Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Karramciu,ale się usmiałam.

Kolęda zajebiaszcza a i ten Krakowiaczek ! Rewelacja !

Zdolne dziecko :)

Migociu, kolezanki Venus nie odwiedzam z wiadomych wzgledów, takze nie dziw sie kochana, ze o apelu nie słyszałam.

Jak cos mi wpadnie w oko to oczywiście dam Ci znać :)

A może któras z kolezanek widziała ?

Po świętach...wreszcie spokój.

Jeszcze tylko mordega sylwestrowa i z górki.

Cały czas chodzę zamyslona i nie ukrywam, ze lekko przerazona tym, co przyniesie nam nowy rok.

Nie spodziewam się niczego dobrego :sick:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karramciu,ale się usmiałam.

Kolęda zajebiaszcza a i ten Krakowiaczek ! Rewelacja !

Zdolne dziecko :)

Migociu, kolezanki Venus nie odwiedzam z wiadomych wzgledów, takze nie dziw sie kochana, ze o apelu nie słyszałam.

Jak cos mi wpadnie w oko to oczywiście dam Ci znać :)

A może któras z kolezanek widziała ?

Po świętach...wreszcie spokój.

Jeszcze tylko mordega sylwestrowa i z górki.

Cały czas chodzę zamyslona i nie ukrywam, ze lekko przerazona tym, co przyniesie nam nowy rok.

Nie spodziewam się niczego dobrego :sick:

Ja jakoś nie oddzielam nowego i starego. Próbuję myśleć o tym w kategoriach całości. Nie kończę, nie mam wielkich otwarć. Nawet dietę rozpoczęłam ( trochę na przekór) już dziś. A wiadomo człowiek głodny to człowiek zły.

A tak serio - będzie co ma być czyli musi być dobrze:yes: no bo jak inaczej:confused:

Oj Karramciu..................

Dzięki kochana.

Optymizm umarł.

Nie widac tego ?

Każdy rok to coraz to wieksze gówno.

Juz nie liczę na poprawę ale zeby gorzej nie było...a niestety jest :(

Migotko, przypomnij mi jak masz na imię....

No niby powinno byc tak jak chcemy ale juz tyle razy dostałam po dupie, ze przestałam wierzyć.

Aniu dziękuję. Niestety nie znalazłam tam tych dokładnie płytek, o które mi chodzi.

A tak btw podzielę się z Wami moim dzisiejszym doświadczeniem. Otóż trafiłam do sklepu z " fajną" ceramiką i innymi duperelami do wnętrz ( od drzwi witał mnie KA). Jak się okazało mozaika, którą "rozważałam" kosztuje bagatela 975 zł za metr:bash: Sprzedawca obrzucił mnie współczującym spojrzeniem, a ja karnie wróciłam do sklepu Tubądzina i jak ręką odjął przeszło mi nicniepodobanie:D Niekiedy jak widać wybory dokonują się metodą negatywnej selekcji:yes:

Edytowane przez p@nna migotka

Aniu, pisałam konkretnie o kolekcji Berlin. Tam są płytki szare, powiedzmy coś pomiędzy betonem a kamieniem...

A my mamy teraz na budowie przerwę zimową. Od maja mamy ruszyć z gladziami, potem co się da (fundusze) w kolejności takiej, że najpierw prace brudne czyli glazura właśnie.

Czekamy także dlatego, że uzależnieni jesteśmy od kilku czynników jak np decyzja o gazie. Ograniczone fundusze, choć nie tylko, sprawiają, że nie mamy projektów od architektów wnętrz. No i masz efekt: dwoje z dziećmi na ręku i głowie kombinujących w tzw międzyczasie ( np nocne karmienie małego ssaka) co jak zrobić.