Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czołem, dziewczynki! Wszystkiego dobrego w nowym roku dla całej ekipy!

Karram, hokery bombowe! Ale moje zdanie to już przecież znasz ;)

Mari-Aniu, pytanie mam, bardzo konkretne i poproszę o bardzo konkretną odpowiedź: na kiedy umówiłaś się do lekarza? Bo rozumiem, że dostawszy takie wyniki, od razu złapałaś za słuchawkę i umówiłaś się na wizytę? Pytam, bo mam przeczucie graniczące z pewnością, że zrobisz z tym dokładnie NIC, jak po wcześniejszych akcjach z zapaściami, puchnięciem itd.

Aniu - sama siebie nie podejrzewałam o takie klimaty. Kuchnia zrobiła się za poważna, postanowiłam rozsadzić powagę i dostojność - udało się:wiggle:

Brakuje kilku rzeczy w kuchni, ale czekałam na kolory. Teraz czajnik i sprzęty w kolorach hokerów.

Basia mi oczywiście pomogła przy wyborze, nie mogłam się im oprzeć, mają idealny kształt, są bardzo stabilne (dzieciaki wspinają się po nich jak małpki i nic) i są wstrząsająco kolorowe... Nic tylko się uśmiechać do nich\:rolleyes:

Obiecany stolik kawowy przybędzie w przyszłym tygodniu - to dopiero będzie......

Dzieki Romciu, ale poluję na takie nie mugatowe.

Małe niemugatowe wklejałam Ci jeszcze w poprzednim wątku, mają wymiar 7,5x15 i są całkiem płaskie http://dekordia.pl/produkty/?q=paris+white

Jeszcze link do artykułu o płytkach cegiełkach, może coś dla siebie znajdziesz, bo jest ich sporo http://domoranking.blogspot.com/2013/09/pytki-cegieki-duzo-zdjec-i-informacji_21.html

Edytowane przez Romana101

Czołem, dziewczynki! Wszystkiego dobrego w nowym roku dla całej ekipy!

Karram, hokery bombowe! Ale moje zdanie to już przecież znasz ;)

Mari-Aniu, pytanie mam, bardzo konkretne i poproszę o bardzo konkretną odpowiedź: na kiedy umówiłaś się do lekarza? Bo rozumiem, że dostawszy takie wyniki, od razu złapałaś za słuchawkę i umówiłaś się na wizytę? Pytam, bo mam przeczucie graniczące z pewnością, że zrobisz z tym dokładnie NIC, jak po wcześniejszych akcjach z zapaściami, puchnięciem itd.

Dzięki Basiu.

A Tobie co sie porobiło ?

Pojawiasz sie po tak długiej nieobecności i od razu na mnie zzzzzzz........

Z puchnięciem i wstrząsami nie robie nic bo:

- za każdym razem mam po czym innym

- testuję się- raz pewien produkt mnie uczula a innym razem TEN SAM produkt nie

- konsultowałam się z taka jedna uczuloną, która miała identyczną sytuację jak ja i chyba rzeczywiście ma rację, ze jestem uczulona na chemię zawartą w tych że produktach.

To co zauwazyłam, że wywalało mnie zawsze po czymś pochodzacym od drobiu, a jak wiadomo, kurczaki sa pasione chemią na potęgę.

Nie bój żaby. Coś z tymi moimi zwierzatkami zrobię.

Na razie, przypominam sobie, gdzie jest mój lekarz internista bo przeciez potrzebuje od niego, skierowania do gastrologa.

Aniu - sama siebie nie podejrzewałam o takie klimaty. Kuchnia zrobiła się za poważna, postanowiłam rozsadzić powagę i dostojność - udało się:wiggle:

Brakuje kilku rzeczy w kuchni, ale czekałam na kolory. Teraz czajnik i sprzęty w kolorach hokerów.

Basia mi oczywiście pomogła przy wyborze, nie mogłam się im oprzeć, mają idealny kształt, są bardzo stabilne (dzieciaki wspinają się po nich jak małpki i nic) i są wstrząsająco kolorowe... Nic tylko się uśmiechać do nich\:rolleyes:

Obiecany stolik kawowy przybędzie w przyszłym tygodniu - to dopiero będzie......

To fakt !

Rozbroiłas Anglię ;)

Aż się bojam, co Ty tam znowu wykombinowałaś.

Małe niemugatowe wklejałam Ci jeszcze w poprzednim wątku, mają wymiar 7,5x15 i są całkiem płaskie http://dekordia.pl/produkty/?q=paris+white

Jeszcze link do artykułu o płytkach cegiełkach, może coś dla siebie znajdziesz, bo jest ich sporo http://domoranking.blogspot.com/2013/09/pytki-cegieki-duzo-zdjec-i-informacji_21.html

Dzięki Romciu.

Dekorie pamietam, ale tu problem bo maja tylko białe a Ja chcę inne.

Artykuł zaraz sobie przelecę.

Dzięki raz jeszcze.

Kolory wpływają na dobre samopoczucie i nastrój!! :)

Witamy :bye:

Zgadzam się z kolegą w całej rozciągłości :)

A Tobie co sie porobiło ?

Pojawiasz sie po tak długiej nieobecności i od razu na mnie zzzzzzz........

No toż ładnie się przywitałam najsampierw, więc nie tak od razu ;)

Czy mam rozumieć, że na przyszłość oczekujesz pięciostronicowej gry wstępnej i miziania po gardziołku? :p Może być ciężko, bo ja dość konkretna i mało romantyczna jestem, o czym może już zdążyłaś się przekonać ;).

Z puchnięciem i wstrząsami nie robie nic bo:

....

- konsultowałam się z taka jedna uczuloną, która miała identyczną sytuację jak ja i chyba rzeczywiście ma rację, ze jestem uczulona na chemię zawartą w tych że produktach.

Luuudzie, weźcie mnie trzymajcie, bo nie zdzierżę! Babo, weź mnie nie denerwuj i skonsultuj się z lekarzem, a nie taką jedną uczuloną. Twoja intuicja co do uczulających produktów pewnie jest słuszna, ale unikanie tego co szkodzi to jedna sprawa, a naprawienie tego bałaganu, który sama sobie zmalowałaś przez lata - druga, i to raczej zadanie dla fachowca, a nie psiapsiół czy doktora Gugla.

Nie bój żaby. Coś z tymi moimi zwierzatkami zrobię.

Na razie, przypominam sobie, gdzie jest mój lekarz internista bo przeciez potrzebuje od niego, skierowania do gastrologa.

No to zaczynam wykreślać dni w kalendarzu ;). Aczkolwiek nie uwierzę, póki nie zobaczę - taka ze mnie niewierna Barbara.

Jeśli chodzi jeszcze o jedzenie, to ja też u siebie widzę, że niektóre mi zupełnie nie służą. Niektóre bardzo lubię - choćby ziemniaki i makaron, ale zauważyłam, że fatalnie się po nich czuję :(. Tyle że u mnie szwankuje po nich serce, a nie żołądek. W jakieś palpitacje wpada, pewnie od nadmiaru skrobi i glukozy. Podobnie mam, jak się opcham słodyczami, czyli średnio dwa razy dziennie ;). Ale o ile z ziemniaków i makaronu bez żalu zrezygnowałam, tak czekoladki sobie nie odmówię, o nie!

Aż się bojam, co Ty tam znowu wykombinowałaś.

Oj, coś czuję, że niektórym kapcie pospadają! :wiggle:

Basiu, wiem...zdążyłam sie przekonać, poznać, odczuć....

No widzisz ?!

Czekoladki nie odmówisz bo co ?

Przyganiał kocioł :p

Sama sie nie doprowadziłam...samo się wykluło !

Kapcie pospadają ...?

Coś czuję, ze maczałas w tym swoje sliczne rąsie :rolleyes:

Anka,lecz dziada ,,helikoptera" bo to straszne świństwo i potrafi, po pierwsze- przykryć inne dziadowskie choroby, po drugie jest pożywką dla tego, co łazi do tyłu !!!!:mad: Zwłaszcza jak siedzi długo i jest nie leczony.:mad:

Wiem o czym mówię,bo przez niego mam tarapaty.

Masz natychmiast iść do lekarza z wynikami i to ścierwo leczyć:mad: