Hanka126 17.12.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Perm Słuchaj no kolego nikt cię tu nie zapraszał i nikt nie ma zamiaru czytać twoich wypowiedzi. Myslę że najlepiej będzie jak zabierzesz swoje zabaweczki i poszukasz innej piaskownicy. Chamstwa i wulgarności tolerować nie będziemy. Więc :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ciekawa jestem czy moderatorzy mogą zablokować takiemu głąbowi dostęp do fm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie karmić trola ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Perm,może żartujesz, może nie. Może i jesteś fajny facet a pozory mylą (choć raczej w to wątpię), ale moim skromnym zdaniem to tutaj nic nie zwojujesz... Twoje łapki, choć bardzo je reklamujesz, nikogo nie interesują a i irytacja jaką wzbudzasz swoimi postami jest chwilowa:yes: Może powinieneś spróbować tych numerów z laskami koło 20? Pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Perm, może żartujesz, może nie. Może i jesteś fajny facet a pozory mylą (choć raczej w to wątpię), ale moim skromnym zdaniem to tutaj nic nie zwojujesz... Twoje łapki, choć bardzo je reklamujesz, nikogo nie interesują a i irytacja jaką wzbudzasz swoimi postami jest chwilowa:yes: Może powinieneś spróbować tych numerów z laskami koło 20? Pozdrawiam serdecznie:bye:Mogę z 20 letnimi ale one nie zwracają na mnie uwagi więc próbuję ze starszymi. Łapki myję, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 To teraz coś prawie na temat. Dziewczyny, od jakiegoś czasu gryzę się z myślami co by swój wątek założyć bo pomoc i rada by mi się przydały. Gdzieś jednak mam co do tego obawy. Jak sobie pomyslę o postronnych obserwatorach róźnego sortu to mi się odechciewa. Mówię serio - ja się tego boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 To teraz coś prawie na temat. Dziewczyny, od jakiegoś czasu gryzę się z myślami co by swój wątek założyć bo pomoc i rada by mi się przydały. Gdzieś jednak mam co do tego obawy. Jak sobie pomyslę o postronnych obserwatorach róźnego sortu to mi się odechciewa. Mówię serio - ja się tego boję...Ja ci chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ciekawa jestem czy moderatorzy mogą zablokować takiemu głąbowi dostęp do fm ?W Hyde cegła park cenzura nie obowiązuje więc i moderatorzy raczej nie ingerują. Chyba, że ktoś jest cham i prostak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Widzisz permuś....nie można było tak od razu???? Wykazać się fachowością, gotowym do niesienia pomocy w temacie forum...budowlanego forum!!! Przecież tu można rozmawiać normalnie...pośmiać się i pożartować też można....ale nie z takimi tekstami wyskakiwać!!!! Może z ciebie fajny chłop jest....ale jak masz pieprzyć od rzeczy to nie to forum....może się po prostu pomyliłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Migotko, a załóż.Ja co prawda nic nie wiem i sie nie znam, ale chętnie pokibicuję.Przeciez możesz załozyć bloga na zaproszenie.Będą do Ciebie wchodzić tylko Ci, których zaprosisz.Masz na forum wiele znajomych. Dasz cynk, co i jak i już. To fakt !Nie mamy kontroli nad tym kto nas czyta.Łudziłam się, że lista ignorowanych to to co może chociaż w pewnym stopniu ograniczyć wgląd w mój wątek, ale okazało się, że nie do końca. Miałyśmy tu już gwiazdora z innej planety...teraz kolejny się urwał z choinki....Czy ten wątek to jakiś wabik na trole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Anulka....bo tu najfajniejsze dziewczyny są..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Perm, jak bardzo jesteś w błędzie....Moderator juz tu działał.Nawet najwyższa góra, szef wszystkich szefów, miał swój udział w zbanowaniu Twojego poprzednika...Nikt nie jest bezkarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Beciu No reklamuj dalej...reklamuj :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dobra, ja tam proponuję elegancki teledysk na Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Perm, jak bardzo jesteś w błędzie.... Moderator juz tu działał. Nawet najwyższa góra, szef wszystkich szefów, miał swój udział w zbanowaniu Twojego poprzednika... Nikt nie jest bezkarny.Ojej, dostanę bana? W końcu jakiś gift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Gosiulka i znowu nam się zejsrała rozmowa Sorki, coś żem powciskała i nie umiałam tego odblokować. Gdy sie zorientowałam to już Ciebie nie było. Ide luknąc na muzę. Spodziewam się najgorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.12.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 JUż się chowam z reklamą.....http://www.pic4ever.com/images/126fs2276022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Widzisz permuś....nie można było tak od razu???? Wykazać się fachowością, gotowym do niesienia pomocy w temacie forum...budowlanego forum!!! Przecież tu można rozmawiać normalnie...pośmiać się i pożartować też można....ale nie z takimi tekstami wyskakiwać!!!! Może z ciebie fajny chłop jest....ale jak masz pieprzyć od rzeczy to nie to forum....może się po prostu pomyliłeś????Czemu od rzeczy? Nigdy nie wsadzałeś nikomu łapek w majtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.12.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Spodziewałam się najgorszego a nie KATAKLIZMU !!!Skąd Ty masz takie dojścia ?To jakis ruski angielski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.12.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Eeeetam, całkiem eleganckie disco mój szanowny nawet kombinuje jak tu podobny efekt fryzjerski osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts