marimag 27.12.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Karramciu,ale się usmiałam. Kolęda zajebiaszcza a i ten Krakowiaczek ! Rewelacja ! Zdolne dziecko Migociu, kolezanki Venus nie odwiedzam z wiadomych wzgledów, takze nie dziw sie kochana, ze o apelu nie słyszałam. Jak cos mi wpadnie w oko to oczywiście dam Ci znać A może któras z kolezanek widziała ? Po świętach...wreszcie spokój. Jeszcze tylko mordega sylwestrowa i z górki. Cały czas chodzę zamyslona i nie ukrywam, ze lekko przerazona tym, co przyniesie nam nowy rok. Nie spodziewam się niczego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 27.12.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mari a gdzie zgubiłaś optymizm? Nowy rok to nowe szanse, cały czas trzymam kciuki za Twoje dziewczyny w nowej szkole i za resztę też ale po cichu, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.12.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Karramciu,ale się usmiałam. Kolęda zajebiaszcza a i ten Krakowiaczek ! Rewelacja ! Zdolne dziecko Migociu, kolezanki Venus nie odwiedzam z wiadomych wzgledów, takze nie dziw sie kochana, ze o apelu nie słyszałam. Jak cos mi wpadnie w oko to oczywiście dam Ci znać A może któras z kolezanek widziała ? Po świętach...wreszcie spokój. Jeszcze tylko mordega sylwestrowa i z górki. Cały czas chodzę zamyslona i nie ukrywam, ze lekko przerazona tym, co przyniesie nam nowy rok. Nie spodziewam się niczego dobrego Ja jakoś nie oddzielam nowego i starego. Próbuję myśleć o tym w kategoriach całości. Nie kończę, nie mam wielkich otwarć. Nawet dietę rozpoczęłam ( trochę na przekór) już dziś. A wiadomo człowiek głodny to człowiek zły. A tak serio - będzie co ma być czyli musi być dobrze:yes: no bo jak inaczej:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Oj Karramciu.................. Dzięki kochana. Optymizm umarł. Nie widac tego ? Każdy rok to coraz to wieksze gówno. Juz nie liczę na poprawę ale zeby gorzej nie było...a niestety jest Migotko, przypomnij mi jak masz na imię.... No niby powinno byc tak jak chcemy ale juz tyle razy dostałam po dupie, ze przestałam wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 27.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mari - no widać i słychać i czuć. Trzeba coś wymyślić, żeby ruszyć do przodu, u nas wszystko się odmieniło w ciągu 9 miesięcy, całe nasze życie. Ja tam wierzę, że u Ciebie też będzie zmiana na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Kaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Dzięki Aniu Dzieki Kasiu... Sorki, ale przyszłyście tu we 3 jednocześnie i żem siem pogubiła Kasieńko, a widziałaś to ? http://www.zienhome.pl/pl/kolekcja-katalog/lazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Karramciu, jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.12.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Aniu dziękuję. Niestety nie znalazłam tam tych dokładnie płytek, o które mi chodzi. A tak btw podzielę się z Wami moim dzisiejszym doświadczeniem. Otóż trafiłam do sklepu z " fajną" ceramiką i innymi duperelami do wnętrz ( od drzwi witał mnie KA). Jak się okazało mozaika, którą "rozważałam" kosztuje bagatela 975 zł za metr:bash: Sprzedawca obrzucił mnie współczującym spojrzeniem, a ja karnie wróciłam do sklepu Tubądzina i jak ręką odjął przeszło mi nicniepodobanie:D Niekiedy jak widać wybory dokonują się metodą negatywnej selekcji:yes: Edytowane 27 Grudnia 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja myślę, BA ! jestem pewna, że nie niekiedy ale zawsze.Stale z czegoś rezygnujemy na rzecz innegoś.Kasiu a na jakim jesteście etapie ? Karramciu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Zapomniałam zapytać...O jakie płytki Zienia Ci chodzi ?Wklej cos poglądowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 27.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 jestem, jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Karramciu, smażę Ci priva.Mam kilka pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 27.12.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 pisz, pisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.12.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 27.12.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 odpisane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.12.2013 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Aniu, pisałam konkretnie o kolekcji Berlin. Tam są płytki szare, powiedzmy coś pomiędzy betonem a kamieniem...A my mamy teraz na budowie przerwę zimową. Od maja mamy ruszyć z gladziami, potem co się da (fundusze) w kolejności takiej, że najpierw prace brudne czyli glazura właśnie.Czekamy także dlatego, że uzależnieni jesteśmy od kilku czynników jak np decyzja o gazie. Ograniczone fundusze, choć nie tylko, sprawiają, że nie mamy projektów od architektów wnętrz. No i masz efekt: dwoje z dziećmi na ręku i głowie kombinujących w tzw międzyczasie ( np nocne karmienie małego ssaka) co jak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.12.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Kasiu, no to na co czekasz. Dawaj tu rzuty i bedziemy Ci doradzać, szukać i razem z Toba karmic piersią. Śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.12.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Aniu dziękuję. Jeśli już zdecyduję się to może założę też "wuntek", choć mam co do tego pewne opory... Edytowane 28 Grudnia 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.12.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Cześć Dziewuchy Co tam? Anna. Nastrój lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts