eniu 29.01.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Nieeeee....to nie jest tak letko ze starociem....Generalnie trza se samemu znaleźć i siem potem męczyć (bo np drzewno nie chce włazić). Te ładne kózki to zazwyczaj na wongiel były. Tera jak coś dobrze podrabiają to zaraz parę groszy kosztuje. A Vermont Casting? Przynajmniej jakość zaje......http://vermontcastings.com/family/Stoves/Convertible/Defiant-FlexBurn Dusza jak się wygrzeje, robi sie strawna.... Edytowane 29 Stycznia 2014 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.01.2014 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Faktycznie...znośna.Chyba poszperam głębiej...Eniu, to jeszcze nic pilnego.Czekam na zakup miejsca w którym ma to stanąc, ale Ja z tych co wszystko z wyprzedzeniem chcą miec wybrane, więc kombinuję.Dzięki za cynk bo firmy nie znałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2014 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Proszę jaki Skarb zduński a na kominkowym i u niektórych to nieźle potrafi dołożyć i tajemniczy bywa Edytowane 30 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.01.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Dobry zdun, nie jest zły ! A w jaki sposób dowala ? Tajemniczy ? No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 01.02.2014 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) ale że co Monia? Anka, Beti i Pestka zasłużyły i nie ma o czym dalej gadać )) Całkiem nieźle, że mamy na sali dobrego zduna. Może się przydać. eniu wierzę, że sobie poradzisz... dałeś radę na kominkach, to i tutaj przetrwasz Edytowane 1 Lutego 2014 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 ale że co Monia? Anka, Beti i Pestka zasłużyły i nie ma o czym dalej gadać )) Całkiem nieźle, że mamy na sali dobrego zduna. Może się przydać. eniu wierzę, że sobie poradzisz... dałeś radę na kominkach, to i tutaj przetrwasz Wiesz....tu to ja dla prestiżu....Choć raz w życiu nie wywalili mnie na pysk z klubu dla VIPów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.02.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Nie dość, że nie wyrzucili do przygarneli do piersi w rozmiarach od XS do XXXXXXXXXXXXXXXXXXL. Jesteś pierwszym i jedynym ( jak do tej pory) facetem, który nie składa nam żadnych propozycji. No chyba, że dopiero sie rozkręcasz.... Dzięki za gratulacje, ale nadal uważam, ze niesłusznie zostałam odznaczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.02.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ja też Was lubię i kofam, ale...jakie to ma znaczenie zwłaszcza przy przyznawaniu tytułów szlacheckich ? Plecki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 01.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Mari nie narzekaj, tytuł piękny, ale jeszcze jeden i nie będzie widać, że to Ty bo zaginiesz w tytułach:) Ania a jak dziewczynki na koniec semestru? Daj znać czy jesteście zadowolone z nowej szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.02.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Będę miała orderów jak ruski generał A nic nie wiem co z końcem semestru bo chorzy jesteśmy...sztuk 5 a 6 juz się łamie. Ze szkoły ? Chyba tak, ale mam powazne obawy o poziom i tempo. Nie chcę takiej pardubickiej jak wcześniej, ale tu to zupełny odwrót w druga stronę. Aniu, jak się mieszka ? Jakieś nabytki ? Zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 01.02.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Wyobrażam sobie te dylematy... A są jacyś absolwenci tej szkoły? U mnie cisza i spokój, wypłynęły problemy ukrywane przez 2 lata pod dywanem - poświęcając większość czasu małemu zaniedbałam firmę. Odpłaciła mi się z nawiązką Musiałam wstrzymać wszystkie zakupy ze względów wiadomych (kasssa). Nic nie kupuję, żadnych zmian, tylko bardzo dużo pracy, żeby firma ruszyła. Znalazłam nawet idealną komodę pod tv, siedzisko przy wejściu, żeby buty zmienić, ale na razie koniec zakupów. Na stolarza się obraziłam więc drzwi też nie mam (podniósł sobie radośnie cenę). Z dobrych (chyba) wiadomości - dostałam maszynę do szycia! Co prawda nigdy nie szyłam, ale co tam, mam zamiar się nauczyć. Macie jakieś ulubione sklepy z tkaninami? Chcę zacząć od poduszek, zasłon, pościeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.02.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Co się stało ? Mozesz napisać ? Sklepów nie mam i nie polecę. Może zapytaj dianę teresę... Ja chyba jednak podziękuję za kupno materiałów przez net bo już sie nadziałam. Zamówiłam coś co miało być czyms a dostałam gówno nie warte absolutnie nic. Z jednej strony jakis plastik a z drugiej coś na wzór aksamitu ale takiego gustownie wylniałego Proponuje zacząć naukę na starych ciuchach i szmatach z lumpeksów. Kupisz za grosze i nie żal jak coś pójdzie nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 01.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Aniu jak o coś nie dbasz i masz nadzieję, że pójdzie siłą rozpędu to może i trochę pójdzie, ale potem w końcu się zatrzyma. Tak też się stało, nie da się ogarnąć wszystkiego: domu (kupna, remontu, meblowania), dzieci (jedno takie, drugie śmakie), rodziny (tak ogólnie) i firmy. A co do szycia to chcę poduszki najpierw uszyć z bawełny, flaneli czy czegoś tam. O lumpeksach mi już Basia mówiła, czekam na lepszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 01.02.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Jedziemy dzisiaj zrobić zdjęcia staremu mieszkaniu, muszę je w tej sytuacji sprzedać jak najszybciej bo tys złotych wydane co miesiąc na czynsz jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.02.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Aniu jak o coś nie dbasz i masz nadzieję, że pójdzie siłą rozpędu to może i trochę pójdzie, ale potem w końcu się zatrzyma. Tak też się stało, nie da się ogarnąć wszystkiego: domu (kupna, remontu, meblowania), dzieci (jedno takie, drugie śmakie), rodziny (tak ogólnie) i firmy. Skąd ja to znam - ostatnio z racji wielu spraw budowlanych odpuściłam trochę pracownikom - przestałam jeździć 3 razy w tygodniu do każdego i jeden tak mi zawalił terminy, że małam ochotę z miejsca dziada wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 01.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 no właśnie, a ja tak 2 lata się bujam przy czym remont już mnie i firmę dobił. No trudno, trzeba pozbierać co jest i robić od nowa chociaż już nie mam tyle siły i energii co 7 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 no właśnie, a ja tak 2 lata się bujam przy czym remont już mnie i firmę dobił. No trudno, trzeba pozbierać co jest i robić od nowa chociaż już nie mam tyle siły i energii co 7 lat temu. Życzę Ci sił i wytrwałości! Jestem na siebie zła, bo straciłam czujność - jak to się mówi - kontrola najwyższą formą zaufania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.02.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dziewczyny trzymajcie się...powodzenia życzę. Wiem, ze jest mnie tu mało, że niektóre z Was mogą się czuć zaniedbane, opuszczone, zrozpaczone ... Żebyście miały nad czym mysleć i debatować z rodzinką przy niedzielnym podwieczorku, wrzucam Wam rzuty domu, który się wziął i znalazł Ponieważ zawsze uczciwie i wylewnie, informowałam Was o wszystkich moich planach, akcjach, perypetiach, zrobię to i teraz. Postanowiłam, że : - wyprowadzamy się do rodziców i to w sumie zaraz bo w ferie - odświeżamy mieszkanie - daję na mszę w intencji szybkiej sprzedaży - kupujemy NOWY znaleziony dom - urządzamy - żyjemy długo i szczęśliwie KONIEC ! Prawda, ze ładny i sensowny plan ? Skoro plan jest, to może ktoś sympatyczny ma pomysła jakby się odnaleźć w tym pogibanym i nieustawnym salonie ????? Kolorem zielonym zaznaczyłam ściany nośne, kominy, piony. Będę wdzięczna za pomoc :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 - daję na mszę w intencji szybkiej sprzedaży eeeeeee a po co chcesz dac batmanowi zarobic na mszy.... ?? to czerwone winko to i my w takiej intencji tez wypijemy i modły odprawimy Marimag, kupuj to wino (byle nie jakiegos belzebuba) i zaczynamy dzialac...od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.02.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Kurczę....ale to chyba mszalne powinno być A kółko różańcowe już zwołałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts