rere79 16.12.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 :rotfl: Musiałam dać głos. Anka! Znowu się posikałam przez Ciebie Ps. Coś długie te 10 minut z Becią Pozdrawiam resztę dziewczynek i zdrówka wszystkim życzę. Mam chorego 4 latka i jest masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dzień dobry:) Ania, a nie miałaś opasłego płaszcza i wielgachnego swetra na sobie? Bo jak włożę taki z futrzakiem, to mi się ani jeden guzik w płaszczu nie dopina:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Nie ! Nie miałam opasłego płaszcza ! Nie miałam swetra z Jaka ! :evil: Nie miałam reform i waciaka ! Miałam cieniutka bluzeczkę w wyszczuplajace paseczki oraz cienką wiosenną kurtkę, w kolorze ciemnym, równiez wyszczuplajacym Następnym razem, wytnę z tekturki tabliczkę i powieszę sobie na szyi : To nie ciąża ! Zjadłam ziemniaki :cry: A smiej się, smiej Reruś. To nie Tobie było głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Reruś....dobra Anka jest, nie???? już widzę jej minę w tej kolejce:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Co dobra ? Co dobra ? Ja tylko sobie spokojnie stałam a inni mi wciskali ciążę urojoną ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A facet brzuszka nie miał? Zawsze można by jego przepuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Stał przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 kurde...każda narzeka na kg....weźmy się może za zbiorowe odchudzanie????Pralinko....prosimy o piękny przepis na schudnięcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Oj tam Anetko, trzeba sie umiec zluzować i posmiać z samej siebie Ja tam sie nie przejmuję. Nie czuje sie gruba.... Inni mnie tak postrzegaja i często dziwacznie reagują albo wala jakies mało miłe teksty. Nie wiem skąd w ludziach przekonanie, że jak gruby to znaczy, że żre jak świnia. Ja jem mało...bardzo mało, a wygladam jak sumo No nic to ! Mam zapasy na zime 100 lecia albo wybuch bomby atomowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.12.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Cześć Dziewczynki:bye: Słuchajcie chyba wiosna idzie:lol2: u mnie dziś słonko i cieplutko, właśnie wróciłam z ogrodu robiłam porządki po ksawerym i moich pieskach kochanych:bash: Sluchajcie a może to trzeba jajka wyciągac a nie bombki? Ja też mam pare kilo za dużo ale w newralgicznym miejscu i mąż zakazał zrzucania:lol2: Więc się nie przejmuję luzik ważne że ja się dobrze czuję i zadyszki nie dostaję jak po ogrodzie latam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Haniu...u nas też wiosna...i w tv dzisiaj słyszałam, że tak ma być do Nowego Roku....chyba, że jak zwykle im się prognozy nie sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ja tez nie mam zadyszki, a i forma oraz energia jak u mojego synusia Scigalismy się ostatnio od bramy do mieszkania i wygrałam ! :lol2: Uważam to za sukces bo Misio ma prędkość diabła Tasmańskiego. Nie powiem....pierdykło mi cos w kolanku i cycek mi sie urwał, ale jaka radość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.12.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ale wiecie co? jakoś za śniegiem nie tęsknie, znowu się zacznie odśniezanie, skrobanie i nie lubię jeździć zimą Jak dla mnie tak może zostac do wiosny tylko żeby dłużej jasno było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Telewizja kłamie...radio też. Przeciez zapowiadali od dzisiaj, mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 U mnie wiosna na całego - można się opalać, jak ktoś lubi lekki chłodek;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ja też dzisiaj o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 hejo jestem i ja zmęczona trochunię bo 3 km mam w du..pce jestem już w biurze piję kawę i zajadam starymi ciastkami odnośnie wagi też by mi się przydało parę kg w dół tzn nie w dupencję :lol2:ale ogólnie aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 aaa teraz zauważyłam że ładnie za oknem na poz 750 ciemno jak w du...pie ale ciepełko za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Oj tam Specjalnie dla tych posikanych.... Oto utwór przy którym właśnie tancuję z moimi dzieciami. Michał ze mnie leje, ze mama robi żabę :lol2::lol2: Wyobrażacie sobie mnie w takich galotach ? Tak ? No to miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Uwielbiam Cię Mari Pisz i śmiej się, a my z Tobą. Będziemy dłużej żyły i do tego szczęśliwsze niż wychudzone wieszaki na ciuchy. Dupoworów jednak nie zakładaj, bo to dla mnie śmierć ze śmiechu . Kiedyś spróbowałam z ciekawości tego cudu na sobie, to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts