pnna migotka 23.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A my sprzedaliśmy dziś finalnie mieszkanie tym razem się udało. Po poprzedniej wtopie z kupującymi, ostatnie kilka dni siedzieliśmy jak na szpilkach w stresie o powodzenie transakcji. Ale ufff. Udało się. Jeszcze tylko jutro z mlodym do kardiologa i jak usłyszę, że już wszystko ok to chyba pęknę z euforii:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 oby to był dobry sygnał dla innych sprzedających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 oby to był dobry sygnał dla innych sprzedających tez mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Gratulacje Migotko, oby to szczęście przeszło i na Anię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.01.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Boziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Migotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jeszcze sie zdarza ? Super ! Gratulacje ! Jestem w szoku.... Dziekuje Wam dziewczynki. Żeby to wszystko zalezało od Waszego wsparcia, pozytywnej energii jaka tu mi slecie i wszystkich pozaciskanych kciuków, to juz dawno kupiłabym sobie Pałac Kultury lub inny Biały dom. Mam pytanie do fachowców. Czy możena cos zrobić ze znalezionymi w necie rzutami domu, które sa tak niewyraźne, ze aż nieprzyzwoite Ostrośc jakaś dupna i nie widać powierzchni... Da radę cos podłubac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.01.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Migociu a Ja Tobie takiego pieknego maila stworzyłam a Ty nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Boziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Migotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jeszcze sie zdarza ? Super ! Gratulacje ! Jestem w szoku.... Dziekuje Wam dziewczynki. Żeby to wszystko zalezało od Waszego wsparcia, pozytywnej energii jaka tu mi slecie i wszystkich pozaciskanych kciuków, to juz dawno kupiłabym sobie Pałac Kultury lub inny Biały dom. Mam pytanie do fachowców. Czy możena cos zrobić ze znalezionymi w necie rzutami domu, które sa tak niewyraźne, ze aż nieprzyzwoite Ostrośc jakaś dupna i nie widać powierzchni... Da radę cos podłubac ? Ty nawet nie pytaj, tylko wysyłaj do mnie. Jak dam radę to zawsze podciągnę jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.01.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 poranny kogut się melduje Migotoko - GRATULUJĘ !!! Muszę się Wam pochwalić moją serwetką szydełkową, do tej pory uczyłam się robić gwiazdki, dzwoneczki, aniołki, a to moja pierwsza większa robótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Hejka! Romano,jestem pod wrażeniem :jawdrop:Zawsze podziwiam jesli ktoś potrafi sam coś zrobić.Odlot. U nas ferie na półmetku,Fif jutro wraca z obozu,jeździł całe 2,5 dnia.Latem już oduczyłam się spędzania urlopu w polsce teraz widzę,że na zimę też nie można liczyć. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Pestuś, już odpalam dżimena i leci do Cię Romciu i Ty to sama ? Tym narzędziem z Lidla ? No kochana...rządzisz ! Biondziu, nie przesadzajmy. Zmiana otoczenia i powietrza sie liczy, o tym, ze matka odpoczęła nie wspominając Miłego dnia wszystkim żabom życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 cześć dziewczynki Romciu zdolniacha z Ciebie Karram a twój stolik czad Mari jak dzisiaj samopoczucie i co rozkimałaś w związku z tym domem ? Biondziu mam takie samo zdanie jak ty zima u nas w tym jak na razie nie sprzyjała warunkom narciarskim a lato trzeba się dobrze wstrzelić w pogodę Buziaki, ja dzisiaj mam siedząca prace i jak dobrze że piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Mój synuś dzisiaj wraca ma wybity palec (w pierwszej wersji miał być złamany) na całe szczęście jeszcze ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Hej Gosiu Samopoczucie mam takie samo więc dupy nie urywa. PRZECIE, juz pisałam, że rozkminiłam...(na skajpie). W niedzielę, jak sie uda, jadę tam z koleżanka na małe śledztwo Chodzi mi tylko o zerżnięcie numeru telefonu do dewelopera bo mam uzasadnione obawy, ze takowy moze wisiec na płocie. Siem okaże..... Jest jeszcze jedno znalezisko, ale wyguglowac nie mogę... Mocno zaszyfrowana lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 To w końcu wybity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 widzisz musiałam przeoczyć.... działaj Mari i pakuj manatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 no dogadać się z nim na tym obozie to katastrofa, dzisiaj jak będzie w domu to podjedziemy do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wczoraj pisałam...zreszta, nie wazne.Koniecznie idź z nim do lekarza.To jeszcze w sumie mały dzieciak i kosteczki ma cieniutkie.Znam przypadki, delikatnego urazu palca, a później sajgon bo jakas drobinka "podróżowała" po palcu i powodowała ogromne komplikacje ( z koniecznością amputacji włącznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 co nieważne ? ślepa jestem (sama wiesz że mam różne defekty m.in. sama do siebie piszę i jeszcze jestem przygłucha na niektóre argumenty męża:rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 To ma pisac co wysledziłam i wykumałam ? Z tą głuchotę to jakies to takie całkiem mi znajome.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts