marimag 05.03.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ale dla kogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dla wszystkich.Masz łatwość pisania. Przyciągasz do siebie ludzi,sama przecież wiesz ile osób przychodzi tu do ciebie.Paplamy przecież o wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ale nie o to pytam Kaqsia napisała, że sama o tym myśli. Sama chce załozyć czy chciała mnie na to namawiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kasia myśli o założeniu swojego bloga. Tak zrozumiałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dlatego pytam bo wypowiedź niejednoznaczna... Co tam Ala ? Zrobiłas ? Jak ramię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dzień dobry się z Państwem !!! Oj, Aniu, alem się tu o sobie naczytałam ;-)Ach, ta moja połechtana próżność Kochana, kto jak kto, ale Ty o problemach z pisaniem nawet nie powinnaś wspominać!! Masz naturalną umiejętność, wręcz dar i wykorzystaj to dla dobra nie tylko siebie samej, ale dla wszystkich! Twoje doświadczenia i zdrowy stosunek do dzieci, gwarantują Ci niewyczerpane źródło tematu do końca życia. Myślę, że my tu zaprzyjaźnione forumki zrobimy Ci pierwsze parę tysięcy wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Twoje doświadczenia i zdrowy stosunek do dzieci, gwarantują Ci niewyczerpane źródło tematu do końca życia. Wolałabym nie ! Właśnie o to walczę co by zmienić stan rzeczy................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.03.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dlatego pytam bo wypowiedź niejednoznaczna... Co tam Ala ? Zrobiłas ? Jak ramię ? Siedzę w pracy ,ale nie mam zamiaru zostać ani minuty dłużej. U nas w tej chwili 18 stopni:D Zrobiłam i powiem ci, mód malina:D Miałam gości i zniknęło raz,dwa. Z ramienia przepełzło dziadostwo prawie w tyłek i chodzę jak pokręcona. No mówię ci geriatria:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.03.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Uciekam skończyć robotę bo idę z moimi chłopakami na kawkę i ciacho zaraz po pracy. Dziś taki piękny ,cieplutki i słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Siedzę w pracy ,ale nie mam zamiaru zostać ani minuty dłużej. U nas w tej chwili 18 stopni:D Zrobiłam i powiem ci, mód malina:D Miałam gości i zniknęło raz,dwa. Z ramienia przepełzło dziadostwo prawie w tyłek i chodzę jak pokręcona. No mówię ci geriatria:lol2: To Ja widzę, że z Ciebie, egzemplarz do uspienia Jak nie urok to.... 18 stopni ? Ło matko, ale upał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 U nas tylko 13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.03.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 super pomysł!!! z Twoim podejściem i energią była byś na pewno wielkim wsparciem dla ludzi w podobnej sytuacji! już Cię widzę w pytaniu na śniadanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Wolałabym nie ! Właśnie o to walczę co by zmienić stan rzeczy................. no, co Ty? Jakby to wypaliło, to pisz i do emerytury!! Nie wiem, jak Ty to widzisz, ale te blogi, które przeglądałam są rodzajem pamiętników, może dla odmiany rodzaj felietonów? Tak, luźno rzucam, sama będziesz wiedziała, co z tym zrobić Ty tu urządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.03.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 super pomysł!!! z Twoim podejściem i energią była byś na pewno wielkim wsparciem dla ludzi w podobnej sytuacji! już Cię widzę w pytaniu na śniadanie.... W związku z wczorajsza rozmowa telefoniczną pozwolicie ::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 I Ja też sobie pozwolę :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Też bym się pośmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.03.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Też bym się pośmiała rere tu same telepatki :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.03.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Też bym się pośmiała Odczytałam to jako znak zapytania. Chodzi o to, że Ja już otrzymałam zaproszenie do Dzień dobry TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 05.03.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Anka!Super!! Dawaj szczegóły:yes:dawaj,dawaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 05.03.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A ponieważ śmiech jest zarazliwy to: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts