revo 18.04.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Proszę o podpowiedź:Czy można budować dom lustrzane odbicie na podstawie projektuw wersji podstawowej?Jakich spodziewać się problemów: na etapie zatwierdzania projektu,utrudnienia i możliwość popełnienia błędów w trakcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 18.04.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Witam. My budowalismy w ten sposób, jednak w projekcie, na czerwono, naniesiona była uwaga "Realizowac w lustrzanym odbiciu". Taki projekt zatwierdzono itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 18.04.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Pewnie , że mozna ale trzeba uważać, bo jak ci fachowiec wyleje fundamenty bez lustrzanego odbicia to będzie kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek___k 18.04.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ja budowałem wg lustra, ale na etapie zamawiania projektu poprosiłem architekta o wersję odbitą i ją dostałe (w prawdzie w wersji bardzo okrojonej, ale przynajmniej wykonawcy się nie pomylili).Jeśli kupiłes projekt gotowy - zapytaj architekta - prawdopodobnie bez problemu wyśle Ci projekt lustrzany (jeśli ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greku 18.04.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 My też budowaliśmy domek w lustrzanym odbiciu. Zamówiliśmy od razu odbicie lustrzane i dostaliśmy bez żadnej dopłaty. Z firmy ARCHETON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sil 20.04.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 W Archipelagu też od razu dają lustrzane odbicie- bez dodatkowych opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts