Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o właśnie, Mari dzięki - baner muszę zrobić!!!!!!

u nas klienci przychodzą jak tylko wystawię na gumtree, co wystawię to przyłażą a że nie wystawiam od kilku miesięcy to nie przyłażą (z agencji nikt nie przychodzi)

do tej pory jak przyłazili to modlili się do pęknięcia na suficie i ścianie

teraz pęknięcia nie ma, ściany białe więc może wreszcie ktoś kupi

My też długo nie mogliśmy sprzedać mieszkania - ponad pół roku (2011 r.), aż w końcu Daro napisał sam do gościa który się ogłosił, że chce kupić mieszkanie. Przyszedł. Ponamyślał się i kupił. 30 tys. taniej niż cena startowa, ale jak się później okazało, na tamten moment to i tak pięknie poszło :D aż szok! ;)

Ubawiłaś mnie tą moją ursynowskością :rotfl: Ja w tym mieszkaniu tylko 3 lata mieszkałam. Potem był rozwód, podział na pokoje i zakapiorstwo byłego, który nie chciał sprzedać. Ech, było, było....... Anegtotycznie co najmniej :p Po 10 latach nie mieszkania sprzedałam w ciągu 2 tygodni.

Ja jestem czysto śródmiejska :yes:

:bye:

Aniu, ja też cały czas będę trzymać kciuki. Może to nie głupi pomysł wyprowadzić się do rodziców i odświeżyć mieszkanie :confused: Wyobrażam sobie, że każdy kąt jest zajęty w tej chwili i klientom ciężko pewnie sobie wyobrazić przestrzeń. My mamy 37m i jesteśmy we dwójkę, a wszędzie gdzieś coś leży, a co dopiero 6 osób na 60m. Samo malowanie i porządne sprzątanie może zdziałać cuda, spróbuj. Wiem, że wyprowadzka do rodziców to mała przyjemność, ale jak i to nie pomoże, to przecież zawsze możesz się wprowadzić do mieszkania z powrotem - tfu, czego nie życzę.

Miłego dnia !!!

My też długo nie mogliśmy sprzedać mieszkania - ponad pół roku (2011 r.), aż w końcu Daro napisał sam do gościa który się ogłosił, że chce kupić mieszkanie. Przyszedł. Ponamyślał się i kupił. 30 tys. taniej niż cena startowa, ale jak się później okazało, na tamten moment to i tak pięknie poszło :D aż szok! ;)

To sie nazywa, w czepku urodzeni !!!

Dawaj mi telefon do tego gościa.

Może i Ja go namówię ;)

Ubawiłaś mnie tą moją ursynowskością :rotfl: Ja w tym mieszkaniu tylko 3 lata mieszkałam. Potem był rozwód, podział na pokoje i zakapiorstwo byłego, który nie chciał sprzedać. Ech, było, było....... Anegtotycznie co najmniej :p Po 10 latach nie mieszkania sprzedałam w ciągu 2 tygodni.

Ja jestem czysto śródmiejska :yes:

Nie wiedziałam o perypetiach osobistych...sorki.

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, widać, ze Ty typowy typ śródmiejski, tylko jakoś Twoja obecna wieś, średnio mi do tego typu pasuje ;) :lol2:

:bye:

Aniu, ja też cały czas będę trzymać kciuki. Może to nie głupi pomysł wyprowadzić się do rodziców i odświeżyć mieszkanie :confused: Wyobrażam sobie, że każdy kąt jest zajęty w tej chwili i klientom ciężko pewnie sobie wyobrazić przestrzeń. My mamy 37m i jesteśmy we dwójkę, a wszędzie gdzieś coś leży, a co dopiero 6 osób na 60m. Samo malowanie i porządne sprzątanie może zdziałać cuda, spróbuj. Wiem, że wyprowadzka do rodziców to mała przyjemność, ale jak i to nie pomoże, to przecież zawsze możesz się wprowadzić do mieszkania z powrotem - tfu, czego nie życzę.

Miłego dnia !!!

Romciu, mysle o takiej opcji.

Juz raz sie do niej przymierzałam, ale ojciec mnie wtedy wystraszył chęcią wyprowadzki ...szybkiej wyprowadzki do nas.

Bałam się, ze nas udupi i będziemy musieli zostac tam gdzie nie chcę nawet przyjeżdżać na "rodzinny obiadek".

Musze pogadac ze wszystkimi "zainteresowanymi"

Kiedy to sie wreszcie skończy ? :(

Asiu Z, pół roku to długo ?

Ja w lutym, obchodze II rocznicę banera, nie wspominając o wczesniejszych gazetowo/ internetowo/ agenturalnych latach :sick:

Aniu,my zrobiliśmy tak jak radzi Romana. Z tym ,że nie wyprowadzaliśmy się ( bo nie było gdzie),tylko wywieźliśmy część gratów do znajomych do garażu. Odgruzowaliśmy mieszkanie z ,,przydasiów" i pewnych mebli,odmalowaliśmy,poprzestawialiśmy meble i zrobiło się przestronnie. W pewnym momencie aż żal mi było tego mieszkania,bo okazało się ,że wcale nie jest takie maleńkie,tylko my je tak zagraciliśmy:lol2:

To był czas gdy ciężko było sprzedać mieszkanie z rynku wtórnego, bo był bum wtedy na nowe,kredyty były łatwe do zdobycia ,a domy w okolicach W-wy ,były w cenie zbliżonej do mieszkań.

Gdy odświeżyliśmy mieszkanie ,zrobiliśmy nowe zdjęcia po ,,odgruzowaniu",chętni bardzo szybko się znaleźli.

Nie zastanawiaj się co by było,tylko działaj.

U nas wciąż jest kłopot ze zbyciem mieszkania, ponieważ w mieście jest sporo inwestycji deweloperskich, w dobrych cenach. Nowe mieszkania, w dobrej cenie stoją puste - ludzie nie mają kasy... Ja np gdyby nie budowa, nie kupiłabym na rynku wtórnym mieszkania (w bloku). No chyba, że w starej kamienicy, ale oczywiście takiej po renowacji.

dziewczyny pozwolicie ze sie dokleje do grona sprzedajacych obecne miejsce zamieszkania zeby wykonczyc reszte ,narazie konkretne dwie babki mialam jedna nawet 4 razy przychodzila ,ale narazie nic nie zaproponowala a ja lapie dola bo ,nie jest slodko ,kredyt na glowie ,a zaraz beda i dwa ja sie chalupka nie sprzeda tyl ze wszyscy pocieszja ze grudzien i styczen to kiepski czas na sprzedaze :)poczekamy zobaczymy w sumie innego wyjscia brak

Jak sobie ktos cos przypomina w ostatniej chwili to tak jest :sick:

Nic nie mów.

Pan Kleks mnie dziś wykończył psychicznie !

Zmieniając temat...

Jak tak dalej pójdzie to nawet jesli sprzedam mieszkanie to i tak nie będe miała co kupić więc sra sie wszystko tak, ze juz chyba bardziej nie może :(

Czekam na wieści od agentki.

Jutro ma dzwonić.

Bry :bye:

U nas zima.

U nas piatek.

A tak poza tym, to nic ciekawego......

Mejuś, spakowałam z Toba (wirtualnie) ze 2 kartony i przeniosłam szafę oraz gary ;)

Trzymam kciuki.

Jakos sobie nie wyobrazam przeprowadzki w taka pogodę :sick: