Zołza 03.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam , jak w temacie. Chcemy pojechać w lipcu na dwa tygodnie. Mamy dwójkę dzieci w lipcu będą mieli 4,5 roku syn i 2,5 roku córka. Dziękuję za opinie. Miejsce na nocleg mam już upatrzone.Zalezy mi na informacjach czy okolica jest fajna czy też typu czysto cicho i spokojnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 06.02.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 hm, chyba nikt nie był.... w sumie to zatoka gdańska, w razie czego czyli niepogody zawsze mozna podjechać i zwiedzić Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.02.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Z Sobieszewa pamiętam koszmarnie długą drogę na plażę. Ale nie wiem, czy tak jest ze wszystkich ośrodków. Wielu ludzi jechało samochodami i parkowało w lesie w połowie drogi. Nie ma też specjalnie co robić z dziećmi jak nie ma pogody. Ale ja byłam z 7 lat temu, więc może coś się zmieniło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 09.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Daleko to zawsze bedzie od parkingu do plaży.Jestem z Trójmiasta więc cokolwiek wiem.Okolice bardzo piękne.Lasy,plaża a latem full ludzi.Przy ladnej pogodzie trzeba na prawdę rano zajmować sobie miejsce do opalamia.Jedyna wada to daleko do centrum Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2 14.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 jedyne jeszcze w miarę dzikie miejsce na tym wybrzeżu...polecam aktywne spędzenie czasu na Sobieszewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena2000 22.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hej my bylismy w tamtym roku w Sobieszewie z dziećmi 2 i 4, 5 roku - czyli prawie równolatki Ja byłam oczarowana. Z takimi dzieciakami - to i tak nie ma co się nastawiać na nocne rozrywki - bo w Sobieszewie tego nie ma za bardzo. Ale byliśmy dwa tygodnie na przełomie lipca i sierpnia - pogoda zaskoczyła nas słońcem - prawie przez dwa tygodnie. Do plaży jest tak 15-20 minut spacerkiem - do czego się przyzwyczailiśmy. Ale z Sobieszewa jest gdzieś 15 km do starówki w Gdańsku, Westerplatte też coś koło tego, Sopot troszkę dalej koło 30km. Także można sobie trochę pojeździć również . Plaża czysta, szeroka nie za bardzo zatłoczona nawet w środku sezonu - jak na polskie warunki. Toalety przy plaży daja wiele do życzenia - ale do tego chyba jeszcze musimy dojrzeć jako naród... A i zapomniałam - super piekarnia w środku Sobieszewa, pyszne pieczywo, bułeczki i drożdżówki kazdego ranka prosto z pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 23.02.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 witam bardzo dziękuję za odpowiedzi decyzję już podjęlismy że jednak Sobieszewo dla mnie nocnce rozrywki są poza zasięgiem potrzebuję tylko słońca i w miarę pustej plaży spacer na plażę się też przyda... i dla dzieci i dla dorosłych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts