol2: i mycie bajka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.12.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Haniu ja mam gładki blat ale prawdę mówiąc nie najlepszej jakości wiec już jest porysowany, ta stolnica to moje wybawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.12.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 hihi dzieki jadlospis nic szczegolnego moze na prive cos napisze bo gospodyni sie pogniewa za zasmiecanie watku ,no chyba ze pozwoli:yes: Może być na priv. Choć jak znam Anię, to się nie pogniewa, jesli tu napiszesz. dziewczyny dzisiaj pierwszy raz używałam tej silikonowej "stolnicy" http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=stolnica jest rewelacyjna. Idę zobaczyć, co to za cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.12.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Już zobaczyłam A jak z krojeniem na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts