marimag 04.03.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Jak wyglada normalna i kochająca się rodzina ?Widział ktoś ? Zgadam się Ariciu, patologia na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Widział, widział! A my tyle dzisiaj gadałyśmy, a zyczeń Ci nie złożyłam!!! no, cham jakiś :hug::hug::hug:100 lat!! i zmian wszelakich na dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.03.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mej, dzięki serdeczne Przepraszam, że tak nagle skończyłam rozmowę ale telefon mi się wyładował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.03.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Tak pomyślałam, bo ostatnie słowa Ty powiedziałaś i nie miałam nawet jak Cię obrazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.03.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.03.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No Cię, bo się rozłączyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.03.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Wszystkiego naj, naj, naj ..................................................... niech w końcu wszystko zacznie się układać po Twojej myśli. P.S. Staram się czytać na bieżąco, ale piszę mało , bo muszę oszczędzać nadgarstek, a już wystarczająco w pracy go nadwyrężam i czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.03.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Zagraj w totka, wygraj i kup działkę, a potem zamień oborę na wymarzony dom http://www.nieruchomosci.kochamwies.pl/index.php?option=com_nieruchomosci&view=dzialki&task=oferta&id=47&itemid=8&Itemid=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dzięki Romciu W totka gram nałogowo ale bez wiekszych sukcesów - co zreszta widać. Srylion razy trafiłam 3, a gdy skreslam samodzielnie mam zawsze liczby sasiednie Jak wygram to kupię sobie całe Kąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 05.03.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej-w końcu piekne słońce:).Ja właśnie wróciłam od dentysty lżejsza o kolejną kasę. Zaraz zabieram się za mycie okien bo to dobre na zmartwienia;).Dobrego dnia dziołszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam ze słonecznej Anglii. Wiosna idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej-w końcu piekne słońce:).Ja właśnie wróciłam od dentysty lżejsza o kolejną kasę. Zaraz zabieram się za mycie okien bo to dobre na zmartwienia;).Dobrego dnia dziołszki:) Żeby słońce było lekarstwem na wszystkie zmartwienia ............................... Ja z tych co słońca nie lubią, więc dla mnie to marna pociecha. Gdyby padało ... Witam ze słonecznej Anglii. Wiosna idzie . Słoneczna Anglia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Chciałam się Wam czymś pochwalić. Rozmawiałam wczoraj z Mej. Kobieta wulkan, chodzący Prosac, szalonka, optymistyczny stwór, kobieta z dynamitem w tyłku, mój prywatny Red Bull........ podsunęła mi pomysła Jest to najoczywistsza oczywistość, która w mojej sytuacji jest jedynym, prostym i jakże naturalnym wyjściem z naszej posranej sytuacji. Że też Ja na to nie wpadłam Może dlatego, że nie do końca wierzę we własne siły, że mam masę wątpliwości czy faktycznie powinnam cos takiego robić no i oczywiście czy odzew narodu będzie. Może uda się zarobić parę groszy bez wychodzenia z domu...może sie ktos uśmiechnie.....może komuś będzie raźniej....może ????? Myslę o tym, rozważam, próbuję sie oswoić z tematem, bo wiecie jak mam...Jak cos robic to robic dobrze i z sercem, tak na 1000%. Boje się śmieszności, kompromitacji i komentarzy : DO domu !!!! W wielkich bólach emocjonalnych rodzi się..............BLOG :oops::oops: Czy to będzie szczęśliwy poród czy raczej ciąża urojona ...okaże się za niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Widzę, że dojrzałaś do decyzji o założeniu bloga. Dobrze! A ze słonecznej Anglii proszę się nie śmiać. Tu też czasem słońce wychodzi zza chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Świetny pomysł,też miałam taką myśl ,że powinnaś prowadzić bloga!!!!!!Uda się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Bradzo dobry pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A ten blog to o czym? Witam ze słonecznego Podlasia. Ja kocham słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Z tym dojrzewaniem to chyba lekka przesada. Ja raczej próbuje dojrzeć... Poważnie, nie sądzę żebym miała cos ciekawego do powiedzenia.....no i trzeba jeszcze w miarę zgrabnie pisać. Pisac tak, żeby ludzie chętnie przychodzili... Zawsze moge długopisy skręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Hej Anula Ale żesmy razem wyskoczyły No własnie o czym ? O autyzmie...tak inaczej...Tak po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 05.03.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Świetny pomysł.Sama myślę o tym od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts