marimag 03.01.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Każdego jara co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Pies też potrafi użyć szczęk.Moja cioteczna siostra miała krzyżówkę owczarka niemieckiego z bokserem. Nie wolno było niczego, co było jej, dotknąć, bo Rex natychmiast atakował. Żadne szkolenie pomagało. Naszą babcię strasznie kochał. Zawsze wiedział, kiedy wysiadała z tramwaju. Zmierzyliśmy kiedyś czas od momentu kiedy zasiadał pod drzwiami, do przyjścia babci z przystanku. Wiedział jakoś choć od Zoo do Brechta przecież niezły kawałek. Mimo to rzucił się na nią z warkotem, jak chciała poprawić poduszkę na łóżku. Mari, Pasqal jest kochany i im starszy tym większy pieszczoch, ale był w stresie. On nie odchodzi od domu dalej niż 50 m. A tu nagle wywożą kota. Na dodatek oko chore. Potem obcy człowiek przytrzymuje i to mocno. Zastrzyki i zaglądanie do oka. Ja się mu nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Pesteczko współczuję bardzo znam to trochę ale z racji psa. Mamy sznaucerkę miniaturkę 4 kilo żywej wagi ale ja z nią do weterynarza nie chodzę tylko mąż bo silniejszy. I to na durne obcinanie pazurów ledwo ją na stole się stawia to drze się tak że cała wieś słyszy a lekarz jeszcze w drugim pomieszczeniu. Taka histeryczka nam się trafiła:lol2: ale poza tym to bardzo kochana jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Hanka, Pasqal przebiją Twoją sznaucerkę wagą – 6 kg Zanim zostałam kociarą miałam królika, a wcześniej doga. Ten to potrafił mi dać popalić, ale miał powód. Człowiek też ciężko znosi chorobę, a szczególnie długą. Jeden z weterynarzy, gdy pies prawie mu zdemolował gabinet wciskając się pod szklaną szafkę z lekami, powiedział mi „Jak pani nie umie poradzić sobie z psem, trzeba było ratlerka kupić”. Fajnie, bo Tim ważył 2 razy tyle co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.01.2014 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nasz psiak wazy 40 kg, jak mu dają zastrzyk to nawet nie drgnie, lata mu to koło nosa. Ale nienawidzi mierzenia temperatury wiadomo jak...... Raz mu wetka mierzyła i trzymały go 3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 04.01.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Macham przy sobocie zakupy zrobione, teraz można chwilę odsapnąć przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hej Romciu. Ja dopiero się wybieram z szarańczą. Piekna pogoda to i spacerek będzie. Dzis i jutro, raczej się nie poudzielam bo szykuję imprezkę urodzinową dzieci. Jutro, cała 4 będzie świętowała swoje urodziny. Uciekam i życzę wszystkim miłego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Miłego, Mari. Nie zapracuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 04.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Oooo, to roboty masz sporo, ale przynajmniej 4 za jednym zamachem. U nas też piękan pogoda i chyba się na rowerek wybiorę, mąż niestety do wieczora w pracy - inwentaryzacja. Wszystkiego naj........ dla dzieci, udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.01.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mari, udanego kinderbalu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 mari to tak Ci się udało, że wszystkie urodziły się w tym samym miesiącu?? raz w roku męża dopuszczałaś :lol2: hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2014 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Karolina.....nie przeginaj ! Pewnie, że nie raz, ale zawsze w kwietniu, a dokładnie 21 Powiem Ci jeszcze lepszy numer.... Starsze córki to blixniaczki więc wiadoma sprawa, że ten sam dzień i rok, ale młodsze sa również z tego samego roku. Jedno z początku a drugie z końca. I własnie to co z końca roku, jako jedyne się wyłamało i imprezki hurtowej Sama sobie zobacz... Julka - 5.1.2003 Zuzka - 5.1. 2003 Michał - 6.1.2008 Ola - 23.12.2008 Babki w rejestracjach dostaja pomroczności jasnej Dzięki za życzenia dla młodzieży. Oj...będzie się działo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.01.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ojej... psieplasiam! nie cialam masz dla mnie super układ wiekowy dzieciaków my chcieliśmy mieć bardzo jak najmniejszą różnicę wieku i wyszło nam 14ście miesięcy a u mnie w rodzinie są takie przypadki po 11ście miesięcy właśnie - mój tato i jego siorka a drugi to identyczny jak Twój!! ciocia i jej brat są właśnie ze stycznia i grudnia tego samego roku!!! dla mnie bomba!! zazdraszczam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mari, masz w domu stado koziorożców:lol2: Nie, żebym wybrzydzała, ja też koza;) Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków i udanej imprezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 04.01.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mari - najlepsze życzenia dla solenizantek i solenizanta! ale trafiłaś!!! ps - mój synek ma urodziny 6 stycznia:) więc już dzisiaj jedna impreza za nami, jutro kolejna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Aniu....ucałuj dzieciaczki od ciotki Beatki udanej imprezki wam życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.01.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No właśnie Mari... żeby tak na całą dobę się z foruma wylogować daj znać jak idzie/poszło. Uściski dla krasnali - jubilatów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobranoc! wszystkiego najlepszego szacownym jubilatom!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 hełoł!! http://imgur.com/a/deovZ?gallery tak pomyslałam, że tu wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.01.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Heloł dziewczynki! Pestko, jak rączka? Tygrysek już się uspokoił? May, co tam u Ciebie? Dalej mieszkasz w aucie? Mari patrz, Twój KA http://i.imgur.com/pU7GUUj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts