miszka_p 05.02.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam,Proszę o poradę w kwestii wykonania schodów wewnętrznych. Sprawa wygląda tak, że zastanawiam się nad kupnem segmentu w stanie developerskim w którym zaplanowano schody drewniane.W moim przypadku schody drewniane musiałyby być całkowicie tzn. bez prześwitów zabudowane których koszt zgodnie z moim wstępnym rozeznaniem wyniósłby około 9-10 tyś zł. Przyznam szczerze, że jak dla mnie jest to koszt strasznie duży dlatego też zastanawiam się czy można i w jaki sposób wykonać schody betonowe które obłożyłbym terakotą. Wiem, że przy zalewaniu schodów w trakcie budowy zbrojenie łączy się ze ścianami itp. i dlatego mam ogromną prośbę o poradę czy obecnie można dolać schody tak aby było to bezpieczne dla dalszego użytkowania? (niestety nie mam żadnego znajomego budowlańca który mógłby mi doradzić a developer to jak chce sprzedaż to oczywiście mówi, że wszystko można) Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts