marimag 10.01.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Olej ! Daj sie pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 już pstryknięte:) zaraz wrzucę tylko zmniejszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 już mam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 I jak? Cieszysz się czy płaczesz?kolorowo jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 O jak ja lubię takie kolorowe klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 O rany, właśnie zauważyłam, że mam brudny obiektyw i folie na nóżkach na jednym z hokerów.Omijamy wzrokiem rozmytą plamę w lewej części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.01.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 O jak kolorowo ! Nie podejrzewałam Cie o takie klimaty I co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Czołem, dziewczynki! Wszystkiego dobrego w nowym roku dla całej ekipy! Karram, hokery bombowe! Ale moje zdanie to już przecież znasz Mari-Aniu, pytanie mam, bardzo konkretne i poproszę o bardzo konkretną odpowiedź: na kiedy umówiłaś się do lekarza? Bo rozumiem, że dostawszy takie wyniki, od razu złapałaś za słuchawkę i umówiłaś się na wizytę? Pytam, bo mam przeczucie graniczące z pewnością, że zrobisz z tym dokładnie NIC, jak po wcześniejszych akcjach z zapaściami, puchnięciem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.01.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Aniu - sama siebie nie podejrzewałam o takie klimaty. Kuchnia zrobiła się za poważna, postanowiłam rozsadzić powagę i dostojność - udało się Brakuje kilku rzeczy w kuchni, ale czekałam na kolory. Teraz czajnik i sprzęty w kolorach hokerów. Basia mi oczywiście pomogła przy wyborze, nie mogłam się im oprzeć, mają idealny kształt, są bardzo stabilne (dzieciaki wspinają się po nich jak małpki i nic) i są wstrząsająco kolorowe... Nic tylko się uśmiechać do nich\ Obiecany stolik kawowy przybędzie w przyszłym tygodniu - to dopiero będzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 11.01.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Dzieki Romciu, ale poluję na takie nie mugatowe. Małe niemugatowe wklejałam Ci jeszcze w poprzednim wątku, mają wymiar 7,5x15 i są całkiem płaskie http://dekordia.pl/produkty/?q=paris+white Jeszcze link do artykułu o płytkach cegiełkach, może coś dla siebie znajdziesz, bo jest ich sporo http://domoranking.blogspot.com/2013/09/pytki-cegieki-duzo-zdjec-i-informacji_21.html Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 11.01.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Karram hokery świetne, ja bardzo lubię kolory we wnętrzach i bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 11.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 już mam: [ATTACH=CONFIG]234351[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234352[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234353[/ATTACH] Kolory wpływają na dobre samopoczucie i nastrój!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.01.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Czołem, dziewczynki! Wszystkiego dobrego w nowym roku dla całej ekipy! Karram, hokery bombowe! Ale moje zdanie to już przecież znasz Mari-Aniu, pytanie mam, bardzo konkretne i poproszę o bardzo konkretną odpowiedź: na kiedy umówiłaś się do lekarza? Bo rozumiem, że dostawszy takie wyniki, od razu złapałaś za słuchawkę i umówiłaś się na wizytę? Pytam, bo mam przeczucie graniczące z pewnością, że zrobisz z tym dokładnie NIC, jak po wcześniejszych akcjach z zapaściami, puchnięciem itd. Dzięki Basiu. A Tobie co sie porobiło ? Pojawiasz sie po tak długiej nieobecności i od razu na mnie zzzzzzz........ Z puchnięciem i wstrząsami nie robie nic bo: - za każdym razem mam po czym innym - testuję się- raz pewien produkt mnie uczula a innym razem TEN SAM produkt nie - konsultowałam się z taka jedna uczuloną, która miała identyczną sytuację jak ja i chyba rzeczywiście ma rację, ze jestem uczulona na chemię zawartą w tych że produktach. To co zauwazyłam, że wywalało mnie zawsze po czymś pochodzacym od drobiu, a jak wiadomo, kurczaki sa pasione chemią na potęgę. Nie bój żaby. Coś z tymi moimi zwierzatkami zrobię. Na razie, przypominam sobie, gdzie jest mój lekarz internista bo przeciez potrzebuje od niego, skierowania do gastrologa. Aniu - sama siebie nie podejrzewałam o takie klimaty. Kuchnia zrobiła się za poważna, postanowiłam rozsadzić powagę i dostojność - udało się Brakuje kilku rzeczy w kuchni, ale czekałam na kolory. Teraz czajnik i sprzęty w kolorach hokerów. Basia mi oczywiście pomogła przy wyborze, nie mogłam się im oprzeć, mają idealny kształt, są bardzo stabilne (dzieciaki wspinają się po nich jak małpki i nic) i są wstrząsająco kolorowe... Nic tylko się uśmiechać do nich\ Obiecany stolik kawowy przybędzie w przyszłym tygodniu - to dopiero będzie...... To fakt ! Rozbroiłas Anglię Aż się bojam, co Ty tam znowu wykombinowałaś. Małe niemugatowe wklejałam Ci jeszcze w poprzednim wątku, mają wymiar 7,5x15 i są całkiem płaskie http://dekordia.pl/produkty/?q=paris+white Jeszcze link do artykułu o płytkach cegiełkach, może coś dla siebie znajdziesz, bo jest ich sporo http://domoranking.blogspot.com/2013/09/pytki-cegieki-duzo-zdjec-i-informacji_21.html Dzięki Romciu. Dekorie pamietam, ale tu problem bo maja tylko białe a Ja chcę inne. Artykuł zaraz sobie przelecę. Dzięki raz jeszcze. Kolory wpływają na dobre samopoczucie i nastrój!! Witamy Zgadzam się z kolegą w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.01.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 A Tobie co sie porobiło ? Pojawiasz sie po tak długiej nieobecności i od razu na mnie zzzzzzz........ No toż ładnie się przywitałam najsampierw, więc nie tak od razu Czy mam rozumieć, że na przyszłość oczekujesz pięciostronicowej gry wstępnej i miziania po gardziołku? Może być ciężko, bo ja dość konkretna i mało romantyczna jestem, o czym może już zdążyłaś się przekonać . Z puchnięciem i wstrząsami nie robie nic bo: .... - konsultowałam się z taka jedna uczuloną, która miała identyczną sytuację jak ja i chyba rzeczywiście ma rację, ze jestem uczulona na chemię zawartą w tych że produktach. Luuudzie, weźcie mnie trzymajcie, bo nie zdzierżę! Babo, weź mnie nie denerwuj i skonsultuj się z lekarzem, a nie taką jedną uczuloną. Twoja intuicja co do uczulających produktów pewnie jest słuszna, ale unikanie tego co szkodzi to jedna sprawa, a naprawienie tego bałaganu, który sama sobie zmalowałaś przez lata - druga, i to raczej zadanie dla fachowca, a nie psiapsiół czy doktora Gugla. Nie bój żaby. Coś z tymi moimi zwierzatkami zrobię. Na razie, przypominam sobie, gdzie jest mój lekarz internista bo przeciez potrzebuje od niego, skierowania do gastrologa. No to zaczynam wykreślać dni w kalendarzu . Aczkolwiek nie uwierzę, póki nie zobaczę - taka ze mnie niewierna Barbara. Jeśli chodzi jeszcze o jedzenie, to ja też u siebie widzę, że niektóre mi zupełnie nie służą. Niektóre bardzo lubię - choćby ziemniaki i makaron, ale zauważyłam, że fatalnie się po nich czuję . Tyle że u mnie szwankuje po nich serce, a nie żołądek. W jakieś palpitacje wpada, pewnie od nadmiaru skrobi i glukozy. Podobnie mam, jak się opcham słodyczami, czyli średnio dwa razy dziennie . Ale o ile z ziemniaków i makaronu bez żalu zrezygnowałam, tak czekoladki sobie nie odmówię, o nie! Aż się bojam, co Ty tam znowu wykombinowałaś. Oj, coś czuję, że niektórym kapcie pospadają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.01.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Basiu, wiem...zdążyłam sie przekonać, poznać, odczuć.... No widzisz ?! Czekoladki nie odmówisz bo co ? Przyganiał kocioł Sama sie nie doprowadziłam...samo się wykluło ! Kapcie pospadają ...? Coś czuję, ze maczałas w tym swoje sliczne rąsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.01.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Anka,lecz dziada ,,helikoptera" bo to straszne świństwo i potrafi, po pierwsze- przykryć inne dziadowskie choroby, po drugie jest pożywką dla tego, co łazi do tyłu !!!! Zwłaszcza jak siedzi długo i jest nie leczony. Wiem o czym mówię,bo przez niego mam tarapaty. Masz natychmiast iść do lekarza z wynikami i to ścierwo leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 A teraz ,grzecznie się przywitam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.01.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Alu pójdę...pójdę, a stanie się to dopiero po Twoim privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.01.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dziewczynki.Rozmawiałam dziś z Becia i prosiła, zebym Was wszystkie ucałowała.Odezwie się po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Bry! A Beatka w wojażach? Alicja,napisz tego priva bo Ani trzeba odebrać ostatni argument przeciwko wizycie u specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts