mayday 06.01.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Hej Reruś! widzę, że zajrzałaś do linka.. ludzie nie przestaną mnie zadziwiać. Teraz miałam 2 tygodniowy urlop świateczno-noworoczno-trójkrólowy, w tym czasie podgoniliśmy trochę w domu, także w auto wsiadam juz jutro :jawdrop:a ja za 2 tygodnie mam przeprowadzkę!!! Jestem w tzw czarnej d.. i jeszcze mam 3 dniowy wyjazd firmowy... W domu końca nie widać, choć duzo już jest, a o pakowaniu to ja narazie więcej mówię niż zrobiłam. Dziś udało mi się spakować dwa marne pudełka z pierdołami kuchennymi. Ja się do tego chyba nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 07.01.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Macham łapką po powrocie do normalności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cześć babki.... Witam się po totalnym szaleństwie świateczno-sylwestrowo-urodzinowym. Impra się udała. Dzieciaki zadowolone do tego stopnia, ze nawet podziękowały za zorganizowanie, cytuję "salonego dnia" Prezentów w pytkę Zbysia (sorki Mejuś ). No ! W imieniu dzieciaków, serdecznie dziekuję wszystkim ciotkom za życzenia. Będę szczęśliwa, jesli się spełni choć jedno. Cytując za anev........ Co tam słychać w normalnościowym świecie ? Piszcie kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 witam się porannie... popijając kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Hej Karola Ja też swoją chlipię iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DELEKTUJĘ SIĘ CISZĄ !!!! :wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 czy to będzie duży problem jak poproszę by tak do mnie nie mówić?? nie lubię bardzo ja nie mam ciszy... mała mi wisi na rękach, bo musiałam ją obudzić by zawieść starszą do przedszkola... marudzi i ciąga mnie za kłaki ale zaraz kaszka to może pójdzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ooooooooooooooooooo to przepraszam bardzo To jak mozna się do Ciebie zwracać ? Poproszę wersję skróconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 właśnie mała pałaszuje kaszę u mnie na kolanach i ciągle palucha wyciąga do Twego awatarka hehe spodobałaś się jej :) zwyczajnie Karolina... a jak chcesz skrót to mów K :p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No to ja też idę po kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Uściskaj małego żarłoka od ciotki A. Dałaś mi takiego skróta, że juz chyba bardziej się nie da :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 hehehe no wiesz... dbam o Twe paluszki co by za wiele stukać nie musiały hehehe potwór zjadł... teraz czas ją uśpić i będzie błogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Skorzystaj z okazji i Ty sie połóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 bardzo subtelnie zostałam wyrzucona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ...ale przez kogo ? Mła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.01.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Czesć! Nareszcie można zacząć normalnie pracować Aniu,spóźnione usciski dla dzieciarni:hug::hug: Karolinko ,żeby nie było aż tak krótko to m oże KA? Ania Cię nie wyrzucała,zapomniała dopisać "połóż się z laptopem'' ;)i odpoczywaj gawędząc na vipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jeśli KA to wszyscy Cię będą chcieli mieć groźna ksywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jeśli KA to wszyscy Cię będą chcieli mieć groźna ksywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 no to nadchodzi wielki kom beck i wszem i wobec TAK TAK TAK pożądajcie teraz wszystkie mnie=KA :lol2: buahahahahaha :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.01.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 KArolino, nie wiedziałam, że Ty taka wrażliwa/drażliwa To Ja z troska o młoda matkę, co by sie połozyła z dziecięciem odespać troszkę a Ty, że JA CIEBIE WYRZUCAM ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.01.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 KArolino, nie wiedziałam, że Ty taka wrażliwa/drażliwa To Ja z troska o młoda matkę, co by sie połozyła z dziecięciem odespać troszkę a Ty, że JA CIEBIE WYRZUCAM ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Karolina to kokietka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts