marimag 17.12.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie czuję tych świat. Kompletnie Specjalnie dla Beci, harpagana światecznego, wkleję kilka luŹnych pomysłów na to, jak udekorować dom na święta. HO HO HO ! http://img8.imageshack.us/img8/7738/dekoracjeswiatecznedola.jpg Dla dzieciaków http://www.nietylkodzieciaki.pl/wp-content/uploads/2011/12/zr%C3%B3b-to-sama.jpg http://v_5a600.img.gibo.pl/reczne-dekoracje-swiateczne-ozdoby-choinkowe-z-zarowek-swiateczne-dekoracje-recznie-robione-ozdoby-choinkowe-jak-zrobic-ozdoby-na-choinke_img_5eaa8c646b0535fcb8dfccc122ecab9b_600_0_0_0_0_0_ffffff_0_6dbb2.jpg http://img.zszywka.pl/1/0026/w_5564/swieta-i-okazje/sliczne-i-latwe-do-zrobienia-ozdoby.jpg http://dziecisawazne.pl/wp-content/uploads/2012/12/szyszki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dupie napewno będzie bardzo miło. O gustach sie ponoć nie dyskutuje. No prześlicnie jest Hameryka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ale śmieszne!!!! bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie nabijaj się ze mnie....ja uwielbiam stroić chatę i klimacik robić ale nie w sraczu!!!!!!!!!!:rotfl: tam klimaty inne Niektóre widziałam już..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Atenko...jeszcze nie....nacieszę się najpierw taką...póki rodzinka nie naciska...to nie ubieram, A śladu, że byłaś nie zostawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jak klimacik to wszędzie Beciu Aneciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 JUż nic nie wklejam.... :cry: Ania się ze mnie śmieje :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Piąteczka Atenko:DAnka...a ty se ten kibelek wystrój jak tak bardzo chcesz:D:D:D odstąpię ci....niech stracę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Zapomniałam napisać....pestko...trzeba zacząć wcielać w życie....chodzi mi o tekst prze-mądrego wiersza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 :p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Masz rację, ale trochę mnie kopnęło Dekoracje, święta Jakoś w tym roku za dużo mam na głowie, żeby się cieszyć. Wyciągnęłam lampki zewnętrzne i na razie tylko na nie patrzę. Swoją drogą skąd ludzie biorą tyle czasu, żeby się takimi duperelami obkładać? Nie powiem, żebym nie chciała, byle nie za dużo. U mnie jak zawsze będą światełka na kępie drzewek i krzewów przy domu. W środku zaplanowałam dużą sosnę, ale nie wiem czy będzie, bo to z nadleśnictwa naszego, a oni tną tuż przed świętami. Rok temu taką sosnę (3,5 m wys.) mieli nasi przyjaciele i zrobiła na mnie potężne wrażenie. Muszę wyciągnąć bombki rodzinne, niektóre skończyły już 60-tkę. Mam też nieco kryształowych sopli do wieszania pod belką w salonie albo w oknach. Tylko czy ja się zdołam za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.12.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 pestko kto jak nie Ty:)dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :bash::bash::bash::bash::bash::bash: :wave::wave::wave::wave::wave::wave: :oops::oops::oops::oops::oops::oops: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Żesz qrwa mać !!!HOW ??????? Ja sie pytam !!!! Przepraszam, że tak z grubej rury, ale co zrobiłaś z nadmiarem skóry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Żesz qrwa mać !!! HOW ??????? Ja sie pytam !!!! Przepraszam, że tak z grubej rury, ale co zrobiłaś z nadmiarem skóry ? najgorszy byl brzuch jakby nie bylo 3 ciaze przeszedl i nim zajal sie plastyk reszta nie byla taka zla ,cwieczenia masaze duzo pomogly chociaz nie jest idealnie Edytowane 17 Grudnia 2013 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ja brzuch mam masakryczny !!! Ja też po 3 ciążach z czego jedna duża i podwójna. Wisi mi torba jak u słonia ( Perm reflektujesz ? ) Mówisz, że plastyk...ale na fundusz czy prywatnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.12.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 prywatnie 5 tysiakow mnie kosztowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Kocham inteligentnie złośliwe, odważne BESTIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A ten ciapek, qrczę, nie załapał. Smutne Właściwie NIE! ŚMIESZNE – gość „wybitnie kabaretowy”. Pewnie w bliższym kontakcie można by się przekonać, że nie bardzo wie co zrobić z tym swoimi łapkami. Do tego trzeba wyobraźni, inteligencji i delikatności. Ju tu żadnej z tych cech nie zauważyłam. Ciekawe gdzie mu rozum poszedł :lol2::lol2::lol2::lol2:No wiesz co! Wiem co robić z łapkami. Wsadzam je w dziewczęce majteczki. Cham też nie jezdem, bo po wszystkim zawsze pytam o imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 No nie! Odjęło dziewczynom mowe. Żartowałem z tymi łapkami, jak już to używam jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Uważam, że taki chojrak z ciebie na odległość....i wirtualnie....A zachowujesz się jak jakiś zbok!!!! Chyba źle trafiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts