gahan 06.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Zatęskniłam za morzem ... chciałabym się wybrać latem nad Bałtyk, ale w jakieś bardziej ustronne miejsce, gdzie nie będzie turystów w ilościach hurtowych. Chcemy z mężem wypocząć i poleniuchować gdzieś na uboczu, na w miarę pustej plaży, z dala od knajpek, sklepów, nie będziemy zwiedzać - chyba,że pogoda nie pozwoli na plażowanie. I mało ( !!!) ludzi ...Czy jest to w ogóle możliwe ? A jeśli tak - polecacie jakieś ciekawe miejsce blisko plaży? Edytowane 11 Lutego 2013 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 09.02.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Chyba latem nie znajdziesz nad Bałtykiem takiego miejsca gdzie nie ma dużo ludzi.Może zastanow sie nad Swibnem.Bardzo ładna okolica no i w miare spokojnie jeżeli chodzi o turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 12.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 w lecie to bedzie ciezko, ja bym ci polecil pogorzelice ale do spokojnych to ona nie nalezy..dla mnie liczy sie swietna baza hotelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Tu trochę na ten temat było: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203065-nasze-morze-mi%C5%82e-i-tanie-noclegi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173850-Morze-na-wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muftika 13.02.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Piękna plaża w miejscowości Karwieńskie Błota Jeździłam pod koniec lata - ludzi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.02.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A ja polecam Ci Poddąbie- maleńka wieś ok 10 km od Rowów. Byliśmy tam 2 lata temu- i właśnie na tym forum polecono mi tę miejscowość. Piękna, szeroka plaża, cudowne bukowo- sosnowe lasy- cuuuuudowne naprawdę. Mało turystów i dużo miejsca na plaży. My wzieliśmy ze sobą rowery, a ponieważ pogoda nad naszym Bałtykiem bywa kapryśna- były jak znalazł. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek pojedziemy nad nasze morze, to właśnie tam. Pogorzelica też jest super, ale zapomnij o ciszy i spokoju.Zresztą zobacz tu:http://www.poddabie.nadbaltykiem.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 15.02.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dziękuję za namiary, pewnie coś wybierzemy; póki co - byle do lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 mają pole namiotowe i nawet nie takie drogie. W tym roku będzie Poddąbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A ja polecam Ci Poddąbie- maleńka wieś ok 10 km od Rowów. Byliśmy tam 2 lata temu- i właśnie na tym forum polecono mi tę miejscowość. Piękna, szeroka plaża, cudowne bukowo- sosnowe lasy- cuuuuudowne naprawdę. Mało turystów i dużo miejsca na plaży. My wzieliśmy ze sobą rowery, a ponieważ pogoda nad naszym Bałtykiem bywa kapryśna- były jak znalazł. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek pojedziemy nad nasze morze, to właśnie tam. Pogorzelica też jest super, ale zapomnij o ciszy i spokoju. Zresztą zobacz tu: http://www.poddabie.nadbaltykiem.pl/ Polecam Poddąbie:yes: Byłem tam ostatnio z 10 lat temu. Liczba mieszkańców - 38 Piękny dębowy las w drodze , do morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.02.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Polecam Poddąbie:yes: Byłem tam ostatnio z 10 lat temu. Liczba mieszkańców - 38 Piękny dębowy las w drodze , do morza. Jea- las jest bukowo- sosnowy- ale najważniejsze, że cudowny. A te górki i dolinki w nim- po prostu bajka. Naprawdę cudowne miejsce. Moi sąsiedzi od wielu lat jeździli do Mielna na pole namiotowe, w zeszłym roku po raz pierwszy pojechali do Poddąbia i też się w nim zakochali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka75 18.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Moje miejsce od lat nad Bałtykiem to Niechorze. Jest tam jakoś tak inaczej, polecam pesjonat puchacz. Gdy pogoda nie dopisze to zawsze niezmiennie Chorwacja. Widoki włoskie, ceny jednak dużo znośniejsze. Raz na kilka lat jeździmy do Włoch, ale nie Wenecja z jej śmierdzącym wybrzeżem ale zachodnie wybrzeże, poniżej Neapolu - Amalfi, Positano. Mam tam sprawdzone miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jalcia 14.07.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Witam. Może polecicie jakiś ładny i niedrogi hotelik w Trójmieście dla rodziny z małymi dziećmi? Ważne jest, żeby hotel był położony blisko morza i żeby miał w ofercie rozrywkę dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts