marimag 02.01.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam w Nowym Roku wszystkie miłe Panie i oczywiście miłych Panów też jeśli tu zaglądają Karolino napisz o sobie coś więcej , czekamy.. (PS. W tajemnicy Ci napiszę że gospodyni to ciepła , życzliwa osoba , która potrafi rozbawić do łez..) Wazeliniaratwo na Nas nie działa A teraz w telegraficznym skrócie, moja dzisiejsza wtopa.... Pierwsza w tym roku... No ładnie zaczynam Rano sajgon bo szykowanie wszystkich. Dziewczyny cyrk bo nie chcą iśc do szkoły. Ledwo to wytargałam z łóżek. Nerwówka od rańca, afery, trzaskanie drzwiami. Ufffffffffffffffffff..................... wreszcie siedzimy w samochodzie. Pędzę z obłędem w oczach podrzucić najpierw Michała, potem biegiem do szkoły. Problem z dojazdem bo jakies cholery jedne, szlaban mi zapuściły na moim skróciku do ich szkoły. Nawrotka !!!!! Pędzę trasą toruńską ! Za minutę zaczynają się lekcje. Podjeżdżam pod szkołę..... Dziwnie pusty parking..... Patrze na budynek....CIEMNO .... Łapię jakiegos gościa od węgla.... Wyduszam zeznania...... Gość informuje mnie, że dzis i jutro wolne. :jawdrop::jawdrop: Byłyśmy jedynymi uczniami zwartymi i gotowymi do podjęcia nauk wszelakich :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 cześć Baby w Nowy Rok Mari ty prawie jak ja - gonisz mnie w takich akcjach hahhahahaha. Moje dziecka też mają wolne jeszcze do końca tygodnia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tu nie o bycie miłym chodzi.... Szczerze trzeba...szczerośc przede wszystkim. Jak się władza sama podsumowała, to cóż więcej mozna ? Bastuś, jak wyskoczę z kiecka w gaciach to będzie remis. Do tego czasu, JESTEŚ MOIM MISZCZEM ! :lol2::lol2: I powiem Ci szczerze, ze jakos mi się nie spieszy do pobicia tej wtopy Jak w robocie ? Dochodzisz często i skutecznie ? Nie napisałaś jak przekąski...Przyjeły sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Hahahhaha no coments hahahahha W robocie nudy , dzisiaj większość ma jeszcze urlopy a o dochodzeniu nikt na razie nie wspomniał Przekąski wyśmienicie, mój talerz nie chwaląc się zniknął pierwszy tzn jego zawartość Wczoraj chciałam się odezwać ale zwaliło mnie z nóg, zasnęłam o 19 a obudziłam się 2.30 w nocy już wyspana Zeszłam na dół zrobiłam sobie kawę i gapiłam się na Tvn 24, zmorzyło mnie o 5 nad ranem i ucięłam sobie komara do 6 więc pitomna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.01.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Cześć w pierwszy pracujący dzień Nowego Roku:bye: Ania przygoda ze szkołą cudna:lol2: A ja walczę z choinką na razie 1:0 dla mnie:P ona eksmitowana przez okno a ja zostałam ze stertą ozdóbek na stole i 5 kilogramami igieł na podłodze:o Do wielkanocy będą mi wychodzić z różnych zakamarków;) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A ja dziewczynki widziałam wczoraj na moich okrągłych (tak je formuję) krzaczkach tych przed domem co mam na pniu , pączki!!! chyba się coś pierdzielneło przez tą pogodę , matce naturze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 o matko teraz dopiero zobaczyłam ze Rodowiczka ma fajne cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 edit i kaloryferek na brzuchu błehehehehheheeheh:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dziewczynki, witam się z wami w Nowym Roku...troszkę starsza,troszkę cięższa i jako kandydatka na.......przyszłą teściową Dopisuję się do listy tych, co to nie bardzo przepadają za szalonymi imprezami sylwestrowymi..uf..a myślałam ,że tylko ja taki odmieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.01.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Bastki, a jaki pępek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Aluś czy mamy Ci gratulować ? zostaniesz w tym roku teściówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witajcie, Dziewczyny noworocznie. W chińskim kalendarzu 2014 to rok konia oby to piękne i pomocne zwierzę okazało się znakiem wszelkich splendorów i pomyślności spływających na nas ciurkiem Mari, dobry początek . Wtopa pierwszej wody. Musiałaś nieźle zabalować U nas było sylwestrowo przed kominkiem. 5 filmów i... wszystkie trafione, mogę polecić. Na szczęście mam koty filozoficzne, więc mogliśmy z czystym sumieniem podziwiać coroczny występ bogatego sąsiada. Jak zawsze puścił w niebo kilka tysięcy w fajerwerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Bastuś, no to się cieszę, że sie udało.A jak ciasto ? Aluś, gratulacje!Poznałaś przyszłą synową czy tylko przez FB miałyście kontakt ?Pytam, bo teraz jakos dziwnie ze wszystkim....Jak się czujesz ?Miałaś mi napisać OBSZERNEGO priva !!!!!!Nadal czekam.....Znajomi pojechali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Anetko:hug: Heloł pesteczko. Sorki, ale jak dobrze sie domysliłas, padł mi wtedy telefon. Że tez zawsze w najwazniejszym momencie ! Wiem, że nadrobimy Fajowy ten koń i oby było jak napisałaś ! A poweidz mi...Ten bogaty sąsiad co pali pieniądze, to z czego on taki wesoły co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam się w Nowym Roku, oby lepszym dla nas wszystkich . Dziękuję wszystkim za życzonka. Ja na pewno czuję się starsza. Jak nie duchem i ciałem to na papierze Anulka, podróż z rana pierwsza klasa, ale do naszej Bastusi jeszcze Ci daleko. Musisz się postarać bardziej Bastusia Ala, no właśnie, gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A poweidz mi...Ten bogaty sąsiad co pali pieniądze, to z czego on taki wesoły co ? A ja zapytam: z czego on taki bogaty? Pestka chętnie przyjmę przepisy na filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.01.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ojojoj... ankieta???? no a tu tak inkognito nie można być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ojojoj... Ankieta???? No a tu tak inkognito nie można być??? nie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Mari o ciasto nie pytaj wyszło dobre w smaku ale karmel się rozpływał tzn ta masa kajmakowa choć niektórzy zjedli po cztery kawałki mnie muliło po jednym hahhahaa Rere Pestka ja tez o tą listę filmową bym prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.01.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 o w mordę... na przywitanie od razu młotem przez łeb... a więc: jestem kobietą (tak mam w dowodzie ) z dwójką z przodu... jeszcze męża mam w posiadaniu... dwa brzuchy mi zmajstrował to i dwie córki mam jestem z zawodu nauczycielem matmy - ale kicha, co? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts