marimag 20.12.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Aluś, czekam na priva ! A to w paryżewskich sklepach nie maja takiego sera ?To nie twarogowy !On ma konsystencje homo....To ma znaczenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 20.12.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 matko,zeżarło mi posta:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 20.12.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Makowce upieczone:D Teraz stygną ale przeciez muszę spróbowac czy się udały prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.12.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Haniu,koniecznie spróbuj:yes:tylko uważaj bo taki świeży bardzo szybko znika;) tydzień temu zrobiłam marcepan ,wczoraj wieczorem wyjęłam go z lodówki i się załamałam,skurczył sie tak o połowę Mój plan na dzisiaj :dorobić marcepan,wstawić mięso na pasztet,upiec pierniki,popakować prezenty,oby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 20.12.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Cześć Biondziu Ale ja 2 cwanie wsadzę do zamrażarki a zostawię tylko jeden który troszkę pękł ale to bardziej przed sobą muszę chować niż przed rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.12.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Tak naprawdę to jestem tak zrypana tym przedświątecznym armageddonem,że już nic mi się nie chce ale trzeba się sprężyć i dalej do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.12.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Gospodyni nam się wyalienowała a chciałam złożyć wyrazy podziwu za piękne bałwanki w ślicznych czapeczkach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.12.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 dziędobry, na zyczenie Gospodyni po raz wtóry zapodaję linka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.12.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Mayka,jesteś niezawodna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 20.12.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Cześc Mayka:bye:Nasza podróżniczko co tam słychać na froncie pamietasz jeszcze jak się nazywasz?Ale niespodziankę Ani wczoraj zrobiłaś w szoku była do wieczora:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.12.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dziewczynki, wpadłam , napisałam i znów poleciałam. Dziś nie mam pojęcia jak się nazywam i chyba tak mi na jakiś czas zostanie, ale i do tego można się przyzwyczaić. Grunt, że do przodu, grunt, że jakoś, grunt, że w ogóle Haniu, Ania cudowna, dzieciaki fantastyczne:yes: Ania, inaczej mnie sobie wyobrażała, a ja Anię właśnie tak:yes: dla mnie bomba!! Biondzia, Mariusz Buzianocnik i jego życiowa piosenka, to mój ostatnio najulubieńszy utwór. pa dziewczyny, idę spać, bo mam wrażenie, że coś mi się zaczyna śnić, a jeszcze całkiem mam kawałek do łóżka:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.12.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja też dopiero usiadłam,co roku jest to samo,gonitwa i to pytanie"po co?", jeszcze nie znalazłam odpowiedzi,pi....e wychowanie,jak są święta to ma być wszystkiego dużo,jedzenia,ludzi,zamieszania,ja latam jakbym miała torpedę nie powiem gdzie. Wczoraj mąż mnie rozwalił swoimi "złotymi" radami,była mowa o uszkach,które co roku lepię,na to Daniel:"Zamów gotowe",ok,pierwszy raz nie dam rady ulepić, za chwilę marudzę"jutro trzeba kupić choinkę" -"kup sztuczną":o jakby to miało coś zmienić,sama do domu przyjdzie ta sztuczna czy co?? Chłopu do głowy nie przyszło,że może by tak samemu po nią pojechać,samemu targać donicę pełną ziemi z drzewkiem do auta itd. itp. Czasami żałuję,że nie jestem słodką niunią,która nie wie skąd w domu biorą się kartofle. No to tyle ,ponarzekałam,słodkich snów dziewczyny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.12.2013 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Coś mi ostatnio szwankuje internet:bash: Anuś, jak to jest serek -homo, to mają tu taki bardzo podobny,tylko bardziej wodnisty. Może się uda;) Dziś wieczorkiem zrobiono mi mega niespodziankę,przylecieli do nas nasi mega cudowni przyjaciele:D Moje chłopaki pary z ust nie puścili-łobuzy. Szczękę musiałam zbierać z podłogi:jawdrop: jak ich zobaczyłam. Zaskoczenie było podwójne,bo po pierwsze nic a nic nie wiedzialam ,po drugie nasz przyjaciel ma fobie samolotową i za chińskiego, do tego wynalazku szatana nikt go nie zawlecze. A tu masz, przyleciał i na dodatek przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.12.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 No i zaspałam i na bazar po mięso na pasztet, nie polazłam. Teraz czeka mnie karne szykowanie całej 4 i wspólne wyjście na zakupy. Kurna ! Rozniesą mi ten bazar, no bo ludzia multum, kolejki jakby koniec świata.... Skoro Mejuś wystawiła nam wizytówkę ( bardzo na wyrost ) no to chyba wypada się zrewanżować. Gosiulka jest cudownym, ciepłym i strasznie macierzyńskim świrem. Lachon jak 150 ! To prawda.....inaczej sobie wyobrażałam bo nie pamietałam zdjęcia, które kiedyś wklejała. Strasznie dziwaczne uczucie, słyszec kogoś kogo się tak dobrze zna z rozmów telefonicznych ( prawie codziennych ) i jednocześnie patrzeć na nieznaną twarz. Dopiero gdy sie odwracałam i słyszałam sam głos, czułam, że się odnalazłam :lol2: Dzieciaki oblazły Gosię, jak stonka ziemniaki. Michał zakochany w cioci Gosi, Ola w brylantach cioci Gosi, Zuzka i Julka ciut wycofane, ale nagle zachciały miec psa ( pokaz slajdów z osobistego telefonu). Spotkanie było taką niespodziewajką, że do dziś mi sie micha śmieje..... Szkoda, że tak krótkie Myślę, że juz wiesz jak do mnie trafić Zapraszamy częściej. Aluś, to świetnie. Będziesz miała więcej roboty, więcej gęb do wykarmienia i znowu będziesz musiała robić za przewodnika. Zostają na święta ? NADAL CZEKAM NA PRIVA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzień dobry!! Aniu,nie zazdroszczę zakupów z dziećmi,ja do niedawna Antka w takich sytuacjach na smyczy trzymałam(prawie dosłownie,takie szelki ze smyczą)ale dziad jeden już nie chce,buntuje się . Za to zazdroszczę spotkania z Mejką,teraz chyba zlot nie będzie Ci już taki straszny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.12.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 heloł, heloł!! Ania jak zwykle sobie umniejsza, a innym dodaje Było super hiper! Poza tym oczywiście, że trafię i oczywiście, że nie masz wyjścia i będziesz musiała mnie wpuścić czekam z niecierpliwością na zlot Lecę dalej z obłędem w oczach! papapappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 21.12.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Hej, ja też się witam w przelocie, mąż ogarnął sypialnię, korytarz i łazienkę, ja walczyłam z kuchnią - może nie jest idealnie czysto, ale widać, że sprzątaliśmy Duży pokój zostaje na jutro. Ja też się zastanawiam dlaczego robi się generalne porządki na święta, potem człowiek nie ma siły nawet palcem ruszyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.12.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Hej dziewczynki:D Przyszłam uśmiech zostawić http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif i pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.12.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Hej , nie ma szans aby nadrobiła czytanie. Utknęłam na początku siedemdziesiątej ktorejs strony. Wybaczcie ale czasy jakby brak. Zdrowi jesteśmy tylko w niedoczasie totalnym.Pozdrawiam Was serdecznie kobitki. Wesołych świąt, spokojnych i rodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.12.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Żono,M dla Ciebie również dużo radości i spokoju w te Świąteczne dni. Dziewczyny chyba mocno zabiegane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts