Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Roma, wpisuj w grafika google takie hasła:

cote maison

maison decor

riviera maison

sud maison

nord maison

cote sud

barn house

chalet house

english house

country house

Jeśli do francuskich dopiszesz „decor” pokaże wnętrza. Do angielskich dopisuj „interior”.

Tu [ATTACH=CONFIG]234851[/ATTACH] wpisałam „cote maison”, kliknęłam więcej narzędzi i wybrałam opcję rozmiaru plików „duże”.

Nie szukaj wg. polskich nazw, niewarto.

Możesz przeszukać Werandę http://www.weranda.pl/archiwum/448-2013-11/15090-w-starym-mlynie-jak-w-palacu i inne takie pisma.

Powodzenia :)

Wielkie dzięki, na pewno spróbuję :yes:

:bye:

A co tu taka cisza, wszystkie już na skype się wyniosły ??? :p

Tak :)

Może jednak dołączysz ?

Nie musisz siedzieć non stop.

To tak jak na forum. Można później nadrobić to o czym pisałyśmy.

Która odważna ?

Halo, Dziewczynki!! Mam prośbę, czy macie jakieś namiary na ładne nogi do sofy, proste, drewniane? Proszę pomóżcie, bo już nie wyrabiam.

MayDay czy to pilne jak MAYDAY ?

Bo mam gdzieś zdołowany adres mailowy do gościa, który robi takie rzeczy na zamówienie, ale teraz nie mam czasu szukać

Wielkie dzięki, za szybka reakcje. Pestki, pliiiss, jak znajdziesz chwile, to proszę poszukaj, bo chyba się skończy na zamawianych. Nogi maja być w miarę proste 7-10 cm do prostej sofy. Potrzebuje ich 16 sztuk, wiec cena ma znaczenie. bastus, te z Allegro i ikei znam,chodzi mi o proste drewniane zwężają e się do dołu dość smuklejszy nóżki. Wszystkie to takie klocki, albo buły ;-) sofe mam mieć w przyszłym tygodniu ;-/

A dziś pakuje się na wyjazd, miedzy innymi muszę mieć strój hawajski:jawdrop:I jeszcze spakować resztę lachow juz do kartonów. Książek nawet nie zaczęłam pakować, o papierach i dokumentach ( a mam ich jakaś absurdalna ilośc, bo oprócz typowych domowych, cała masę papierów firmowym moich i małżonka architekta ) nawet nie myśle . O piwnicy ze skarbami to juz mam koszmary nocne. :rolleyes: No, nikt nie powiedział, ze będzie łatwo. Niemniej mam na wsi juz internet i założę tego skypa...

JEST

Ależ jestem genialna w zakładkach „drewno obróbka” MAM http://www.mairo.net.pl/?oferta,22

Facet jest stolarz i w ofercie mam wsio co trzeba. Znalazłam go u kogoś na fm, kto potrzebował nóżki do stołu