marimag 16.12.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pesteczko bo mi tylko dziki smiech pozostał.... Ale skoro macie byc zdrowsze i szczęśliwsze to ok. Mogę założyć te porty co to fason maja jakby się w nie kto sejsrał W jakiej wadze Ty chodzisz, co ? Z tym uwielbieniem to chyba lekko przesadzasz. Ja na czarnej liście forumowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Wierszyk Ci mogę tematyczny do tej czarnej listy przesłać, ale tylko na priv. U mnie w rodzinie jak kto ma niefartowne otoczenie to się nim pocieszamy. Nieco niecenzuralny jest. Waga psiakość ! Od urodzenia Kaski, czyli 28 lat, nie dałam się wepchać na wagę. Nie wiem tak mi lepiej, ale... wzrost 158 i niegdyś było max 47. Nosiłam 34, EEEEEEEEh..... Teraz wbijam się w spodnie 38, ale na głębokim wydechu. To jak z końskim popręgiem. Nie byłoby źle, gdyby nie zanik talii. Odchudzania nie cierpię, bo i tak mi na to nie pomaga. Poza tym mój by protestował, jako że mnie zawsze najpierw w biuście ubywa Wiosennie zawsze ciut mi spada pudłowatość, bo nie ma jak ciężka praca fizyczna w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Jeśli można, to poproszę o wierszyk. DAWAJ ! No patrz ! A mnie ubywa w ciążach i w zimie. Jakby się tak głębiej zastanowić ( ale nie za głęboko) to Ja mam jednak sposób na chudnięcie Czyli co ? Dopuścić męża czy wyemigrować na biegun ? Mnie też ubywa w bufecie, co TEŻ spotyka się z odpowiednia reakacją małzonka. Ostatnio podsumowałam jego fetysz i powiedziałam mu, że jak tak dalej pójdzie to zamiast Playboya, będzie sobie kupował Tygodnik rolniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 16.12.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Haniu...u nas też wiosna...i w tv dzisiaj słyszałam, że tak ma być do Nowego Roku....chyba, że jak zwykle im się prognozy nie sprawdzą Świetnie, a później znów na Wielkanoc śnieg po pas:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.12.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ależ się wesoło i cieplutko zrobiło:DU nas również wiosna.....słonko świeci jak ,,gupie",a ja gwiazdę betlejemską dotargałam, a trzeba był się szarpnąć na żonkile. Wczoraj nawet na ławeczce w parku ,bladą twarz wystawiłam na promienie słoneczne. Co do wagi,....znam ból. Po mym spektakularnym połamaniu goleni i unieruchomieniu na 8 miesięcy,nie wiadomo jak przybyło mi 15 kilo;). Nie powiem.....ile zeżarłam w tym czasie Ptasiego Mleczka,ale na bank powinnam mieć w Wedlu zniżkę do końca mego żywota. Po samodzielnym odchudzaniu,wylądowałam u lekarza z wyjałowionym organizmem. lekarz ludzki gość i wytłumaczył jak kozie na miedzy co i jak,Durna nie jestem i nie powiedział nic czego bym nie wiedziała, ale nawet prozaiczna rzecz inaczej brzmi z ust obcego. Kazał mi zrobić rachunek sumienia co wpierniczam w ciągu dnia i wylazło szydło z worka.Pan doktor w procentach uświadomił mi ,że 30% sukcesu to dieta i 70% ćwiczenia.Pierdyknął się na podłogę, pokazał 1 ćwiczenie:jawdrop: W domu wspomagalam się rowerkiem stacjonarnym. Szurkowski,to pikuś. Zaczynałam swój Tour de Pruszków na faktach a kończyłam po filmie. I tak każdego wieczoru. Nie powiem latwo nie było,podusia na siodełko w pewnym momencie była podkładana,aby szanowne 4 litery miały ,,miętko":D Ale zwaliłam te diabelne nadprogramowe kilogramy . A wszystko zaczęło się od tego ,że jak mąż miał mnie zawieść do szpitala na wizytę kontrolną ,okazało się ,że nic na dupę nie mogę założyć,łącznie z mymi dresami i zajechałam do szpitala w .......gaciach dresowych mego ślubnego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.12.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 a teraz was żegnam do wieczorka,bo idę do laboratorium na utoczenie krwi i jak siły pozwolą to troszkę połażę po tym słoneczku...a może i dam radę zajrzeć do jakiegoś sklepu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ciekaw jestem czy jakby ktoś wyciął ostatnie sto stron to byście to zauważyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Pesteczko bo mi tylko dziki smiech pozostał.... Ale skoro macie byc zdrowsze i szczęśliwsze to ok. Mogę założyć te porty co to fason maja jakby się w nie kto sejsrał W jakiej wadze Ty chodzisz, co ? Z tym uwielbieniem to chyba lekko przesadzasz. Ja na czarnej liście forumowej ! Na czyjej czarnej liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.12.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Aluś, współczuję przeżyc goleniowych, ala sama przynasz, że to jak opisałaś Tour de Pruszków, może doprowadzić człowieka do łez :lol2: Szurkowska Ty nasza Przypomniała mi się scena z filmu Fuks, jak sąsiadka Aleksa, cała w wypiekach pompowała na machinie Welcome Perm A Tobie co sie porobiło, że chcesz na nas takie testy przeprowadzać, co ? Tak się randek nie zaczyna !!! Chloe, dobrze, że przymruzyłaś oczko, bo bym pomyślała, że jakaś nie kumata jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Hej Perm, a za cóż tak chcesz nas ukarać. My ciężko pracujące...... tylko dzięki dobremu humorowi jesteśmy takie wspaniałe, że żyć siś bez nas nie da. Jak co z tego utniesz to zostanie upiorna karuzela z przeszkodami !!! Mari idę napisać. tylko mnie nie przegoń potem Edytowane 16 Grudnia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ...Welcome Perm A Tobie co sie porobiło, że chcesz na nas takie testy przeprowadzać, co ? Tak się randek nie zaczyna !!! ...Ciekawość. Pierwszy stopień do... Wprawdzie nie śledzę tego wątku, nie moje klimaty ale tak sobie tu babeczki sympatycznie gaworzycie. Randka... Jak jeszcze na nie chadzałem to po góra 5 minutach wsadzałem łapkę w majtki. Nie swoje oczywiście. Jak któraś chętna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Żebyś wiedziała - dzisiaj ze mnie nielot totalny:bash:. Ciągnę się gdzieś przy podłodze i trudno mi się dźwignąć. I znalazłam u siebie pierwszy siwy włos:jawdrop: Starzeję się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.12.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ciekawość. Pierwszy stopień do... Wprawdzie nie śledzę tego wątku, nie moje klimaty ale tak sobie tu babeczki sympatycznie gaworzycie. Randka... Jak jeszcze na nie chadzałem to po góra 5 minutach wsadzałem łapkę w majtki. Nie swoje oczywiście. Jak któraś chętna... Słabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.12.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ciekawość. Pierwszy stopień do... Wprawdzie nie śledzę tego wątku, nie moje klimaty ale tak sobie tu babeczki sympatycznie gaworzycie. Randka... Jak jeszcze na nie chadzałem to po góra 5 minutach wsadzałem łapkę w majtki. Nie swoje oczywiście. Jak któraś chętna... A fe... czesc Dziewczyny! macham przelotem, ale akurat dziś bardziej stacjonarne niż zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Słabe...Kokietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.12.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Hay ,halu:bye: Żebym wiedziała,że tu dzisiaj takie atrakcje to bym strój płetwonurka założyła,bez majtek. Dziewczyny,wyjeżdżamy na święta,decyzja podjęta,w sumie siem cieszę. Pierwszy raz w życiu udekoruję choinkę wcześniej niż w wigilię Pozdrawiam aaa...zapomniałabym,która ma sprawdzony przepis na pasztet z gęsi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.12.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ooooo... Biondzia a pamiętasz że to ja miałam wyjechać na święta . Pasztet z gęsi ja tylko mam przepis na fajny ale kurczak, wątróbka i boczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.12.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dawaj przepis Bastki. Młoda mi się znowu pochorowała:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Heloł babeczki:D Ja też bym chciała wierszyk na privka pesteczko:DBiondziu...ja dzisiaj ustroiłam choinkę w światełka....jutro będę musiała założyć bombki, a ona tak pięknie wygląda!!!!!! strasznie krótko tą choinką można się cieszyć. .....To niech trochę postoi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 :rotfl: farbnij sie na platynowy blond to i siwkow nie zauwazysz Żebyś wiedziała, że pomyślałam o tym:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts