Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też siedzę jak na szpilkach bo też sprzedajemy mieszkanie. Poprzedni kupiec tak nas urządził, że wycofał się z umowy przedwstępnej chwilę po tym jak wyprowadziliśmy najemcę, który wynajmował od nas to mieszkanie od ośmiu lat. To się nazywa zrobić komuś kłopot. Na szczęście jest nowy kupiec, ale też i cenę opuściliśmy bo bez najmu nie opłaca nam się tego mieszkania trzymać. Teraz też niby umowa, ale jesteśmy baardzo sceptyczni jeśli chodzi o tą sytuację. Dostaliśmy niezłą lekcję.

Witam się późnym wieczorem,

A propos sprzedaży to moja ulubiona brygada, która wyremontowała nam dom skończyła odnawiać nasze stare mieszkanie, które czeka na kupców.

Mam nadzieję, że szpachlowanie i malowanie pomoże i pozbędziemy się wreszcie mieszkania...

Aniu - nie myślałaś, żeby odświeżyć mieszkanie przed sprzedażą? Że sobie zrymuję - może to pomoże?

Ja kciuki trzymam nadal :hug: Oby walili drzwiami i kominem też i żeby się to skończyło licytacją na plus.

Ja tak swoje ursynowskie sprzedawałam. Tylko głupia byłam, za uczciwa i jak się chcieli przelicytowywać, to grzecznie powiedziałam „państwo byli pierwsi”.

Migotko, wrzuciłabyś kilka fotek czysto poglądowych, co ?

A gdyby jeszcze uchwycona była inwestorka, to juz wogóle super hiper :)

Zaraz luknę na projekcik.

Ja tez miałam budować dom z ich projektów: Stylowy 2, ale kiedy to było...................

Karramciu, pewnie, ze myslałam.

Jak również o tym, żeby tu granat wrzucić, wyłożyć wszystko marmurami, powiesić kryształowe zyrandole, ale.....kiedy ? za co ?

Pestko, dzięki kochana.

A wiesz, że pasujesz mi do typu ursynowskiego ....

Aniu niech Cię Pan Bóg broni przed marmurami!!!!!!!!!!!!!!!!!!

granatu też nie polecam, u nas w ruch poszła tylko szpachla i farby, pojadę w weekend oglądnąć jak to wygląda, ekipa podobno poprzestawiała meble, żeby było przestrzenniej, najpierw mi ściany wyburzali w ruinie a dzisiaj homestaging robili:lol2:

uwielbiam ich:yes:

żeby jeszcze kupujących mi znaleźli:(

Jak się nasz najemca wyprowadził to mieszkanie też straszyło. M sam odmalował i 2 klient co je oglądał zdecydował się. Tylko niestety to przez biuro poszło. Mieliśmy też ogłoszenia bezpośrednio, ale marne zainteresowanie było. Ale tak jak pisałam, my byliśmy pod ścianą bo musimy utrzymywać to mieszkanie, więc dla nas czas to pieniądz. Szukam fotki, ale nie wiem czy cuś mam na tym tablecie.

Edit. Nie mam nic ciekawego, tylko jakieś fragmenty cyknięte podczas robienia elewacji. Jutro coś wygrzebię. Obiecuję.

Edytowane przez p@nna migotka

Myślicie, ze nie wpadłam na taki pomysł ?

Już dawno chciałam je odświezyć, ale same powiedzcie...czy to ma sens przy 4 moich małych artystów plastyków-graficiarzy ?

Same odświeżałyście opuszczone mieszkania.

Mamy gdzie pójśc, ale szczerze mówiąc, nie usmiecha mi sie mieszkanie ze starymi tyle czasu.

Nie wiadomo kiedy to sie sprzeda, potem czy negocjacje z właścicielem domu sie powiodą ( jak nie to szukam czegoś innego) no i czas potrzebny na remont.

Pomyśle jeszcze...

Może, jesli nie sprzeda się wiosną to w weekend majowy, zaczniemy sie przenosić do starych, a to odświezymy.

Sama nie wiem co robić...

Jestem dziś strasznie przybita :(

Migotko a kiedy sprzedaliście mieszkanie ? Chodzi mi o czas.

Przed kryzysem ? W trakcie ?