bogumil 29.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) pomyłka!!! Edytowane 29 Grudnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.12.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Widzę Beciu, ze jestes już gotowa na przyjęcia księdza po kolędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.12.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Aniu....na księdza to ja mam cały biały i lichtarzyki:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 30.12.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Hej dziewczynki wyleniłam się przez kilka dni, trochę szydełkowałam, bo rozdałam wszystkie ozdoby świąteczne, ale generalnie się nie przemęczałam. Dzisiaj niestety trzeba wracać do pracy, a pracy sporo, więc lekko nie będzie, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Witam się w ostatni poniedziałek tego roku. Romciu Widzę, ze zawsze można na Ciebie liczyć Nie mam nic ciekawego do powiedzenia Święta nudne i smętne. Po świętach ulga, ze już minęły. Teraz jeszcze czeka nas smętny sylwester i cała w nerwach, wkraczam w nowy rok. Wczoraj byliśmy z dzieciakami w kinie. Film bardzo fajny. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.12.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 A jaki to film? Moja mała w kwietniu kończy 4 latka i właśnie się zastanawiałam czy możnaby ją zabrać do kina. I na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Kasiu, jak dziecko potrafi się skupić to pewnie, ze zabierz ja do kina. Bylismy na Krainie lodu. Film dla wszystkich. Dzieciaki siedziały bez ruchu a My się śmieliśmy bo tekstów pada sporo. Powiem Ci, że na widowni odchodziło jedno wielkie wpierniczanie pop cornu i dzieciaki gadały, łaziły i dośc głosno komentowały co się dzieje na ekranie. Myslę, ze nawet jeśli szybko sie znudzi i zacznie Ci wchodzić na kolana, to warto jej zafundować nowe doświadczenie. Nawet jesli nie zrozumie jakis tekstów to fil jest bardzo czytelny. Wiadomo kto zły a kto dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.12.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dzień dobry:D Witam się poświątecznie i wracam do poczytywania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.12.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Kasiu, jak dziecko potrafi się skupić to pewnie, ze zabierz ja do kina. Bylismy na Krainie lodu. Film dla wszystkich. Dzieciaki siedziały bez ruchu a My się śmieliśmy bo tekstów pada sporo. Powiem Ci, że na widowni odchodziło jedno wielkie wpierniczanie pop cornu i dzieciaki gadały, łaziły i dośc głosno komentowały co się dzieje na ekranie. Myslę, ze nawet jeśli szybko sie znudzi i zacznie Ci wchodzić na kolana, to warto jej zafundować nowe doświadczenie. Nawet jesli nie zrozumie jakis tekstów to fil jest bardzo czytelny. Wiadomo kto zły a kto dobry Tak myślę, że już w sumie gotowa jest dziewczyna:-) A tak generalnie to od ilu lat są filmy w kinach dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Te dla dzieci są bez ograniczeń wiekowych Ja wzięłam Zuzię jak miała 2,5 roczku i już było ok. A multikino ma chyba takie krótsze seanse specjalnie dla młodszych dzieci. Sprawdź ofertę, bo może to będzie lepsze na pierwszy raz jeśli jeszcze nie wiesz czy to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.12.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Tak myślę, że już w sumie gotowa jest dziewczyna:-) A tak generalnie to od ilu lat są filmy w kinach dla dzieci? Są ponoć nawet seanse dla dwulatków (od 2 lat), z tym że składają się z kilkunastu kilkuminutowych filmików, więc można wyjść, jak dziecko się znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Wychodząc z kina widziałam plakat reklamujący seanse dla małych dzieci, ale po treści wywnioskowałam, ze to chyba dla noworodków bo napisali: miejsce do przewijania, podwyższona temperatura na sali, wyciszony dźwiek, zgaszone światła... Nic tylko zasnąć Nie bój żaby. Przecież to tylko film. Jak cos będzie nie teges to zawsze możecie wyjść. Wiesz, że moje dzieci sa iepełnosprawne. Zaryzykowałam i było ok. Bałam sie tylko, że najmłodsza Ola, zareaguje odpowiednio bo ma nadwrazliwośc na dźwięk. Zasiadła, rasie połozyła na bokach fotela i przez cały film nie drgnęła. Śmiała się w głos, przezywała, smuciła.... Polecam Ci ten własnie film. Moja Olcia ma 5 lat. Róznica niby spora między naszymi córkami, ale jednak pewne problemy, bardzo je zrównują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Czesć Dziewczyny! Święta przeżyte,nie było źle. A na Nowy Rok, mimo wszystko, życzę mądrych postanowień, co by się dały zrealizować dużo siły na ich realizację i kolejnych 1000 stron na vipie. http://nowy.tezeusz.pl/files/u174/mleczko_nowy_rok_163.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Kto szaleje w sylwestra?Przyznac się Bo,że Becia to nie muszę pytać,to się wie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.12.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Aniu,a Ciebie sciskam specjalnie,długo i mocno:hug::hug:Wiesz,że ja wiem,że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Anka i zacznij się swiecić,wiesz jak mnie to przygnębia jak Ty się nie swiecisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Asiu, dziękuję Ci kochana. Ja też Ci zyczę wiadomego no i ruszcie wreszcie z tematem, co ? My co roku na balu w Victorii, ale w tym roku się chyba wyłamiemy i popląsamy w Hiltonie... Rozważamy jeszcze kilka opcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Wszystkie przestały świecić to i Ja. Ty też przecież możesz zmoczyć świetlika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ale ja lubię swiatełka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Naprawdę mam włączyć ?Bez jaj proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts