Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, ja na nowem lokalu bywam... Burdel nieogarniony posiadam nadal, bo roboty firmowej mam jakby ...nadmiar ;-) poza tym w rozjazdach znów jestem, to i nie ma komu ogarnąć burdla ;-). Dziś na pewno swoje rzeczy wyjmie do szafy, bo mężowie i dzieciowe wiszą. W ramach rozwieszenia posiadania szacownego okazało się, ze mój szanowny Malzon, choć jak lump lubi się nosić, ma 68 koszul.!!! A najchętniej chodzi w koszulkach mocno nadwatlonych, które z uporem maniaka na budowę wywozilam na szmaty, a on w tym jak bumerang wracał .... Poza tym piździ, jak kieleckiem..

Jak na razie ze wszystkiego jestem zadowolona. Najbardziej mnie cieszy zimna, jak cholera spizarnia (8-10st) , dusza garderoba. Pralnia na gorze, przy sypialniach. 3 łazienki, w tym jedna przy sypialni. Wkurzał się jedynie na brak czasu na zaolejowanie schodów, bo błagającej mnie o to, a tu nie ma kiedy. Bo przecież tylko jak całe towarzystwo ( psy i koty rownież) pójdą spać.

Nie mam lodówki, bo nie wiem, czy kupić nowa, czy stara labadziare zawieźć, ale jest spizarnia i zamrażalnik za oknem ;-) i wcale mi nie brakuje. Telewizory przywiezione, żaden nie podłączony... Tuż nie narzekamy. Brakuje mi tylko szafek nocnych przy łóżku, ale po prostu czekam aż bedą w sklepie. Poza tym gicio gucio ;-) no i oczywiście brakuje mi czasu na pomieszanie w spokoju

Ąska, nie załamuj mnie ...plissssssssssssssssssssss.

A o czym nawijamy na skajpie ?

Czytało się czy udawało, że się czyta ?

A Paniusia nie zauważyła, że kilka dni byłam jakby nieobecna ;) To co muszę obowiązkowo nadrabiać zaległy materiał? Czy może mi zostać odpuszczone? ;) Jak odpowiedź na wpół tajna to może być na priva :yes: :D

Ateno no napisałaś, ze sie bujaliście ze sprzedażą domu....

Eniu, a dlaczego upierdliwy na drewno i lepszy na węgiel ? Chodzi Ci o wybieranie popiołu ?

Podłączenie pod komin wentylacyjny ?

A cafki nie będzie ?

Oj nie ryzykowałabym....

Mój ojciec podłączył mi na poddaszu kozę. Wbił jej rurę w komin kominka na parterze.

Ciagnąc ciągnął ale też cafki dostawał, zwłaszcza gdy na dole palono lub na dworze hulał wiatr.

Przepraszam, ze pytam ale kim jesteś ?

Zdunem, kominiarzem czy raczej ekspertem Macierewicza ?

Napisz proszę bo sie nie znamy i chciałabym wiedzieć któż to tak uprzejmy mi tu doradza :cool:

Ąska, nie załamuj mnie ...plissssssssssssssssssssss.

A o czym nawijamy na skajpie ?

Czytało się czy udawało, że się czyta ?

Skan paszportu mi siem zawieruszył...:p

Zdun jestem co się też na kominach wyznaje. Piecyk ze zdjęcia ma małe palenisko. Może brykietem jakim niewielkim z trocin dało by radę. Paliło się tam ekogroszkiem (100 lat temu:D). Była do tego cała filozofia...Węglarki, łyżki stalowe lub żeliwne ....itp itd...

IMG_1776.JPG

IMG_1778.JPG

IMG_1780.JPG

IMG_1781.JPG

Eniu, bozia mi Ciebie zesłała !

A jakie zajebiste te gadżeciki...łyżeczki, malusi węgielek, szufeleczki....

Normalnie jak w wiosce smurfów :lol2:

Bardzo lubie takie rytuały, ale faktycznie...oprócz niewątpliwych walorów dekoracyjnych, ma również grzać.

To co bys polecał ?

Nie chcę kominka.

Szukam czegoś starego, retro, z klimacikiem.

Koze przejdą, ale jakieś takie oklepane wzornictwo...

Na kumatego stolicznego, przyjdzie jeszcze czas.

Pozwolisz, że gdy nadejdzie ta wiekopomna chwila, to zagwałcę Cię w temacie.... ( pozdrowienie dla małzonki ;) )

Eniu, bozia mi Ciebie zesłała !

A jakie zajebiste te gadżeciki...łyżeczki, malusi węgielek, szufeleczki....

Normalnie jak w wiosce smurfów :lol2:

Bardzo lubie takie rytuały, ale faktycznie...oprócz niewątpliwych walorów dekoracyjnych, ma również grzać.

To co bys polecał ?

Nie chcę kominka.

Szukam czegoś starego, retro, z klimacikiem.

Koze przejdą, ale jakieś takie oklepane wzornictwo...

Na kumatego stolicznego, przyjdzie jeszcze czas.

Pozwolisz, że gdy nadejdzie ta wiekopomna chwila, to zagwałcę Cię w temacie.... ( pozdrowienie dla małzonki ;) )

Retro powiadasz....Masz duszę....