pestka56 25.01.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Odnoszę wrażenie, że w tym roku zimno jest jakby zimniejsze... HEJ, Eniu, zniosło Cię ze śniegiem i zimnem z kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 O proszę.... Koleżeństwo się zna ! A Ja myslałam, że to kolejny seryjny podrywacz albo jakis niedopieszczony. Jakis wysyp tych ostatnich tu u mnie. Przyszedł sie ogrzać, Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Mari, jeśli zamierzasz mieć u siebie kominek, to trzymaj tu Eniu „wszystkimi czterema łapami”. To spec kominkowy, na dodatek z poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nie wiem czy spec z poczuciem humoru to dobra rekomendacja Zlecę mu wykonanie jakiegos cuda a po przyjściu, oczom mym ukaże się przykładowo, taki cud, miód i zawał !!! http://1.bp.blogspot.com/_Rs53-MPsJaI/RuOiY7vUmXI/AAAAAAAAC4U/FW4hxiv2lwU/s400/fireplace11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ale sąsiedzi sini z zazdrości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Już widzę te twarze przyklejone do szyby! Zupełnie jak glonojady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.01.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 mari co u Was na froncie słychać? bo wiesz ja do tyłu z wiadomostkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ...kominek budujemy bo mrozy IDO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Asiu, nędza i hu...nia z patatajnią (jakby to powiedziała Mejka).Nic, załamka, dół, łzy, żal...Mogiła !Eniu chce tu nam kominek stawiać ale chyba adekwatniejszy byłby grobowiec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 vipowski grobowiec z kominkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Albo kominek w którym sie będzie paliło vipów Eniu, znamy sie od niedawna... Może parę słów o sobie. Urodziłes się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 strach się przyznać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 kawał może lepiej opowiem....gorzej jak znacie.... przychodzi baba do lekarza....o!!! mówi lekarz, dawno pani nie było...aaa...trochę chorowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Co strach...co strach ! Tu sami swoi, nie Pestka ? Kawał znam ale sie usmiechnełam Eniu, a jak do nas trafiłes ? Chłopa tu u nas nie uswiadczysz. Gonimy kazdego bo tylko zboki i to czerstwe nam sie trafiają. Gdzie jest Rogożno ? Skadś znam.......tylko skąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Rogoźno to taka dziura w Wielkopolsce....Wielki świat do nas nie zagląda, to trza w necie poszukać A chłopów z jajami faktycznie cóś mało... pewnie niejeden z wypiekami was podgląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Rogoźno to taka dziura w Wielkopolsce....Wielki świat do nas nie zagląda, to trza w necie poszukać A chłopów z jajami faktycznie cóś mało... pewnie niejeden z wypiekami was podgląda... Mówisz ?! I Ty pewnie za nimi przyszedłes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Rogoźno czy Rogożno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wstawac spiochy ! Miałam dziś jechać na wywiad środowiskowy, ale u nas TAK PADA, ze nie wiem czy dojade przez te lasy i knieje. To białe g, wali od 24 godzin non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dla wszystkich mających dość zimy, coś na poprawę humoru : Beskidy 12 sierpnia.Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pęknie. Drzewa wokółwyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją sięśniegiem. 14 październikaBeskidy są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory -tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy izobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniale! Jestem pewien, że to najpiękniejszezwierzęta na Ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. 11 listopada.Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś możechcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieje, że wreszcie zaczniepadać śnieg. 2 grudniaOstatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykrytebiałą kołdrą. Widok jak z pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz,odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdową. Zrobiliśmy sobieświetną bitwę śnieżną (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowumusieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Beskidy. 12 grudnia.Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogądojazdową. Po prostu kocham to miejsce. 19 grudniaKolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę dojazdowąnie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzonypług śnieżny. 22 grudniaZeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam wpęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, ze pług śnieżny czeka tuż za rogiem,dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn! 25 grudniaWesołych Pierdolonych Świat! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyśwpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego... przysięgam - zabije. Nierozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to cholerstwo. 27 grudniaZnowu to białe gówno napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, zwyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług.Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna.Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobiewyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? 28 grudniaMeteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tegobiałego cholerstwa. Teraz to nie odtają nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł wzaspie a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, zesześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potemostatnią rozwaliłem o jego zakuty łeb. 4 styczniaWreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia ikiedy wracałem, pod samochód wpadł mi cholerny jeleń i całkiem go rozwalił.Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te pieprzone zwierzaki. Żeteż myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie! 3 majaZawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tejpieprzonej soli, którą posypują drogi. 18 majaPrzeprowadziłem się z powrotem nad morze. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś ktoma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Uszi do góri...http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49218-Zima-!-niech-to-!&p=6334047&viewfull=1#post6334047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts