marimag 08.01.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Bastuś, jak tort ? Jak to samochód do wymiany ?Przecież tylko lekko go stukło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.01.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mari tortu nie próbowałam bo go nie kroiłam, chciałam żeby ładnie wyglądał jak coś mi obstanie tzn jak wszystkiego nie zjedzą to może spróbuje Auto nie jest lekko stłuczone a wręcz przeciwnie, odbiór od blacharza i lakiernika jutro. Planowaliśmy już wcześniej że w tym roku wymienimy na nowsze jedno auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dzień dobry na chwilkę! Mari super, ze wreszcie zrobiłaś sobie te cholerne badania! Po drugie nalewka Mari jest delikatna, ale pyszna!!! poza tym całusa dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.01.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No to jak spróbujesz to mi powiedz... A co planujecie kupic ? Gosiulka, no i jak ? Bliżej czy dalej ? Wklej fote kuchni...nawet tej w pudłach. Skręca mnie z ciekawości Kiedy do pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.01.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Anulka, w pracy od wczoraj. Latam jak popieprzona na ogonie kuchnie wkleję w sobotę albo najpóźniej w niedziele. Teraz nie mam jak wejść bo zastawione mam wejście klamotami przed kuchnia. Bliżej? No na pewno, ale końca nie widać . Ja mam biegunie już na sama myśl.. A tu jeszcze trzydniowy wyjazd firmowy... Nie ma czasu taczek ładować ... Latam z pustymi, tak zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.01.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wierzę w Ciebie ! Już widzę ten dzień, kiedy będziesz nadawać z laptopa z własnego tarasu, popijając kawusię i opalając mordkę w ciepłym sierpniowym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.01.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Bastki, pochwal się tym wypasionym prezentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.01.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jaki tort? Jaki tort? Węszę tutaj jakiś tort W piątek muszę jakiś wyprodukować, a nigdy nie piekłam TORTA! Chyba, że zamówię - w kształcie cycków chciałam zamówić, ale 120 - 150 zł powariowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.01.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dziewczynki... Nie ma nas tu ostatnio za często bo nadajemy na skajpie. Która się chce przyłączyć ? Dużo swobodniej można tam rozmawiać... DUŻO !!! Efekt jest taki, ze codziennie, któraś zmienia zasikane matjty, ktoś dostaje zajadów a jeszcze kogoś, boli brzuch...ze smiechu. Namawiam Was gorąco. Dołączcie do nas Torta Asiu polecę, jak się dowiem czy i Bastki smakował. Chwilunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.01.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Kurde, a mi ze skajpem jakoś nie po drodze od początku jego istnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.01.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja się nie nadaję do skajpa, bum jest super, bo wszystko tam trzeba usiąść na dłuższą chwilę, a tej nie mam. Forum jest super, bo można napisać zdanie i zwiać, a za godzinę ktoś odpowie. Nie mam tego czasu... brakuje mi doby:cry: Kiedyś chętnie - aktualnie będę zawsze nie w temacie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 08.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Heja, a mnie zainteresowało dlaczego u Mari widzę tylko 529 stron, a było przeciez ponad 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.01.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja mam 1057 str. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 08.01.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 qrcze to u mnie jakis chochlik siedzi. Wylogowalam sie, zresetowalam kompai nadal widze 529 moze jutro cos sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.01.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Pogrzeb w ustawieniach.Niektórzy maja ilośc dzielona przez 2.A ile masz postów na stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 08.01.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 08.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Pogrzeb w ustawieniach. W pierwszej chwili myślałam, że mam pogrzeb w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.01.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja też nie mam warunków na skajpa (dziecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.01.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 W pierwszej chwili myślałam, że mam pogrzeb w ustawieniach Wariatka ! :lol2: To jest 19 post na tej stronie. Nie wiem ile jeszcze wlezie ale specjalnie dla ciebie zrobie testa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.01.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts