Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pies też potrafi użyć szczęk.

Moja cioteczna siostra miała krzyżówkę owczarka niemieckiego z bokserem. Nie wolno było niczego, co było jej, dotknąć, bo Rex natychmiast atakował. Żadne szkolenie pomagało. Naszą babcię strasznie kochał. Zawsze wiedział, kiedy wysiadała z tramwaju. Zmierzyliśmy kiedyś czas od momentu kiedy zasiadał pod drzwiami, do przyjścia babci z przystanku. Wiedział jakoś choć od Zoo do Brechta przecież niezły kawałek. Mimo to rzucił się na nią z warkotem, jak chciała poprawić poduszkę na łóżku.

Mari, Pasqal jest kochany i im starszy tym większy pieszczoch, ale był w stresie. On nie odchodzi od domu dalej niż 50 m. A tu nagle wywożą kota. Na dodatek oko chore. Potem obcy człowiek przytrzymuje i to mocno. Zastrzyki i zaglądanie do oka. Ja się mu nie dziwię.

Pesteczko współczuję bardzo znam to trochę ale z racji psa. Mamy sznaucerkę miniaturkę 4 kilo żywej wagi ale ja z nią do weterynarza nie chodzę tylko mąż bo silniejszy. I to na durne obcinanie pazurów ledwo ją na stole się stawia to drze się tak że cała wieś słyszy a lekarz jeszcze w drugim pomieszczeniu. Taka histeryczka nam się trafiła:lol2: ale poza tym to bardzo kochana jest:yes:

Hanka, Pasqal przebiją Twoją sznaucerkę wagą – 6 kg :lol2: Zanim zostałam kociarą miałam królika, a wcześniej doga. Ten to potrafił mi dać popalić, ale miał powód. Człowiek też ciężko znosi chorobę, a szczególnie długą. Jeden z weterynarzy, gdy pies prawie mu zdemolował gabinet wciskając się pod szklaną szafkę z lekami, powiedział mi „Jak pani nie umie poradzić sobie z psem, trzeba było ratlerka kupić”. Fajnie, bo Tim ważył 2 razy tyle co ja :wiggle:

Hej Romciu.

Ja dopiero się wybieram z szarańczą.

Piekna pogoda to i spacerek będzie.

Dzis i jutro, raczej się nie poudzielam bo szykuję imprezkę urodzinową dzieci.

Jutro, cała 4 będzie świętowała swoje urodziny.

Uciekam i życzę wszystkim miłego łykendu :)

Karolina.....nie przeginaj !

Pewnie, że nie raz, ale zawsze w kwietniu, a dokładnie 21 :lol2:

Powiem Ci jeszcze lepszy numer....

Starsze córki to blixniaczki więc wiadoma sprawa, że ten sam dzień i rok, ale młodsze sa również z tego samego roku.

Jedno z początku a drugie z końca.

I własnie to co z końca roku, jako jedyne się wyłamało i imprezki hurtowej :lol2:

Sama sobie zobacz...

Julka - 5.1.2003

Zuzka - 5.1. 2003

Michał - 6.1.2008

Ola - 23.12.2008

Babki w rejestracjach dostaja pomroczności jasnej :lol2:

Dzięki za życzenia dla młodzieży.

Oj...będzie się działo !

ojej... psieplasiam! nie cialam :(

masz dla mnie super układ wiekowy dzieciaków :)

my chcieliśmy mieć bardzo jak najmniejszą różnicę wieku i wyszło nam 14ście miesięcy :)

a u mnie w rodzinie są takie przypadki po 11ście miesięcy właśnie - mój tato i jego siorka :) a drugi to identyczny jak Twój!! ciocia i jej brat są właśnie ze stycznia i grudnia tego samego roku!!! dla mnie bomba!! :)

zazdraszczam :) :)