elmagra 18.04.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ale super domki macie:))) fajnie tak podejrzeć "kuzynów" hehe gregor -kawał chałupy Ci wyszedł! szok, taki wielki stół, a taki luz jeszcze wokół elmagra... świetnie wykończony domek, bardzo przytulny. Podoba mi się! I ta pralnia, ehh.. zazdroszczę ) i ściana pomiędzy kuchnia a salonem wydaje się być ciekawym rozwiązaniem, ładnie i praktycznie wydzieliła ci przestrzenie... a my jesteśmy na etapie wykańczania, powolnego i skromnego. Chcielibyśmy już latem się przenieść... na pewno wiele jeszcze będzie brakować, ale... aby z grubsza ogarnąć, a później przecież jeszcze cale życie przed nami;) [ATTACH=CONFIG]351713[/ATTACH] Ładna elewacja. Widzę, że masz inne okna u góry niż w projekcie. Czyli to jest pokój nad garażem, tak? Pokaż wnętrza, jaki u was układ. Jesteś zadowolony z domku póki co? My obecnie walczymy z ogrodem. Tzn trawka rośnie, jakieś roślinki też, a w tym roku sadzimy tujki na odgrodzenie się od świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm77 20.05.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Tak, trochę pozmienialiśmy w tym naszym chaberku. To są dwa pokoje -nad garażem i kotłownią. Wejście do drugiego, nad kotłownią, jest poprzez zmniejszenie łazienki (i tak jest duża;) ) wyszedł taki fajny 'gospodarczy' pokój, taka garderobo-suszarnio-prasowalnia ) nie bardzo chciałabym pokazywać wnętrza, bo mamy syf niesamowity! prace trwają na każdym polu... kawałek łazienki - czy zadowolona -czas pokaże Ogród fajna rzecz:)) powodzenia! Edytowane 20 Maja 2016 przez sm77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawoo 28.06.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Witajcie Dawno nie zaglądałam, bo z dużo się działo, a tu nowości Gregor - no zatkało mnie. Super ten salon i te kolory Niby też mam tak jak Ty, salon z jadalną, bez tej ściany, którą ma Elmagra, ale i tak mnie zaskoczył ten rozłożony wielki stół. Jak to tam wlazło? No i masz dużo lepiej rozwiązaną ścianę z TV niż ja. Ja wprawdzie mam tradycyjny kominek, ale nie dało się go już bardziej przesunąć do narożnika i przez to miejsce na TV wyszło mi prawie w rogu ... Ale nic to, i tak nie mamy jeszcze telewizora Jakoś w ogóle nie mogę uwierzyć w to, że to piszę, ale MIESZKAMY JUŻ jakoś od końca kwietnia. To są jeszcze trochę warunki spartańskie, bo podwórko kompletnie nie zrobione, więc jest jeden piach zmieniający się w błoto po deszczu, i w ogóle na zewnątrz niewiele zrobione, bo skupiliśmy się bardziej na wnętrzu, żeby można było tu już wejść. No i to wnętrze też jeszcze wymaga wielkiej pracy ( i wielkiej kasy), ale grunt, że jesteśmy u siebie A to już bezcenne. Chyba w życiu do bloku bym nie wróciła ( może w zimie zmienię zdanie, jak trzeba będzie odśnieżać, na razie widzę same plusy). Kilka fotek tych najlepiej wyglądających pomieszczeń mogę wstawić, ale muszę coś pokombinować, bo kabelka do telefonu brak, a fotki w telefonie. Coś wymyślę ) Gregor, ja też chcę więcej fotek Może jeszcze podpatrzę u Ciebie pomysły na to, co mam nie wykończone Już widzę po Twojej kuchni, że masz zlew dużo bliżej płyty niż ja, i ja wiem, że u mnie to był błąd i mam za daleko ........... Niby wiedziałam, że musi być bliżej, ale jakoś nie dopilnowałam tego i tak jakoś wyszło :/ Edytowane 28 Czerwca 2016 przez agawoo literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_gregor 30.06.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 To są jeszcze trochę warunki spartańskie, bo podwórko kompletnie nie zrobione, więc jest jeden piach zmieniający się w błoto po deszczu, i w ogóle na zewnątrz niewiele zrobione, bo skupiliśmy się bardziej na wnętrzu, żeby można było tu już wejść. Wcale się nie dziwię, ja dopiero tydzień temu wyplantowałem teren i zasiałem trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts