nanofox 04.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam, chcę puścić sąsiada z linią kanalizacyjną wzdłuż płotu tylko nie wiem w jakiej odległości od granicy, za jakiś czas na samej granicy zrobimy płot i obok posadzimy tuje (pewnie 1,2 m od granicy) - w jakiej odległości puścić rurę kanalizacyjna żeby było dobrze. 1,2 od granicy? centralnie pod tujami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin H 05.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam, chcę puścić sąsiada z linią kanalizacyjną wzdłuż płotu tylko nie wiem w jakiej odległości od granicy, za jakiś czas na samej granicy zrobimy płot i obok posadzimy tuje (pewnie 1,2 m od granicy) - w jakiej odległości puścić rurę kanalizacyjna żeby było dobrze. 1,2 od granicy? centralnie pod tujami? Przepisy stanowią że minimum 2 m od granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wariant_R 26.08.2024 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2024 W dniu 5.02.2013 o 14:09, Marcin H napisał: Przepisy stanowią że minimum 2 m od granicy działki. Jakie przepisy? Konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts