wwflorek 05.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Chcę kupić projekt Florencja biura Lipińscy Domy. http://projekty.lipinscy.pl/Florencja/#comment_form Szukam Osób, które wybudowały bądź budują ten dom i mogą podzielić się doświadczeniami i uwagami odnośnie budowy tego domu. Jakich zmian dokonywaliście? Co być może się nie sprawdziło? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny. Innych zapraszam do wyrażania swoich opinii odnośnie tego projektu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwflorek 06.02.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Myślałem, że będzie łatwiej znaleźć kogoś kto postawił lub stawia Florencję. Ale proszę w takim razie chociaż o jakieś uwagi dotyczące projektu. Wielkościowo nam odpowiada. Dla 4- osobowej rodziny wystarczy na pewno. Troszkę brakuje mi gabinetu na dole ale to nie jest jakiś wielki problem bo zazwyczaj "nie przynoszę pracy do domu". Będę wdzięczny za wszelkie porady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtinio 07.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zacznij od przewertowania dyskusji na stronie i forum projektantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwflorek 09.02.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Przejrzałem już dawno! Jednak potrzebuję więcej opinii. Każdy inaczej patrzy na projekt i coś innego może wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtinio 11.02.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja osobiście jestem fanem Avalonów z biura lipińskich. Są jednak rzeczy, które mnie by w takim domu jak Florencja denerwowały. Lubię otwarte przestrzenie, a tutaj wszystko jest pozamykane. Jedynie w wielkim salonie "jest czym oddychać", a i tak prowadzą do niego małe drzwi. Poza tym kształt okien jakoś nie bardzo pasuje do reszty ale to rzecz gustu . Poza tym bardzo fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwflorek 16.02.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jedyne co jest zamknięte w tym projekcie, a bywa otwarte w innych to kuchnia. Dla jednych to plus do innych minus. Ja akurat wuażam, że zamknieta kuchnia ma duży plus bo nie pachnie w całym domu jak się gotuje. Co więcej miałoby być tam otwarte? łazienka, czy kotłownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtinio 20.02.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Okap też pochłania zapachy Zresztą to jest tylko moja opinia. Wolę przestrzenie otwarte i w tym projekcie brakuje mi po prostu otwarcia kuchni na salon i nie podoba mi się wejście do najbardziej reprezentacyjnej części domu zwykłymi drzwiami. Prosiłeś o opinie wiec masz moją subiektywną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwflorek 11.04.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej, to znowu ja Może jednak ktoś jeszcze zechce się podzielić swoimi opiniami o florencji . Tak się zastanawiam, co sądzicie o pomyśle, żeby pomieszczenie 2.5 podzielić i w jednej części zrobić małą łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelonka 08.05.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Witam, my budujemy Florencję II,jesteśmy na etapie stropu My wybraliśmy właśnie projekt Florencja II z uwagi na ten gabinet na dole. Ma to być gabinet z funkcją spania dla gości : Myślę, że to jednak ważne pomieszczenie Edytowane 8 Maja 2013 przez Ewelonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts