123budujemy 05.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jesteś osobą której pisanie nie przystwarza problemów ? lubisz wyrażać swoje opinie na temat produktów z których korzystasz na codzień, lub nowo zakupionych. Szukam, osób które będą pisały recenzje produktów lub artykuły o tematyce budownictwa, budowa domu, remont domu, urządzenie wnętrz etc. W zamian za umieszczenie dwóch swoich jednostek reklamowych w treści recenzji lub artykułu o dowolny rozmiarze.Mogą być z reklam kontekstowych (a d s e n s e, a d t a i l y etc), lub dowolne reklamy np. twojej strony, firmy etc. Nie wykluczam również jednorazowego wynagrodzenia za gotowy tekst wraz ze zdjęciami. Uruchamiam na swoim blogu - dzienniku budowy domu i jego wykończenia nowy dział recenzji.W którym chciałbym zamieszczać recenzje produktów podzielonych na trzy kategorie: -dom i mieszkanie(recenzje sprzętów agd,rtv,dekoracji,środków chemicznych, etc) -budowa i remont(recenzje materiałów budowlanych, narzędzie, środków chemicznych - farby, zaprawy, etc) -ogród i otoczenie(wszystkie produkty stosowne na zewnątrz np. meble ogrodowe,narzędzia, maszyny, rośliny , etc) Oczywiście wszystkie teksty będą podpisane Twoim imieniem i nazwiskiem (lub jak sobie życzysz) i będą twoją własnością. Możliwości silnika mojego bloga.-ocena produktu w skali 1-5 przez autora tekstu-ocena produktu w skali 1-5 przez czytelników-napisanie własnej recenzji do produktu przez czytelnika-system komentarzy i ocen każdej recenzji Mój blog nabiera rozpędu, dzieki zamieszczeniu swoich reklam w recenzjach czy artykułach zaczniesz zarabiać dzieki systemom reklamowym.Aktualny page rank mojej strony to PR3miesięczne statystyki za styczeń:Odwiedziny: 47 200Unikalni użytkownicy: 36 398Odsłony: 106 596Jak widać po statystykach oglądalność mojego bloga jest bardzo duża i z miesiąca na miesiąc coraz większa, co przekładać się będzie na Twoje miesięczne zarobki.Niestety nie mam na tyle czasu by ciągnąć rozwój bloga na swoich barkach, będę miał drugie dziecko a to oznacza że nie w stanie poświęcić serwisowi wystarczającej ilości czasu. Osobą nie posiadających wiedzy jak uruchomić swoje konto w systemie reklam kontekstowych np. a d s e n s e czy a d k o n t e k s t lub wybranych programów partnerskich oczywiście służę pomocą i radą. Na czym polega reklama w systemach kontekstowych ?Za każde kliknięcie czytelnika w twoją reklamę w treści, otrzymasz określoną stawkę za kliknięcie przez usługodawcę. Osobą zainteresowanym przedstawię najbardziej korzystniejsze rozwiązanie. Osoby zainteresowane taką formą wymiany umiejętności proszę o kontakt. Czego wymagam ?Ciekawy tekstów, wraz z multimediami (zdjęcia, filmy)Tekst musi być unikalny, nie może być kopiowany 1do1 z polskojęzycznych stron. Co oznacza unikalny ?To znaczy że jak skopiuję 2-3 zdania do wyszukiwarki google.comwyszukiwarka nie znajdzie identycznego ciągu znaków na innej stronie.Jest to bardzo ważny aspekt pod względem SEO. Wiadomo im lepszy i ciekawszy tekst tym większe nim zainteresowanie a to oznacza większe zarobki dla Ciebie. Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/176055-szukam-os%C3%B3b-do-wsp%C3%B3%C5%82pracy-napisz-tekstyrecenzje-artykuy%C5%82-na-blog/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts