Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Hej Reruś!

widzę, że zajrzałaś do linka.. ludzie nie przestaną mnie zadziwiać. ;-)

Teraz miałam 2 tygodniowy urlop świateczno-noworoczno-trójkrólowy, w tym czasie podgoniliśmy trochę w domu, także w auto wsiadam juz jutro :jawdrop:a ja za 2 tygodnie mam przeprowadzkę!!! Jestem w tzw czarnej d.. i jeszcze mam 3 dniowy wyjazd firmowy... W domu końca nie widać, choć duzo już jest, a o pakowaniu to ja narazie więcej mówię niż zrobiłam.

Dziś udało mi się spakować dwa marne pudełka z pierdołami kuchennymi. Ja się do tego chyba nie nadaje :rolleyes:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć babki....

Witam się po totalnym szaleństwie świateczno-sylwestrowo-urodzinowym.

Impra się udała.

Dzieciaki zadowolone do tego stopnia, ze nawet podziękowały :jawdrop: za zorganizowanie, cytuję "salonego dnia"

Prezentów w pytkę Zbysia (sorki Mejuś ;) ).

No !

W imieniu dzieciaków, serdecznie dziekuję wszystkim ciotkom za życzenia.

Będę szczęśliwa, jesli się spełni choć jedno.

Cytując za anev........

Co tam słychać w normalnościowym świecie ?

Piszcie kochane.

Czesć!

Nareszcie można zacząć normalnie pracować:wiggle:

Aniu,spóźnione usciski dla dzieciarni:hug::hug::hug::hug:

Karolinko ,żeby nie było aż tak krótko to m oże KA?

Ania Cię nie wyrzucała,zapomniała dopisać "połóż się z laptopem'' ;)i odpoczywaj gawędząc na vipie.

no to nadchodzi wielki kom beck :D

i wszem i wobec TAK TAK TAK pożądajcie teraz wszystkie mnie=KA :lol2::lol2::lol2:

buahahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

KArolino, nie wiedziałam, że Ty taka wrażliwa/drażliwa :o

To Ja z troska o młoda matkę, co by sie połozyła z dziecięciem odespać troszkę a Ty, że JA CIEBIE WYRZUCAM ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

KArolino, nie wiedziałam, że Ty taka wrażliwa/drażliwa :o

To Ja z troska o młoda matkę, co by sie połozyła z dziecięciem odespać troszkę a Ty, że JA CIEBIE WYRZUCAM ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Karolina to kokietka:p