darkob 05.02.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witajcie,móglbym kupić kilku letnie drzwi Gerda Star ale bez ościeżnicy.Czy można dokupić do tych drzwi uniwesalną ościeżnice czy byłbym zmuszony kupić orginalną Gerdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 05.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 tylko oryginalną gerdy, koszt coś między 100 a 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 05.02.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Gdyby miała kosztować między 100-200zł to bym sie na te drzwi chyba zdecydował .Jutro jeszcze sie popytam ale wydaje mi sie że taka ościeżnica troche więcej kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.02.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wg cennika Gerdy ta ościeżnica kosztuje 200zł+Vat. Ale nie kupowałem, to pewności nie mam czy czegoś nie doliczałem, bo zwykle ościeznice do drzwi stalowych w innych firmach kosztują ok 300zł Wg mnie inna/zamiennik nie będzie tak bezkrytycznie pasowała do tego skrzydła. Darkob, idź do jakiegoś autoryzowanego salonu ze strony Gerdy i pytaj konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts