Bastki 24.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 no pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Sprawa jest bardzo prosta. Sa tam dwa budynki czyli 4 połówki bliźniaka. Drogą dedukcji i nawet nie pytaj jak dojszłam do niesamowitych wniosków Otóż.....jeden budynek ma mniejsze połówki a drugi wieksze, stąd te róznice w opisach dotyczące: metrażu działek, metrażu domów i różnic w cenie. Ponieważ troszku to stoi, Ci co wzięli mniejsze domy, pluja sobie pewnie w brodę bo kupili swoje mniejsze częsci duuuuuuuuuuuuuuuuuzo drożej niż teraz sprzedają się te większe. Curwa KYRK ! Wszystko mi tam z zasadzie gra tylko cholera, nie ma tam drogi Nie mam bladego pojęcia, jak Ci ludzie tam dojeżdzają. Co tam ludzie...jak tam ciężarówki wjeżdżały ????????????????? Jest jeszcze jedna opcja a w zasadzie nadzieja... Modle się, zeby zdjęcia na google maps były robione przed budowa tych domów i nie zostały zaktualizowane. W niedzielę chcę tam pierdyknąć i sie obaczy.... Monia podrzuciła jeszcze jeden dom. Powiem szczerze, że taki nawet, nawet.... Znalazłam go na google i ręce opadli. Za płotem, na dwóch ścianach ogródka, jest jakiś szrot, złomowisko, kuxwa nie wiem co to. Jedno jest pewne, BURDELLO że aż oczy bolą i jakos ciasno tam. Sąsiad na sąsiedzie, działki duże ale bardziej wąskie i długie niz zgrabne i dające odrobinę prywatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.01.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dzięki dziewczyny Romciu i Ty to sama ? Siedzę sobie wieczorkiem i dłubię, bardzo podobają mi się świąteczne ozdoby zrobione na szydełku, to się zawzięłam i sama sobie dziergam. Więcej pracy jest potem z usztywnianiem i formowaniem tych robótek, niż z samym dzierganiem, ale efekty super. Lenia mam dzisiaj i podczytuję forum, dał mi w kość ten tydzień w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 nie no jakoś samochody musiały i muszą tam dojeżdżać. Cyrk kurde z tymi cenami ale teraz już wiem o co chodzi. Pokaż co Monia znalazła ?Kurcze jedź i sama zobaczysz co i jak, a wielkością działki - Mari proszę Cię aż tak się nie przejmuj? Nosz kurna nie marudź tak bo nigdy nic nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Romciu, bardzo bym chciała robic na drutach, ale jakos mi nie idzie. Haftuję tylko i trochę szyje na maszynie Dziś juz piatek więc odsapniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Gosiu ale nie o wielkość działki chodzi tylko o sąsiedztwo.Boże, żeby Ci to uświadomić, musiałabym Ci pokazac foty.Jak wróce wieczorkiem z rehaba to dam ci namiary na skajpie.Sama zobaczysz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.01.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ja na drutach, to w internacie, w technikum swetry dziergałam. Lata temu , ale sporo osób obdarowałam, a czasy były takie, że ciężko było coś kupić, to wszyscy zachwyceni. Do szydełka szybko się przyzwyczaiłam, oczywiście pierwsze robótki to porażka, ale idzie mi coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Właśnie pisałam, że priv wysłałam, a Ty już mnie namierzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Szybka piłka Uciekam lasencje. Bastus zajrzyj na skajpa, Romcia już tam grasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.01.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 dopiero jak będę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Romana,ale Ty zdolna bestia jesteś Śliczne. Mam takie 2 serwety z cieniutkiego kordonku roboty mojej babci. Schowane, bo nie mam na czym wyeksponować. Po drugiej babci mam 12 osobowy obrus Richelieu i używam go od bardzo wielkiego dzwonu. Ja też dwóch lewych rąk nie mam, ale szydełko mi nigdy nie leżało. Za to na drutach proszę bardzo. Tudzież haftuję i mereszkuję, ale tylko proste wzory. Moja córa ostatnio zamach na mnie zrobiła. Wynalazła dywan... szydełkowany z bawełnianego sznurka grubości 5mm. „Maaaa...a, zróóóó...b mi, taki 180 cm średnicy!”. Ale oprotestowałam szydełko. Będę dziergać na drutach. Pokaż aniołki i pomyśl czy można u Ciebie zamówić takie świąteczne, choinkowe? Przemyśl i daj znać. Zawsze chciałam mieć takie na drzewku:wiggle: Ja się dopiero zwlokłam do kompa. Wczoraj po południu mój J. zaordynował spacer po skrzypiącym śniegu. Najpierw Pożyczalscy podwędzili moje okulary z fotochromami. Leżały tydzień przy kompie i... szlag... diabeł ogonem nakrył. Nie ma, a ja bez tego w słońcu ptaszków i zwierzątek okolicznych ostro nie widzę, ślepa kompletnie jestem i płaczę, bo mnie światło razi. Znalazłam stare i poszliśmy. Okrężną drogą przez las do wsiowego sklepiku po pieczywko. Jak doszliśmy do sklepu już słońce zaszło i zimno się jak cho... zrobiło. W domu, po powrocie stwierdziliśmy na termometrze od zachodu -15. Pogrzaliśmy się w sklepiku chwilkę i namówieni przez zaprzyjaźnioną panią zaliczyliśmy po piwko ku rozgrzewce i ruszyliśmy do domciu. Troszku przemarzłam i dziś jak potłuczona jestem, a za oknem słońce i mróz -12. Mari, już poprawiam co się da w tych planikach. Ale szajs Chyba specjalnie takie dają, żeby człowiek nie bardzo wiedział co chce kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dzięki Pesteczko Wiem, ze szajs ! Nawet nie wiesz co Ja tu kurna odstawiałam, zeby to powiększyć i odczytać. Nawet z lupą przystawioną do monitora siedziałam ! Ale zderzenie technologii Widzę pokoje, widzę rozkład pomieszczeń, ale co i ile ma metrów ni hu hu. Jesli coś zdziałasz to super, a jak nie to trudno. Deweloper moze i jaja sobie robi, ale nie wie, ze Ja tam nadciagnę i tak mu wszystko wyostrzę, ze się zdziwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wiecie, ze Ja anty kościelna, więc z góry przepraszam urazonych Okres haraczy i tak mnie jakos naszło.... http://pobierak.jeja.pl/images/1/c/5/71620_ile-dajesz-ksiedzu-po-koledzie.jpg http://vpx.pl/i/2013/12/30/1359256690_aavn0r_600.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/543153_351125168328251_316676431_n.jpg http://pobierak.jeja.pl/images/a/d/9/70280_ostatnie-namaszczenie.jpg http://www.bolec.info/pictures/obrazki/1357498771_0eod4z7.jpg http://i2.pinger.pl/pgr357/46c6f94100155caf50251588/koleda.jpg http://z1.frix.pl/frix321/76d46adb00042e2b4a34df55/Z%20kol%C4%99d%C4%85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ja też nie kościelna, choć uczelnie skończyłam o wręcz odwrotnej orientacji Mari, poległam na tych planikach. Coś co ma rozdzielczość internetową i wielkość niemal znaczka pocztowego, nie daje ze sobą zrobić nic sensownego. Napisy mają wielkość 3-4 pixeli i rozjeżdżają się jak krowie nogi. Przynajmniej to czym ja dysponuję nie udźwignęło problemu. wysyłam Ci powiększone, bo zawsze to nieco więcej widać. Słucham sobie koncertu kapitalnej piosenkarki. Podglądam też https://www.youtube.com/watch?v=JdFCiOo-R-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.01.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dopiero wlazłam do domu. Mam garba od zakupów i plamy na twarzy jak biedronka kropki. No szkoda Pestko. Nie nerwujsja. Pojadę to wyduszę od dewelopera prawdziwe rzuty. To sa uczelnie satanistyczne ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No, nieeeeeee...... ale efekt niechęci i lekceważenia w moim przypadku wzrósł znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Romana,ale Ty zdolna bestia jesteś Śliczne. Pokaż aniołki i pomyśl czy można u Ciebie zamówić takie świąteczne, choinkowe? Przemyśl i daj znać. Zawsze chciałam mieć takie na drzewku:wiggle: Dzięki, jak usztywnię aniołki i inne ozdoby, to wkleję zdjęcia. Zlecenie przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.01.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Nam się kolęda "upiekła" w tym roku, Mieliśmy jak zwasze udawać, że nas nie ma, ale okazało się, że już po jak wróciliśmy z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.01.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 O! Antychrysty, a aniołki strugają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts