marimag 02.01.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Karramciu, spróbuj tego.Owoce możesz dać dowolne, nasączyć blaty tym co lubicie no ale czaderska dekoracja musi być!Dzieci, zresztą My też, jedzą oczami. Bardzo łatwy i szybki tort. http://feeriasmakow.blox.pl/2010/12/Tort-Smietanowy.html a jak nie to to może kolorowy sernik na zimno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Karram, a może upiecz sobie coś swojego (co umiesz, lubisz, co łatwe, etc.) tylko ozdobienie zrób jakieś fantazyjne: http://imageshack.us/a/img594/7359/0cot.jpg http://imageshack.us/a/img834/9916/fzbv.jpg http://imageshack.us/a/img547/6752/ku7x.jpg http://imageshack.us/a/img194/5489/g52r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Czaderska :wiggle::wiggle::wiggle: mówisz. Jest taka jedna Jola, Czaderska właściwie Yola Czaderska-Hayek. Gwiazda Polonii hamerykańskiej. 2 razy w moim graficznym życiu miałam okazję naoglądać się zdjęć tej pani, jej samochodów, domu. Tak mi się z tortem skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.01.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dzięki za inspiracje! Śmietanowe ciasta/torty robię zawsze latem ze świeżymi owocami, ale może i teraz zrobię... Na święta machnęłam ten: http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_na_zimno_truskawkowy/przepis.html i młody jadł go bardzo chętnie (a wybredny jest) tylko dorosłym średnio smakował bo przypominał ptasie mleczko truskawkowe:) No i ściąć mi się nie chciał, dorabiałam galaretki i narobiłam się przy nim koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Mam przepis na podobny, tylko fioletowy, nie smakuje jak ptasie mleczko i dorosłym smakuje http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/f080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.01.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Fioletowy Asiu? A z czego? Denaturacik dolewasz:lol2::lol2:? czy borówki vel jagody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.01.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Hej laski... Tak se tu zaglądnełam Przypominam się... Witam koleżankę. Porządki Pani robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Kasiu o co Ci kaman ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Aluś czy mamy Ci gratulować ? zostaniesz w tym roku teściówką ? Tak!! Nie mają litości...bożżże.... ja teściową,czas umierać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 To do Siner było:D zresztą nieważne. Pozdrowienia noworoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.01.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Bastuś, no to się cieszę, że sie udało. A jak ciasto ? Aluś, gratulacje! Poznałaś przyszłą synową czy tylko przez FB miałyście kontakt ? Pytam, bo teraz jakos dziwnie ze wszystkim.... Jak się czujesz ? Miałaś mi napisać OBSZERNEGO priva !!!!!! Nadal czekam..... Znajomi pojechali ? Anuś ,kandydatkę na synową znam. Tym kontaktem przez FB,to mnie rozwalilaś Naprawdę takie ,,cuda,dziwy" mają miejsce? Znajomi odlecieli dzisiaj,kolega miał już od dwóch dni niezłe telepoty:rotfl: A do obszernego priva zbieram się jak pies do jeża. Jakoś nie mam weny tego przerabiać. Staram się nawet o tym nie myśleć,o ile można nie myśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 02.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A co do sernika,to u mnie była identyczna sytuacja-był pyszny. Udało mi się załapać tylko na jeden maleńki kawałeczek-podżerała szarańcza po cichu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Fioletowy Asiu? A z czego? Denaturacik dolewasz:lol2::lol2:? czy borówki vel jagody? Zgaduj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tym kontaktem przez FB,to mnie rozwalilaś Naprawdę takie ,,cuda,dziwy" mają miejsce? Telewizji nie oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Aluś, napisz coś więcej o tej synowej umiłowanej... Leży Ci czy akceptujesz ...dyplomatycznie ? No to mieliście fajne święta i Sylwka. Jak nie napiszesz "tego" obszernego priva to Cię zbanuję ! Masz czas do jutra wieczór. Koniec i kropka i ile mozna... Serce mnie siem kraje...myslę...rozmyslam... Co odpale kompa to sprawdzam czy juz jest... Miej litość do jasnej cholery ! Kałamarnice molestuje !!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Zgaduj dalej zostają porzeczki i jeżyny, ale o tej porze roku to kiepsko... mam zamrożone truskawki więc jeden machnę truskawkowy, jeden śmietanowy a do przedszkola muszę coś bez kremu kupiłam stolik kawowy, po 2 miesiącach poszukiwań!!!:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.01.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Przecież napisałam, że KAŁAMARNICE MOLESTUJE !!! Karramciu, poka ! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.01.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 jak przyjedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 zostają porzeczki i jeżyny, ale o tej porze roku to kiepsko... mam zamrożone truskawki więc jeden machnę truskawkowy, jeden śmietanowy a do przedszkola muszę coś bez kremu Bingo! - porzeczki. Ja kupiłam mrożone w Kauflandzie. W jakiś dużych marketach idzie dostać Gratuluję stolika A z neta zdjęcia ne da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.01.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 potrzymam nas wszystkich w niepewności:yes: sama jestem ciekawa jak będzie wyglądał... teraz szukam szafek nocnych, pewnie za kolejne dwa miesiące je kupię stolik pod rtv kolejne 2, biblioteczkę liczę na kolejne 2-4 miesiące - jestem żółwiem zakupowym:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts