marimag 29.01.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Boże !Mejuś !!!! Pisz kochana bo tu ludzie się dopytuja co z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 29.01.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Mejuś cześć kochana:bye:Co tam słychać? jak przeprowadzka? pisz pisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No, ja na nowem lokalu bywam... Burdel nieogarniony posiadam nadal, bo roboty firmowej mam jakby ...nadmiar poza tym w rozjazdach znów jestem, to i nie ma komu ogarnąć burdla . Dziś na pewno swoje rzeczy wyjmie do szafy, bo mężowie i dzieciowe wiszą. W ramach rozwieszenia posiadania szacownego okazało się, ze mój szanowny Malzon, choć jak lump lubi się nosić, ma 68 koszul.!!! A najchętniej chodzi w koszulkach mocno nadwatlonych, które z uporem maniaka na budowę wywozilam na szmaty, a on w tym jak bumerang wracał .... Poza tym piździ, jak kieleckiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ooooo to z Hania możecie sobie pione przybić.U niej tez taki aborygen. Jak użytkowanie nowego domu ?Ze wszystkiego jesteś zadowolona czy nie ?Co zwaliłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jak na razie ze wszystkiego jestem zadowolona. Najbardziej mnie cieszy zimna, jak cholera spizarnia (8-10st) , dusza garderoba. Pralnia na gorze, przy sypialniach. 3 łazienki, w tym jedna przy sypialni. Wkurzał się jedynie na brak czasu na zaolejowanie schodów, bo błagającej mnie o to, a tu nie ma kiedy. Bo przecież tylko jak całe towarzystwo ( psy i koty rownież) pójdą spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie mam lodówki, bo nie wiem, czy kupić nowa, czy stara labadziare zawieźć, ale jest spizarnia i zamrażalnik za oknem i wcale mi nie brakuje. Telewizory przywiezione, żaden nie podłączony... Tuż nie narzekamy. Brakuje mi tylko szafek nocnych przy łóżku, ale po prostu czekam aż bedą w sklepie. Poza tym gicio gucio no i oczywiście brakuje mi czasu na pomieszanie w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No, napisałam i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 29.01.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Mejuś, duuuuuuuuuuużo wolnego czasu Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Czytam...czytam No to super. Idziesz jak burza... Sama wiesz, że przy Twoim trybie pracy, to cud, ze jesteście na takim etapie. Zazdroszczę okropnie ! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dziękuję bardzo , ale płatnego oczywiście wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.01.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Cud, to dla mnie w tym czasie prowadzenie dziennika i codzienne wpisy, osób tu prowadzących. Ja codziennie do 2-4 00 rano grasowalam, potem ukrywał mi się film wstawiłam skoro świt o 10 00 i znów to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.01.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ąska, nie załamuj mnie ...plissssssssssssssssssssss. A o czym nawijamy na skajpie ? Czytało się czy udawało, że się czyta ? A Paniusia nie zauważyła, że kilka dni byłam jakby nieobecna To co muszę obowiązkowo nadrabiać zaległy materiał? Czy może mi zostać odpuszczone? Jak odpowiedź na wpół tajna to może być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jakie wpisy osób ?Nie kumam.Gosiulka pisz że jak baba.... A Paniusia zauwazyła...tylko, że zwyczajem jest nadrabianie zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ateno no napisałaś, ze sie bujaliście ze sprzedażą domu.... Eniu, a dlaczego upierdliwy na drewno i lepszy na węgiel ? Chodzi Ci o wybieranie popiołu ? Podłączenie pod komin wentylacyjny ? A cafki nie będzie ? Oj nie ryzykowałabym.... Mój ojciec podłączył mi na poddaszu kozę. Wbił jej rurę w komin kominka na parterze. Ciagnąc ciągnął ale też cafki dostawał, zwłaszcza gdy na dole palono lub na dworze hulał wiatr. Przepraszam, ze pytam ale kim jesteś ? Zdunem, kominiarzem czy raczej ekspertem Macierewicza ? Napisz proszę bo sie nie znamy i chciałabym wiedzieć któż to tak uprzejmy mi tu doradza Ąska, nie załamuj mnie ...plissssssssssssssssssssss. A o czym nawijamy na skajpie ? Czytało się czy udawało, że się czyta ? Skan paszportu mi siem zawieruszył... Zdun jestem co się też na kominach wyznaje. Piecyk ze zdjęcia ma małe palenisko. Może brykietem jakim niewielkim z trocin dało by radę. Paliło się tam ekogroszkiem (100 lat temu:D). Była do tego cała filozofia...Węglarki, łyżki stalowe lub żeliwne ....itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wentylacja jest wentylacją, dopóki jej profesjonalnie nie przerobisz, np instalując w niej wkład kominowy....Kumatego kominiarza stolycznego podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Eniu, bozia mi Ciebie zesłała ! A jakie zajebiste te gadżeciki...łyżeczki, malusi węgielek, szufeleczki.... Normalnie jak w wiosce smurfów Bardzo lubie takie rytuały, ale faktycznie...oprócz niewątpliwych walorów dekoracyjnych, ma również grzać. To co bys polecał ? Nie chcę kominka. Szukam czegoś starego, retro, z klimacikiem. Koze przejdą, ale jakieś takie oklepane wzornictwo... Na kumatego stolicznego, przyjdzie jeszcze czas. Pozwolisz, że gdy nadejdzie ta wiekopomna chwila, to zagwałcę Cię w temacie.... ( pozdrowienie dla małzonki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A Paniusia zauwazyła...tylko, że zwyczajem jest nadrabianie zaległości. Aaaa, no to ja w kontrakcie nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Miałaś, miałas.....Trzeba czytac i to co drobnym druczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Eniu, bozia mi Ciebie zesłała ! A jakie zajebiste te gadżeciki...łyżeczki, malusi węgielek, szufeleczki.... Normalnie jak w wiosce smurfów Bardzo lubie takie rytuały, ale faktycznie...oprócz niewątpliwych walorów dekoracyjnych, ma również grzać. To co bys polecał ? Nie chcę kominka. Szukam czegoś starego, retro, z klimacikiem. Koze przejdą, ale jakieś takie oklepane wzornictwo... Na kumatego stolicznego, przyjdzie jeszcze czas. Pozwolisz, że gdy nadejdzie ta wiekopomna chwila, to zagwałcę Cię w temacie.... ( pozdrowienie dla małzonki ) Retro powiadasz....Masz duszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nawet nie wiesz jak bardzo popieprzoną Chcę coś fajnego co dupę urywa. Jakies propozycje ? Tylko nie wklejaj zdjęcia granatu czy laksygenu... O paleniskach rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts