Romana101 10.01.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Witam się na chwilę z pracy Romciu, i jak na froncie ? Na froncie budowlanym cisza i spokój. Teraz większość chcemy robić sami, bo na ekipy to nas nie stać, więc będzie to trochę trwało. Czekam na kozę, żeby zamontować ją tymczasowo, co by nam tyłków nie odmroziło i dało się jakoś pracować. Płytki do korytarza, kuchni i łazienki na podłogi wybrane, będzie łupek, który pokazywałam. Znalazłam podłogi w przyzwoitej cenie - sosna skandynawska, znalazłam stolarza do drzwi, parapetów, schodów - w końcu jakiś normalny się trafił. Mam nadzieję, że uda mi się go namówić na zrobienie opasek do okien. O meblach do kuchni na razie nie myślę, bo kasy na pewno zabraknie i pewnie wezmę od ojca na przetrwanie stare meble, które trzyma w piwnicy. A tak w ogóle, to musimy ułożyć jakiś plan pracy, ale weny brak i jakoś tak się rozleniwiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.01.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Aniu, skoro wyniki takie sobie wyszły, to teraz do lekarza !!! Bakteria do przyjemnych nie należy, więc nie ma się co osiągać. Trzymam kciuki && za wszystkie pracujące babeczki. Ja jeszcze niedawno narzekałam na nudę w pracy, a teraz nie mogę się ogarnąć i zaległości mi się tworzą, tak mnie zawalili W wiadomej sprawie nic nie mówię, żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Hej Biondziu, jaki znowu czarny ? Miejscowy gangster ? Kominiarz ? Facet ud wungla ? Matrix ? A może śląski Murzyn ? Romciu a pokaż tę sosnę co wybrałas ? Różni sie to czymś od naszej ? Jak cenowo? Gdzie ? Pisz kochana bo Ja sobie wszystko skrzętnie notuję w kajeciku Ateno, zdradź choc pół listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.01.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ksiundz dobrodziej,Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No to przecie napisałam MATRIX !!! Nie wpuszczaj gada. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.01.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Hej Anula Mam nadzieje że zrobisz coś z tym paskudztwem i się podleczysz bo działać może będziesz zaraz w wiadomej sprawie, a ja mam zły dzień och zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Romciu a pokaż tę sosnę co wybrałas ? Różni sie to czymś od naszej ? Jak cenowo? Gdzie ? Pisz kochana bo Ja sobie wszystko skrzętnie notuję w kajeciku Wysłałam Ci priv. Przypomniało mi się jeszcze, że widziałam płytki o wymiarze 30x60 podzielone na małe cegiełki, ale teraz nie pamiętam nazwy producenta. Znalazłam je u nas w sklepie, w przyzwoitej cenie, która na pewno nie przekraczała 100zł. Sprawdzę w domu i podrzucę Ci linka do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.01.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Helo, helo, przepraszam, ale wczoraj film mi się urwał nagle i dramatycznie. W jakiej jednosce masz te 120 helicobacterow? Co do aspiryny..ja jestem chyba najstarszym wrzodowcem na tym forum i proszę Cie... Kochana, dieta bywa, uważam jak muszę, oszczędzam się jak już ból odcina mi świadomość masz info o IgG i I gM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Privy dostałam. Dzięki. Romciu to dawaj to cudo co widziałaś Mejuś, innych badań nie robiłam bo nie byłam na czczo. Heliko - mam powyżej 120 U/ml - zacytowałam z karteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.01.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Czekam na rozwój wydarzeń - kredytowcy, czy gotówkowcy(ci kupujący)? Wiesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Chloe...spokojnie.O tym, że biorą, przekonam sie dopiero, gdy wejdż do mieszkania z walizami wypchanymi kapuchą.Traktuje ich jak potencjalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Aniu link do płytek http://eleccio.pl/produkty/185-2/millennium/ Format 30x60 dzielone na takie małe cegiełki, ale moim zdaniem to zaleta, mniej fug do zabrudzenia, a potem czyszczenia. Obecnie mam płytki 30x30 dzielone na 10cm kwadtraty i bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.01.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To dużo, ale spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.01.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dobra, nie nakręcam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.01.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Non stop mnie wywala z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 W biedronce jest wyprzedaż i jeżeli zastanawiałyście się nad zakupem plecionych puf, to teraz kosztują 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dzieki Romciu, ale poluję na takie nie mugatowe.Chloe, ale spoko. Miło mi, ze kibicujesz, ze pytasz...Tu o mnie chodzi.Nie chcę sie nakręcać.Juz wielu takich miałam co brali a potem słuch o nich zaginął.Ci tez pewnie zrezygnują, no ale poczekam na wersję oficjalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Heloł kochane! Mari lecz świństwo! Trzymam kciuki za oglądaczy... I mam mojego prywatnego newsa - hokery do kuchni przyszły:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Aniu, dawaj foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 takie nocne chcesz? to muszę pstryknąć i posprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts